kizlar cikmam lazim ama limon süper olmus bacum gercekkkkkkkk tamam izler var ama simdiki hali bile güzel
tekrar gecmis olsun canim
ayy çok tşk ederim canım, hadi bakalım darısı sana...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar cikmam lazim ama limon süper olmus bacum gercekkkkkkkk tamam izler var ama simdiki hali bile güzel
tekrar gecmis olsun canim
aynı şekilde düşünüyoruz sezeryanın ordaki iz neysede daha yukarısı benide çok geriyor sürekli ya gözükürse diye kaygısı taşırım hayat yine zindan olur dünde yabancı sitelerde araştırma yaparken çok yukarda izler görüp kaygılandım ya epey
kIz utanma utanma:26: neolacak surada biz bize:))) yolla onlarIda koyayIm
tamam canım, tatılden sonra onlarıda yayınlarız :) ben hemen diyete başlayım :)
Valla kıskandım sizi çok iyi arkadaşlıklar oldu görüşmeler ben yalnız kaldım. (
Ben de geleceğim ben de
Jelesec, Ada, Limon Ben toprak ve diğer arkadaşlar Benimle aynı gün amaeliyat olan bir arkadaş vardı Beni faceden de ekleyebilirsiniz
asular35@hotmail.com
ne tatiledemi gidiyosun? dur bakalIm acele etme yeni amel. oldun....valla keyifler yerinde anlasIlan.......ben burada nöbet tutarIm artIk...
beria cok sevindim herşeyin güzel gitmesine valla bende unuttum amlt oldugumu izleri bile hiç takmıyorum aynı gün amaliyat olan bendim 13 nisan faceden ekliyorum seni..benide ekleye bilirsiniz glcsrk@hotmail.com
valla bı aksılık çıkmazsa 12sınde gidicem, doktorum git sorun yok dedi. ben senı yalnız bırakmam, ordanda yazarım canım :)
ne tatiledemi gidiyosun? dur bakalIm acele etme yeni amel. oldun....valla keyifler yerinde anlasIlan.......ben burada nöbet tutarIm artIk...
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...5405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-38.html
Takip edin süpriz vaaaar çok yakında
ada 222 limon benide eklesenize arkadaşlıga bende göreyim fotoları
kızlar bu arada bende tabiki estetik cerrah a ameliyat oldum ama olmadı işte ameliyattan hiç korkmuyordum girecegimde inanın sanki olacak olan ben değildim güle oynaya girdim ama tek korkum kötü sonuçto oda başıma geldi ne yazıkki
jelesec canım ben daha kıbrıs a gidemedim 4 ağustos ta inşallah gidiş tarihim....sizlerle yazışmayı çok özledim artık evime gideyim şu çocuklarıda okula göndereyim o zaman daha sık buralardayım inşallah
bencede limonun karnı güzel olmuş ama benim anlamadıgım niye bu çizgiler dümdüz oluyoda kavisli olmuyo canım.....bu sürprizde ne acaba:))