ada canım sen ne zaman ameliyat oldun
inşallah bende ameliyat sonrası izleri hiç takmıyorum diye yazabilirim:18: Allahım pişmanlık yaşayacaksam önüme engel çıkarsın...benim için dua edin kızlar...sevgiler
yaz sen yaz ..bende gidiyorum ama takipteyim ; rahat bir tatil diliyorum sana
kızlar bu arada bende tabiki estetik cerrah a ameliyat oldum ama olmadı işte ameliyattan hiç korkmuyordum girecegimde inanın sanki olacak olan ben değildim güle oynaya girdim ama tek korkum kötü sonuçto oda başıma geldi ne yazıkki
jelesec canım ben daha kıbrıs a gidemedim 4 ağustos ta inşallah gidiş tarihim....sizlerle yazışmayı çok özledim artık evime gideyim şu çocuklarıda okula göndereyim o zaman daha sık buralardayım inşallah
benim tam 3 ay oldu, sanki aynI zamandI. Ben yazarken arada senin tekrar amel. oldugunu ögrenmistik. Biliyosundur ben ercan beye amel. oldum sorun yok simdilik iyi gidiyor. Ercan bey gercekten dikis izlerini güzel yapIyor. Ben bukadar beklememistim.....Tabiki ödemden dolayI tam düz durmayabiliyor, ama izlerin inceligi güzel....aradabir kIzarIklIk oluyo...bunlarIn hepsi gececek. Göbek deligini cok temizlemisim, biraz sorun yasadIm, suan kendiligine bIraktIm daha iyi.....
senın ameliyatınında Allahın izniyle çok güzel geçeceğine eminim canım, daha var zamanın, tabiki bütün dualarımız senınle olacak...
hatırladığım kadarıyla sen bır ıkı güne kadar gıdıyorsun tatıle, şimdiden iyi tatiller, iyi eğlenceler..........:)
evet canım 2 si antalya yolcusuyumbenim tatil minik kuzunun peşinden koşma oluyor ama olsun o mutlu ben mutlu modundayım;annelik işte önceliğimiz hep onlar...inşallah canım sonucum çok iyi olur bende mutlu olurum...sanada iyi eğlenceler
beria cok sevindim herşeyin güzel gitmesine valla bende unuttum amlt oldugumu izleri bile hiç takmıyorum aynı gün amaliyat olan bendim 13 nisan faceden ekliyorum seni..benide ekleye bilirsiniz glcsrk@hotmail.com
kizlar aklima amaliyattan önce kac bedendiniz amaliyat sonrasi kac benden oldunuz o takildi amaliyat sonrasi baya bir beden düsülüyormu aynimi kaliyor yoksaa
kizlar aklima amaliyattan önce kac bedendiniz amaliyat sonrasi kac benden oldunuz o takildi amaliyat sonrasi baya bir beden düsülüyormu aynimi kaliyor yoksaa
ben hala ameliyattan önceki pantalonlarımı giyemiyorum, kotlarımın düğmesini kapatamıyorum. hem basenlerım daraldı, hem karnım gitti ama şişliklerden hala eskı kotlarımı gıyemedım. çok ilginç ya... şuan sadece eskıden göbekten dolayı gıyemediğim tişörtlerımı rahatca gıyebılıyorum, o bıle yetıyor mutlu olmama...:)
bu arada benım ıkı hafta önce diyete baslamam lazımdı ama ben hala baslayamadım....
tesekürler limon, toprak, ada, siz olmasaniz varya ben bittim doktora gidince aklima gelmiyenleri size sordum tesekürler kizlarrrrr
doktora gidince soracam sorulari unutuyorum yaaa heyecendann
birde bu ara seytan beni dürtüyor ya kötü olursa ya söyle olursa ya böyle olursaaaaa
tesekürler kizlar su dönemde yardimci oldunuzya allah ne isteginiz varsa versinnn
Biraz daha sabır limoncum az kaldı giyeceksin rahat rahat hemdeBen 2-2,5 ay sonra giymeye başladım.Şişliklerim hala var az da olsa.Altı ayda vücut oturacak.İşte o zaman daha çok memnun olacağız
canım bikini yada iç çamasırı gıydıgım zaman izler hiç görünmüyor, tamamen saklanıyor. fotografta yukarda gıbı görünüyor ama öyle değil, yakında bıkınılı resımlerımıde koyarım, ayy hiç utanma kalmadı bende...))))))))))))))
Canım ben de resimlerini görmek isterim sakıncası yoksa, yanlış hatırlamıyorsam Zühtü Bey de olmuştun değil mi, ben de Ankaradayım ve artık 3 yıllık beklemenin sonunda doktorumu seçip ameliyat olmak istiyorum, pek yazmasam da hepinizi takipteyim. Resimleri çok merak ediyorum, görebilirsem çok sevinirim.
size ark. tekl. yolladIm kabul edin sonra benim sayfamda limonun resimlerine bakabilirsiniz...Limoncugum ben böyle senin yerinede karar vermis oldum....
3 yIl beklemisiniz, birde resimlerden korkmayIn sakIn....o kIzarIklIk zamanla yok olacak, ödemlerde tabiki.....
Jelesec arkadasIm sanada bol eglenceli tatiller, haberini bekliyoruz. Giy tankini, bikinileri valla, gez söyle sahilde. Bol bol kim estetikli yada degil bak bakalIm:)
öpüyorum arkadasIm görüsmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?