Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kizlar aklima amaliyattan önce kac bedendiniz amaliyat sonrasi kac benden oldunuz o takildi amaliyat sonrasi baya bir beden düsülüyormu aynimi kaliyor yoksaa

merhaba bayanlar bende epeydir giremedim buralara.. az önce şöyle bir bakayım dedim.. bende 27 nisanda tam karın germe olmuştum...ameliyat öncesi ve sonrası 1 beden incelme oldu..38 beden giyiyordum. şimdi 36..gerçi zayıflamasan da çok güzel toparlanıyorsunnn..çok şükürr bu günleride gördümm.. allah herkese sağlıklı huzurlu günler nasip etsinn... sevgiyle..

selam sevvalecem, sevindim buraya ugradIgIn icin.... benden bir gün önce amel. olmustun iyi hatIrlIyorum.
NasIl hersey yolundamI? amel. sonrasI nasIl gecirdin, izlerin, göbek deligi falan... hepsini yaz canIm, burada amel olmak isteyen arkadaslarada yardImcI olmus olursun. Tecrübemnizi paylasalIm, biz biliyorsun amel. öncesi nekadar heycanlI, korkulu dönem gecirmistik...

Izlerini merak ediyorum dogrusu, nerede amel. olmustun hatIrlamIyorum. Foto. yükleyebilirsende cok seviniriz......

Çok teşekkür ederim, resimleri gördüm çok güzel olmuş, benim karnım çok kötü durumda 3 çocuktan (bir doğumum ikiz) sonra, çocuklardan pek fırsat bulup internete giremiyorum, girince de hızlıca yorumları okuyup çıkıyorum, ama sizi sürekli takipteyim, zaten çocuklardan fırsat bulsam hemen ameliyat olucam, önümüzdeki sene inşallah olabilirim, Zühtü Bey gerçekten başarılı imiş, darısı başıma.

Doğum günümü herkesten önce kutlayan

sevgili KADINLAR KULÜBÜ'ne

çok teşekkür ederim..........:)

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, karnın çok güzel olmuş, yorumlarda öncesinde çok kötüydüm demişsin, karın germeden başka işlemler de yapıldı mı, ben de basenlerimden ve simitlerimden rahatsızım, yoksa ameliyat sonrası diyetle mi fazlalıklar gitti.

tşkler canım, karın germeyle beraber bel, bacak ve basen lıposuctıon yapıldı. zaten bel lıposuctıon genelde yapılıyor karın germeyle, o zaman çok daha guzel sonuc verıyor. ameliyat sonrası dıyete baslamam gerekıyordu ama ben malesef baslayamadım hala şu an kılo verme yolları arıyorum...

Kilo vermenin yolu.Akşam yediden sonra bir şey yeme akşamları bol yeşil salata içine pul biber ve nar ekşisi (sosu değil) günde en az yarım saat tempolu yürü bak nasıl veriliyor kilolar.Yürüyüş için dışarı bile çıkmıyorum çook sıcaaak.Evde salonda turluyorum

mesaj tekrarlamış :)))

Son düzenleme:

arkadasIm sIrf salatayla durabiliyomusun? birdahaki görüsmemizde tanIyamIyacagIm seni desene, ucup falan gitme sakIn:)))

nerde bende o irade :) eskiden olsa yapardım ama son bır senedir diyet yapamıyorum, kabiliyetimi kaybettim, ilham gelmiyor :) ama fırsat buldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum, allahtan evde koşu bandım var, yoksa hayatta dışarı çıkıp yürüyemem bu üşengeçlikle... 30 dk tempolu yürüyorum ama yanında diyet olmayınca kıloda değişiklik olmuyor tabii...
bende bu aralar herbalife'ı arastırıyorum, arkadasım çok güzel kılo verdi.. sanırım tatıl dönüşü bende onu kullanmaya baslıcam...

al bendende o kadar limon eskiden olsa diyet her türlüsünü denerdim amaaaa simdi cok tenbelim cok
birde oruc olunca aksam her seye saldiriyorummm

Son düzenleme:
al bendende o kadar limon eskiden olsa diyet her türlüsünü denerdim amaaaa simdi cok tenbelim cok
birde oruc olunca aksam her seye saldiriyorummm

bende sizdenim;5 sene öncesine kadar 36 bedenken (ama hep diyetliyken) şimdi diyet lafıını bile duymak istemiyorum çok sıkıldım yaş 42 36 olmasamda 38e razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…