How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

arkadasIm sIrf salatayla durabiliyomusun? birdahaki görüsmemizde tanIyamIyacagIm seni desene, ucup falan gitme sakIn:)))

Kocamanım uçamam ki.Görüştüğümüzde şişlerim vardı.Sonrasında dahada şiştim.Şimdi çok şükür ameliyat öncesi kilomdan 2kg daha az.Geldiğinde bir kaç kilo daha vermiş olurum inşallah.Buraları çok sıcak istesende yemek yiyemiyorsun zaten.Salatayla durabiliyorum.Çok acıkırsam yoğurt veya kraker atıştırıyorum.İyi gidiyor şimdilik.Bakalım gelince fark varmı görürsün.

nerde bende o irade :) eskiden olsa yapardım ama son bır senedir diyet yapamıyorum, kabiliyetimi kaybettim, ilham gelmiyor :) ama fırsat buldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum, allahtan evde koşu bandım var, yoksa hayatta dışarı çıkıp yürüyemem bu üşengeçlikle... 30 dk tempolu yürüyorum ama yanında diyet olmayınca kıloda değişiklik olmuyor tabii...
bende bu aralar herbalife'ı arastırıyorum, arkadasım çok güzel kılo verdi.. sanırım tatıl dönüşü bende onu kullanmaya baslıcam...

Sende diyet yapma akşam yememeyi alışkanlık haline getir.Yesende nar ekşili ve pul biberli salatayı mutlaka ye.İnan değişikliği fark edersin.Zorlanıyorsan mora terapi aletine gir.Arkadaşlarım bayağı kilo verdi.İçme öyle ilaç falan arkadaşım.Mora terpi aletini araştır denenmiştir etkili gerçekten.Ama merkezlerinde yaptır.

Sende diyet yapma akşam yememeyi alışkanlık haline getir.Yesende nar ekşili ve pul biberli salatayı mutlaka ye.İnan değişikliği fark edersin.Zorlanıyorsan mora terapi aletine gir.Arkadaşlarım bayağı kilo verdi.İçme öyle ilaç falan arkadaşım.Mora terpi aletini araştır denenmiştir etkili gerçekten.Ama merkezlerinde yaptır.

ben orayı sadece sıgara bırakmada yardımcı oluyorlar sanıyordum, zayıflama bölümüde mi var. tamam orayada bı bakıyım. sonuçta zayıflayana kadar her yolu denıcez. bu yola baskoyduk :) tatılden sonra bakarım, arastırırım canım sagol..

ben orayı sadece sıgara bırakmada yardımcı oluyorlar sanıyordum, zayıflama bölümüde mi var. tamam orayada bı bakıyım. sonuçta zayıflayana kadar her yolu denıcez. bu yola baskoyduk :) tatılden sonra bakarım, arastırırım canım sagol..

Zayıflama bölümü yok canım.Aynı makineye giriyorsun.İşlem farklı.Sigarayı bırakanların vücuduna nikotini tanıtıp istememesini sağlıyor.Zayıflamak içinde mesela karbonhidratlı tatlı çukulata vs. gibi tanıtıyor isteği azaltıyormuş iştah kesiyormuş.Canın istemeyince doğal olarak dengeli besleniyorsun ve kilo veriyorsun.Girilen makine aynı.Makinenin yapmadığı yok ki okuduğumda şaşırdım.Zayıflamaya giden arkadaşımın adet düzensizliğini bile giderdi.Strese,alerjik sorunlara,panik atağa,psikolojik tedaviye vs. valla aklıma gelen bunlar canım araştır sor.İnşallah sende faydasını görürsün.İyi tatiller:54:

ToprakcIgIm inanIlacak gibi degil, düsünsene mora terapisinle ekmek gibi hamurlar insanIn canI istemiyecek.... Keske olsada aile boyu hepimiz yaptIrsak....Bana zor gibi geliyor, daha dogrusu belirli zaman olabilir sonrasI?

İnsanın canı istemiyormuş.Giden arkadaşlarımın anlatması.Ama anladığım tekrar yemeye başlayıp vücuda tanıtırsan o yiyecekleri istek oluyormuş.Çok farklı bir şey.Anlatmakla olmuyor insanın yaşaması lazım.Bir de her bünye bir değil.Benim 5 arkadaşım gitti zayıflamaya.Birinde etkili olmadı baştan uymamış doktorun dediğine ama oda söylüyor canın istemiyor diye.İstemediği halde ben aç gözlülüğümden yiyiyordum sonrası yine iştah açıldı dedi.Biride 8 ay oldu şimdi canım istemeye başladı tekrarlıyacağım diyordu.Bu arada 8-10 arası kilo vermişler ilk 3 ayda.Şimdi ne alıyor ne veriyorlarmış.Ama hepsinin söylediği şey kesinlikle işe yarıyor demeleri.

İnsanın canı istemiyormuş.Giden arkadaşlarımın anlatması.Ama anladığım tekrar yemeye başlayıp vücuda tanıtırsan o yiyecekleri istek oluyormuş.Çok farklı bir şey.Anlatmakla olmuyor insanın yaşaması lazım.Bir de her bünye bir değil.Benim 5 arkadaşım gitti zayıflamaya.Birinde etkili olmadı baştan uymamış doktorun dediğine ama oda söylüyor canın istemiyor diye.İstemediği halde ben aç gözlülüğümden yiyiyordum sonrası yine iştah açıldı dedi.Biride 8 ay oldu şimdi canım istemeye başladı tekrarlıyacağım diyordu.Bu arada 8-10 arası kilo vermişler ilk 3 ayda.Şimdi ne alıyor ne veriyorlarmış.Ama hepsinin söylediği şey kesinlikle işe yarıyor demeleri.

tesekürler toprak böyle bir cihazi tanittigin icin canim arastirdim viyanadada varmis esimde yillardir gecmeyen bel fitigi agrisi var amaliyat önermiyorlardi baktik agriyada iyi geliyormus
isallah ilerde su 3 ay cok karisigiz ama aklimin bir kösesinde duracak tesekürler canimmmm

topiğin güzelleri nerelerde? anlatın bakalım ameliyat olanlar son durumlar nasıl? izler göbek deliği, ödemler ne durum da?

beria canım sen foto koydun mu ben kaçırdım galiba

Son düzenleme:
Kızlaaaar nerdesiniz ada22,nldglp ne zaman başlayalım şova.

heyecanlandım hadi koy resimleri bacım...gece rüyamda Ercan bey karın ameliyatımı yapmış güya; ayna bakıyorum bir zırlama bende hiiiiiiiç beğenmiyorum :18: göbek deliği kuyu gibi;dikişler rezil adama dalmamak için zor tutuyorum:22: bizim doktor sakin 6 ay sonra oturur merak etmeyin demez mi....

koyun resimleri de içim rahatlasın biraz

Görmek isteyenler diğer şovlar başlamadan buyruuun:34::34::34: Ben memnunum bakalım sizler beğenecekmisisniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...5405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-43.html

gördüm, gördüm, önceki göbisinde baya varmIs arkadasIm, ben sIrf sarkIlIk zannetmistim....anlasIlan baya lipo yapIlmIs sende, yoksa asIrI sarkIklIk yokmus:))
cok güzel canIm, icin rahat olsun....Ikimizdeki benzerlik eski karIn deligin yeri....Ben canlIsInIda gördüm, zaten boyun posun yerinde, birde karIn geridi oh keyfini cIkar:))):16:

Back