İsteğin üzerine bugün Ercan beye resmini gösterdim.Ercan bey resmi görünce ilk şöyle bir baktı derin bir nefes aldı tek kelime çıktı ağzından üzüldüm.Baktı baktı ve gerçekten üzüldüm bu resme bakarak kesin bir şeyler söylemek tabi ki zor göbek deliğini yerine çekebilir dikişlerin yanlarını göstererek şu kısımları düzeltilebilir.Bu arada bir şey söylemedi ama sanki revizyon ameliyatlarına çok sıcak bakmıyor yani başkasının yaptığını düzeltmek okuduklarıma göre de çok zormuş.Hoş adam valla bir şey demedi ben öyle algıladım(algılarıma biraz güvenirim ayıptır yazması) benim çene çalıştı çok genç diye başlayan cümlenin nasıl bittiğini tahmin edersiniz.Vee döndü şimdi değil en az 3-4 ay geçsin şişler insin karın bir otursun gelsin göreyim dedi.Bence gerçekten üzüldü.Aynur cum üzülme Allah büyük sık dişini birkaç ay daha.Gel bir görün kaybedeceğin bir şey yok ama belki kazanacağın çok şey vardır.Öpüyorum seni. Sabır,sabır,sabır kardeşim.
bentoprak arkadaşım çok ama çoook teşekkür ederim inşallah düzelirim allahım... ama 3-4 ay sonra kıbrıs ta olurum oraya tayinimiz çıktı bakalım 1 ay sonra yalovaya gidicem o zaman giderim dr.a inşallah