Bugünün şampiyonu benim göğüsler sanırım:). bu arada seni zencilikten kurtardım ona göre.
Bugünün şampiyonu benim göğüsler sanırım:). bu arada seni zencilikten kurtardım ona göre.
bencede inanki 2hafta sonra karin germe olacam eski kk liyim inanki bu sayfa kadar faydali bilgi alacagim hic bir sayfaya raslamadim
amaliyat olacagim yer viyana olunca burdaki doktorlarin düsüncesi estetik deyil saglik icin olmasi gereken yeri ol sadece karin germe yapacaklarmis ama gene biraz zorlayacam bakim ne olacakkkk inanki doktorun süpermis ismini alim ilerde belki bende devamini yaptiririm
bencede inanki 2hafta sonra karin germe olacam eski kk liyim inanki bu sayfa kadar faydali bilgi alacagim hic bir sayfaya raslamadim
amaliyat olacagim yer viyana olunca burdaki doktorlarin düsüncesi estetik deyil saglik icin olmasi gereken yeri ol sadece karin germe yapacaklarmis ama gene biraz zorlayacam bakim ne olacakkkk inanki doktorun süpermis ismini alim ilerde belki bende devamini yaptiririm
Şeyda cım benim resimleri gördün.İnanki benim ameliyatım sağlık için olunmuş bir ameliyat.Düşük bir karın ve kocaman ağır memeler bende birçok sorun yaratmıştı son zamanlarda.Ercan bey e ilk gittiğimde göğüslerimin altında selpakları kıvırıp koymuştum nemini ve isiliklerimi önlesin diye.Doktor bir baktı ki benim göğüs altları full yarakortizonlu kremler sürüyordum artık geçmiyordu isiliklerim.Sütyen askılarının yerleri çok acıyordu.Vucudumdaki bu fazlalıklar belime korkunç ağrı yapıyordu.Daha bakar bakmaz bana hadi hemen yapalım ameliyatınızı yazık bu yükle yaşanmaz demişti.
ay canim gecmis olsun iste bunu burdaki doktorlarin kafasi dank etmiyor inaki 1 yili gecti kagitlarla ugrasiyor bogusuyorum sigortami ödüyorsam bazi seyleri bana vermek zorundalar ama öyle deyil bin dereden su getirdiler sonunda karin germeye karar verdiler
eski saglik sisetmi giti avrupa birligine girdik gireli inanki cok zor her seyyyyy burdaki yasiyanlarda sok olduuu
türkiyede olmayi bende cokkkk istedim ama gitme gelme gözüm yemedi birde hangi doktor iyi yol bilmeyiz iz bilmeyiz iyyemi kötüyemi denk geliriz diye kaldim
biz türkiyeye gidince oranin yabancisi oluyoruz sudan cikmis balik gibi hangi doktorun iyi kötü oldugunu bilemeyince burda olmaya karar verdim
ama sen süper olmusun isallah bundan sonra yeni vücudunla mutlu olursunnnn her sey istedigin gibi olsunnn
Teşekkür ederim Şeyda cım senin de hakkında hayırlısı olur inşallah.Bu arada resimlerimi kaldırdım arkadaşlar.Gereksiz bir şekilde arkadaşım Jelesec in hesabı donduruldu.Bir nevi kendimce protesto yaptım.Sinirimi başka türlü alamadım gecenin bu saatinde.Yazılarını gayet dikkatli ve ölçülü şekilde yazar sevgili Jelesec.Polemiklere girmez ve izin vermez yazılarında.Bence çok haksız bir durum var ortada.Yetkililer lütfen işinizi daha detaylı ve dikkatli yaparsanız çok memnun olacağım kendi adıma.En azından polemik içinde olanların hesabı dondurulsa daha adilane bir karar olurdu diye düşünüyorum.
merhaba kizlar !
ben 3.7´de ameliyat oldum, karin gerdirme--- vede cok zayifim.. omur boyu catlaklar ile savastim, zaten bu ameliyat catlaklar icin degildi, saglik sorunum var diye, estetik ile birlestirdim, neyse. sorum su : sizde bu ameliyattan sonra catlaklar olustu mu ? bende maalesef olustu,, :/ vede sinirim iiice bozuldu, 3 gundur kendimi inceleyip duruyorum... bi beladir kurtulamadim.. Allahim yaaa.
eğer böyle bir niyetin varsa 2 sini ol arkadaşım...en doğrusu bence; evet büyük değişim vallahi helal olsun doktorumuza
jelesec hesabi donmustu neden dondu anlamadim aciklarmisiniz meraktan catladim yaaa
sebebi neyyyyy
jelesec hesabi donmustu neden dondu anlamadim aciklarmisiniz meraktan catladim yaaa
sebebi neyyyyy
'' Meme estetiği'' forumunda,''Meme büyütme boyutundan memnun değilim'' konusunda Sevgili Jelesec arkadaşımız her zaman olduğu gibi dikkatle ve titizlikle kendine ait fikirlerini beyan etmiş.Malesef Bu konuda aslında yaşanan söz düellosu iki kişi arasında gelişirken,Jelesec de tek bir yorumuyla bu olaya müdahil olmuş ve geçici bir süre hesabı kapatılmıştır.Lütfen bu sayfaya girin bir de siz okuyun.Ben mi anlama özürlüyüm yoksa nedir bunun açıklaması çok merak ettim!!!
merhaba kizlar !
ben 3.7´de ameliyat oldum, karin gerdirme--- vede cok zayifim.. omur boyu catlaklar ile savastim, zaten bu ameliyat catlaklar icin degildi, saglik sorunum var diye, estetik ile birlestirdim, neyse. sorum su : sizde bu ameliyattan sonra catlaklar olustu mu ? bende maalesef olustu,, :/ vede sinirim iiice bozuldu, 3 gundur kendimi inceleyip duruyorum... bi beladir kurtulamadim.. Allahim yaaa.
bende okudum şimdi ve hiçbirşey anlamadım yani bu noktaya varacak kadar bir olay göremedim acaba silinmiş mesajlar mı var çok kişiyi dondurmuşlar vardır bir açıklaması göründüğü kadarıyla jelesec arada kaynamış en kısa zamanda siteye geri döner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?