aynen adaşım şükür kavuşturana:))) döndüğü halde yazmasa çok üzülürdükbizleri bırakmadığı için teşekkürler... bağımlılık yaptı bizde
sen nasılsın adaşım geliş tarihin yakın mı? sevgili jelesec meme düşündüğünü söylemişti, sıkıntısız o sürecide atlatırsın umarım...
tüm foruma ve sana iyi bayramlar diliyorum
esim sevindi, o zaman basini beklememe gerek yok dedi
herkese iyi bayramlar!
arkadaslar, ben nasil smiley ekleyebilirim mesajlarima?
ada22 tek geldi almanyadan bizler yanındaydıkesim sevindi, o zaman basini beklememe gerek yok dedi
herkese iyi bayramlar!
serapcIgIm bende senin ve ailenin bayramInI kutluyorum.
Canim ben yakInda gelmeyi düsünüyorum, biraz islerimi yoluna koyayIm ilk fIrsatta oradayIm. Tarihimi bildirecegim ona göre bir aksam ayarlayacagIz, sözmü? Bak forumdan gelirsin görüsürüz falan diyosunuz, oraya gelinca birde yok isim var falan filan zamanIm yok derseniz inan üzülürüm. Meme olacak kacIsI yokta, busene bakalIm artIk...
Bende hepinize iyi bayramlar diliyorum......
canIm sen karIn germemi olacaktIn, yurtdIsansIn demi. Nezamana aldIn amel. gününü, bana yaz. BakarsIn denk geliriz:)
özelden yazabiliyomusun? yalnIzmI gideceksin? sanada iyi bayramlar.....
ada22 tek geldi almanyadan bizler yanındaydıksende bende en iyi şekilde atlatır tecrübelerimizi yazarız burada canım;
senin bu adaşın hep ekiyor benden demesibenim memeleri görmek için geldi ameliyatı oldu arazi durumu:))) hep yoğun hem özel hayatı hemde iş estetik parsı biriktiriyor galiba o ekse bile ben ekmem canım yanındayım:13:
evet canım karın olacak senin orada yaşıyor;ekimin ilk haftası yazmış ama tam gününü hatırlayamadım; beraber gelin hadi
esim sevindi, o zaman basini beklememe gerek yok dedi
herkese iyi bayramlar!
merhaba arkadaşlar ben doğum yapalı 2 yıl oldu ama karın bölem zaten sıkı değildi doğumdan sonra iyice beterleşti hamileyken karnım çok büyüktü çatlak alt göbeğimde ince çizgiler halinder rahatsız edici değil ama göbek deliği çevreside dahil tam bir buruşuk balon şimdi ikinci bebeği planlıyoruz birinden duymuştum sezaryen ameliyatında estetik uzamnıda giriyomuş ameliyata bebeği aldıktan sonra kadın doğumcu estetisyen karnı düzeltiı dikiyolarmış böyle bşey varmı bide bu ameliyat kaç paradır
canIm sen karIn germemi olacaktIn, yurtdIsansIn demi. Nezamana aldIn amel. gününü, bana yaz. BakarsIn denk geliriz:)
özelden yazabiliyomusun? yalnIzmI gideceksin? sanada iyi bayramlar.....
evet canım karın olacak senin orada yaşıyor;ekimin ilk haftası yazmış ama tam gününü hatırlayamadım; beraber gelin hadi
merhaba arkadaşlar ben doğum yapalı 2 yıl oldu ama karın bölem zaten sıkı değildi doğumdan sonra iyice beterleşti hamileyken karnım çok büyüktü çatlak alt göbeğimde ince çizgiler halinder rahatsız edici değil ama göbek deliği çevreside dahil tam bir buruşuk balon şimdi ikinci bebeği planlıyoruz birinden duymuştum sezaryen ameliyatında estetik uzamnıda giriyomuş ameliyata bebeği aldıktan sonra kadın doğumcu estetisyen karnı düzeltiı dikiyolarmış böyle bşey varmı bide bu ameliyat kaç paradır
resimleri yükledim şekerler
Kazen e bir msj çek.Sana bir link gönderecek.Ordan ayarlarını düzeltmen gerekiyor.Ben de Yağmurluk vardı eskiden ona msj atmıştım.Sağolsun link gönderdi takip edip yapabilmiştim.KAZEEEEEN duy sesimiziiii
:76::118::124:
Buldum, hemde tekbasima :129:
Sevgili karın germe üyeleri, resimlerim Jelesec in aramıza dönmesi şerefine yayında
Kızlar insanlar yurt dışından gelip bu ameliyatı oluyorlar, bense Ankaradan istanbula gelemiyorum, çocukları kime bırakcam, istanbulu hiç bilmiyorum falan filan, ama bu ameliyatı bir kez olucam sonuçta, doktor seçimi çok öemli, istanbulu hiç bilmeyen birisi için zor olur mu bana fikir verin lütfen, hiç Ercan Beyin sonucunu görmedim, ben ayrıca silikon da düşünüyorum, burdan ankaradan geçen bir arkadaşın sonucunu gördüm, çok beğendim, ama sizin yazışmalarınızdan etkileniyorum, İstanbulda olsam tanışırdık ve ben de Ercan Beye olabilirdim, gerçi hala beklemedeyim, hemen olamam ama en azından doktorumu seçebilseydim, aynuröz arkadaşımızın başına gelenlerden sonra ille de bulunduğum şehir demiyorum artık, güvenmem çok önemli, Ercan Beye ameliyat olsam, şehir dışından gelenler için konaklama var mı, kontroller ne sıklıkta, yoksa ankarada mı olim, Zühtü beyin sonucu da çok iyi idi, durmadan kafamda bu sorular var, lütfen yardım!!!!
Kızlar insanlar yurt dışından gelip bu ameliyatı oluyorlar, bense Ankaradan istanbula gelemiyorum, çocukları kime bırakcam, istanbulu hiç bilmiyorum falan filan, ama bu ameliyatı bir kez olucam sonuçta, doktor seçimi çok öemli, istanbulu hiç bilmeyen birisi için zor olur mu bana fikir verin lütfen, hiç Ercan Beyin sonucunu görmedim, ben ayrıca silikon da düşünüyorum, burdan ankaradan geçen bir arkadaşın sonucunu gördüm, çok beğendim, ama sizin yazışmalarınızdan etkileniyorum, İstanbulda olsam tanışırdık ve ben de Ercan Beye olabilirdim, gerçi hala beklemedeyim, hemen olamam ama en azından doktorumu seçebilseydim, aynuröz arkadaşımızın başına gelenlerden sonra ille de bulunduğum şehir demiyorum artık, güvenmem çok önemli, Ercan Beye ameliyat olsam, şehir dışından gelenler için konaklama var mı, kontroller ne sıklıkta, yoksa ankarada mı olim, Zühtü beyin sonucu da çok iyi idi, durmadan kafamda bu sorular var, lütfen yardım!!!!
tam 12 gün kaldi amaliyatima kizlar ahhhh su heyacanimi birde yenebilsem:18::18:
keske gün felan olmasa bundan iyi,, günler yaklastikca korku heyacan hemen git hemen yaptir böyle beklemesi daha zormussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?