kim tutar sizi kızlar bakayım hemen yorumumu yapayım
kos kIz kos , bende tam zamanInda girmisim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim tutar sizi kızlar bakayım hemen yorumumu yapayım
gördüm, gördüm, önceki göbisinde baya varmIs arkadasIm, ben sIrf sarkIlIk zannetmistim....anlasIlan baya lipo yapIlmIs sende, yoksa asIrI sarkIklIk yokmus:))
cok güzel canIm, icin rahat olsun....Ikimizdeki benzerlik eski karIn deligin yeri....Ben canlIsInIda gördüm, zaten boyun posun yerinde, birde karIn geridi oh keyfini cIkar:)))
kos kIz kos , bende tam zamanInda girmisim...
ben çoktan koştum yorumumu yaptım canım
gördümse arap olum valla görmedim resimi nerde bu resimler
Adacım yetiştin bakıyoruum.Taaa oralardan sesimizi duydun ya bravo sana öpüyorum seni.
icime doguyor sanki, birde calIsma saatlerimin arasInda size dahi yetisiyorumya nedemezsin:))) . YakInda istende cIkarIlacam.:18:.
Birde söyle yakInda gelsem, sovu orada canlI canlI devam sürdürsek, oh güzel olurdu valla....dur magazIn kanallarInadamI haber versek neyapsak:)
nldglp den ERCAN KARACAOĞLU İMZALI ŞOVU BAŞLADI.SADECE İKİ SAATLİĞİNEEEEEEEEEE.
ben göremedim kızlar nglp geçmiş olsun bu arada ... ben de ameliyat düşünüyorum , acaba tekrar kısa süreliğine de olsa koyabilir misin ? yetişemedim
arabi gectim zenci oldum genede resim felan göremedim yavvvvvvv
valla süper olmusssssss süper ötesi valla
karin germe amaliyatinin yaninda gögüslerimidemi yaptirsam diyesim geldi vallaaaaaaaa
valla süper olmusssssss süper ötesi valla
karin germe amaliyatinin yaninda gögüslerimidemi yaptirsam diyesim geldi vallaaaaaaaa