How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

aynı şekilde düşünüyoruz sezeryanın ordaki iz neysede daha yukarısı benide çok geriyor sürekli ya gözükürse diye kaygısı taşırım hayat yine zindan olur dünde yabancı sitelerde araştırma yaparken çok yukarda izler görüp kaygılandım ya epey :(

yok yok telaşlanma, tam sezeryan çizgisinden geçiyor bu dikişler, yani yukarda değil, sezeryanla aynı yerde...

Valla kıskandım sizi çok iyi arkadaşlıklar oldu görüşmeler ben yalnız kaldım. :((
Ben de geleceğim ben de

Jelesec, Ada, Limon Ben toprak ve diğer arkadaşlar Benimle aynı gün amaeliyat olan bir arkadaş vardı Beni faceden de ekleyebilirsiniz
asular35@hotmail.com

beria cok sevindim herşeyin güzel gitmesine valla bende unuttum amlt oldugumu izleri bile hiç takmıyorum aynı gün amaliyat olan bendim 13 nisan faceden ekliyorum seni..benide ekleye bilirsiniz glcsrk@hotmail.com

beria cok sevindim herşeyin güzel gitmesine valla bende unuttum amlt oldugumu izleri bile hiç takmıyorum aynı gün amaliyat olan bendim 13 nisan faceden ekliyorum seni..benide ekleye bilirsiniz glcsrk@hotmail.com

inşallah bende ameliyat sonrası izleri hiç takmıyorum diye yazabilirim:18: Allahım pişmanlık yaşayacaksam önüme engel çıkarsın...benim için dua edin kızlar...sevgiler
valla bı aksılık çıkmazsa 12sınde gidicem, doktorum git sorun yok dedi. ben senı yalnız bırakmam, ordanda yazarım canım :)

yaz sen yaz ..bende gidiyorum ama takipteyim ; rahat bir tatil diliyorum sana

Son düzenleme:
kızlar bu arada bende tabiki estetik cerrah a ameliyat oldum ama olmadı işte ameliyattan hiç korkmuyordum girecegimde inanın sanki olacak olan ben değildim güle oynaya girdim ama tek korkum kötü sonuçto oda başıma geldi ne yazıkki

jelesec canım ben daha kıbrıs a gidemedim 4 ağustos ta inşallah gidiş tarihim....sizlerle yazışmayı çok özledim artık evime gideyim şu çocuklarıda okula göndereyim o zaman daha sık buralardayım inşallah

bencede limonun karnı güzel olmuş ama benim anlamadıgım niye bu çizgiler dümdüz oluyoda kavisli olmuyo canım.....bu sürprizde ne acaba:))

kızlar bu arada bende tabiki estetik cerrah a ameliyat oldum ama olmadı işte ameliyattan hiç korkmuyordum girecegimde inanın sanki olacak olan ben değildim güle oynaya girdim ama tek korkum kötü sonuçto oda başıma geldi ne yazıkki

jelesec canım ben daha kıbrıs a gidemedim 4 ağustos ta inşallah gidiş tarihim....sizlerle yazışmayı çok özledim artık evime gideyim şu çocuklarıda okula göndereyim o zaman daha sık buralardayım inşallah

aynurcugum bence estetik cerrah olduguna inanmak istemiyorum....demek yanlIs hatIrlamIsIm.....demekki bir dokt. yaptIgI amel. görmekte yarar var...

haklısın canım hemde üniversite hastanesinde oldum adam doç tu...ben kıbrıs a gideyim son halimin fotolarınıda koyarım size inşallah

yok o değil yani sezeryan izinden başlayan kasıklara doğru giden bir iz benim izim öyleydi hatta bir sitede izledim ameliyatı harika tam kasıklarda kalıyordu...canım benim şarzım bitiyo sonra konuşuruz iyi geceler byyy

Back