Gözün bayağı korkmuş Figen :) İyi bir doktor ve sonucunu görebileceğin hastaları olduktan sonra gözü kapalı ol bence bu ameliyatı.Eylül Ekim ayları bu ameliyat için ideal aylar.Ben Ekim de olmuştum.Hem izlerin silikleşmesi hem iyileşme süreci hem de korse olayı bence Ekim çok güzel bir ay.
Geçen sene tatilde hiç unutmuyorum bikini altımı göbeğime doğru çeksem alttan sallanan bıngıllar çıkıyordu.Aşağı doğru indirsem kümbet gibi karın fırlıyordu
ben bir aşağı bir yukarı tatili sürekli dikkat ederek geçiriyordum.Hele göğüslerimi bir görseniz patlamaya hazır bir bomba şeklinde orta çatal kısım açılsın diye yanlara doğru ittirirdim ikisini de bu sefer de bikininin yan taraflarından sarkarlar.Bir taraftan ittirip öbür taraftan çekiştirme ile yazım geçerdi inanın.Şimdi geçen yıldan 2 beden küçük bikiniler aldım.İttirecek bir yer kalmamış.Heryer yerli yerinde duruyor.Aynanın karşısında bir eğiliyorum bir kalkıyorum...tık yok.Dümdüz. Açılan saçılan kayan yamulan hiç bir yer yok.Bu yaz tatilinde bayağı boş zamanım olacak :))