Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN; Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması.
Doğum günümü herkesten önce kutlayan
sevgili KADINLAR KULÜBÜ'ne
çok teşekkür ederim..........:)
kizlar aklima amaliyattan önce kac bedendiniz amaliyat sonrasi kac benden oldunuz o takildi amaliyat sonrasi baya bir beden düsülüyormu aynimi kaliyor yoksaa
merhaba bayanlar bende epeydir giremedim buralara.. az önce şöyle bir bakayım dedim.. bende 27 nisanda tam karın germe olmuştum...ameliyat öncesi ve sonrası 1 beden incelme oldu..38 beden giyiyordum. şimdi 36..gerçi zayıflamasan da çok güzel toparlanıyorsunnn..çok şükürr bu günleride gördümm.. allah herkese sağlıklı huzurlu günler nasip etsinn... sevgiyle..
Çok teşekkür ederim, resimleri gördüm çok güzel olmuş, benim karnım çok kötü durumda 3 çocuktan (bir doğumum ikiz) sonra, çocuklardan pek fırsat bulup internete giremiyorum, girince de hızlıca yorumları okuyup çıkıyorum, ama sizi sürekli takipteyim, zaten çocuklardan fırsat bulsam hemen ameliyat olucam, önümüzdeki sene inşallah olabilirim, Zühtü Bey gerçekten başarılı imiş, darısı başıma.size ark. tekl. yolladIm kabul edin sonra benim sayfamda limonun resimlerine bakabilirsiniz...Limoncugum ben böyle senin yerinede karar vermis oldum....
3 yIl beklemisiniz, birde resimlerden korkmayIn sakIn....o kIzarIklIk zamanla yok olacak, ödemlerde tabiki.....
Jelesec arkadasIm sanada bol eglenceli tatiller, haberini bekliyoruz. Giy tankini, bikinileri valla, gez söyle sahilde. Bol bol kim estetikli yada degil bak bakalIm:)
öpüyorum arkadasIm görüsmek üzere
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, karnın çok güzel olmuş, yorumlarda öncesinde çok kötüydüm demişsin, karın germeden başka işlemler de yapıldı mı, ben de basenlerimden ve simitlerimden rahatsızım, yoksa ameliyat sonrası diyetle mi fazlalıklar gitti.Doğum günümü herkesten önce kutlayan
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, karnın çok güzel olmuş, yorumlarda öncesinde çok kötüydüm demişsin, karın germeden başka işlemler de yapıldı mı, ben de basenlerimden ve simitlerimden rahatsızım, yoksa ameliyat sonrası diyetle mi fazlalıklar gitti.
tşkler canım, karın germeyle beraber bel, bacak ve basen lıposuctıon yapıldı. zaten bel lıposuctıon genelde yapılıyor karın germeyle, o zaman çok daha guzel sonuc verıyor. ameliyat sonrası dıyete baslamam gerekıyordu ama ben malesef baslayamadım hala şu an kılo verme yolları arıyorum...
tşkler canım, karın germeyle beraber bel, bacak ve basen lıposuctıon yapıldı. zaten bel lıposuctıon genelde yapılıyor karın germeyle, o zaman çok daha guzel sonuc verıyor. ameliyat sonrası dıyete baslamam gerekıyordu ama ben malesef baslayamadım hala şu an kılo verme yolları arıyorum...
Kilo vermenin yolu.Akşam yediden sonra bir şey yeme akşamları bol yeşil salata içine pul biber ve nar ekşisi (sosu değil) günde en az yarım saat tempolu yürü bak nasıl veriliyor kilolar.Yürüyüş için dışarı bile çıkmıyorum çook sıcaaak.Evde salonda turluyorum
Kilo vermenin yolu.Akşam yediden sonra bir şey yeme akşamları bol yeşil salata içine pul biber ve nar ekşisi (sosu değil) günde en az yarım saat tempolu yürü bak nasıl veriliyor kilolar.Yürüyüş için dışarı bile çıkmıyorum çook sıcaaak.Evde salonda turluyorum
nerde bende o irade :) eskiden olsa yapardım ama son bır senedir diyet yapamıyorum, kabiliyetimi kaybettim, ilham gelmiyor :) ama fırsat buldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum, allahtan evde koşu bandım var, yoksa hayatta dışarı çıkıp yürüyemem bu üşengeçlikle... 30 dk tempolu yürüyorum ama yanında diyet olmayınca kıloda değişiklik olmuyor tabii...
bende bu aralar herbalife'ı arastırıyorum, arkadasım çok güzel kılo verdi.. sanırım tatıl dönüşü bende onu kullanmaya baslıcam...
doğum günümü herkesten önce kutlayan
sevgili kadınlar kulübü'ne
al bendende o kadar limon eskiden olsa diyet her türlüsünü denerdim amaaaa simdi cok tenbelim cok
birde oruc olunca aksam her seye saldiriyorummm
iyi seneler mutlu yıllar...1 sene daha yaşlandık ama olsun
bende sizdenim;5 sene öncesine kadar 36 bedenken (ama hep diyetliyken) şimdi diyet lafıını bile duymak istemiyorum çok sıkıldım yaş 42 36 olmasamda 38e razıyım