How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

gördüm, gördüm, önceki göbisinde baya varmIs arkadasIm, ben sIrf sarkIlIk zannetmistim....anlasIlan baya lipo yapIlmIs sende, yoksa asIrI sarkIklIk yokmus:))
cok güzel canIm, icin rahat olsun....Ikimizdeki benzerlik eski karIn deligin yeri....Ben canlIsInIda gördüm, zaten boyun posun yerinde, birde karIn geridi oh keyfini cIkar:))):16:

adacım canım arkadaşım selam:3: bende aynısını yazdım yoruma karnı bayağı varmış:31: biraz daha şişse 9 ay 10 gün durumu olacakmış:1: evet bende beğendim izlerin rengi açılmış...bentoprak kaç aylık resimler canım bunlar? yeni mi?

Adacım yetiştin bakıyoruum.Taaa oralardan sesimizi duydun ya bravo sana öpüyorum seni.

icime doguyor sanki, birde calIsma saatlerimin arasInda size dahi yetisiyorumya nedemezsin:))) :21:. YakInda istende cIkarIlacam.:18:.

Birde söyle yakInda :10: gelsem, sovu orada canlI canlI devam sürdürsek, oh güzel olurdu valla....dur magazIn kanallarInadamI haber versek neyapsak:)

icime doguyor sanki, birde calIsma saatlerimin arasInda size dahi yetisiyorumya nedemezsin:))) :21:. YakInda istende cIkarIlacam.:18:.

Birde söyle yakInda :10: gelsem, sovu orada canlI canlI devam sürdürsek, oh güzel olurdu valla....dur magazIn kanallarInadamI haber versek neyapsak:)

İnşallah sen gel şova gerek yok gerçi de millet hatun görsün :34: Magazinciler bizim resimleri alıp kk da hatunlar neleri paylaşıyor ey Türkiye diye haber yaparmış.Ay düşüncesi bile kötü sanırım hakkımızı koruydur kk izinsiz yayınlama alma yapılmaz diye biliyorum ama magazin dünyası bu bellimi olur.

valla süper olmusssssss süper ötesi valla
karin germe amaliyatinin yaninda gögüslerimidemi yaptirsam diyesim geldi vallaaaaaaaa
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back