Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba;
Geçen perşembe karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı oldum. hiç bi tarafımda çekipte memelerime koyacak yağ kalmadığından silikon koymak zorunda
kaldı doktorum.şimdilik hiçbirşey anlamış değilim. sadece memeler güzel. korselerle yatıyorum. dr. hiç iş yapma dedi ama duramıyorum. sabırsızlıkla dik duracağım ve şu memedeki şişliklerin ineceği
günü bekliyorum.
Teşekkür ederim. Ama ben çok tez canlı biri olduğumdan pek yatamıyorum. Ayrıca 2 çocuğum var hatta biri 11 aylık bebek. arada onunla ilgilenmem gerekiyor.
karnım arada acıyor, kesik acısı gibi ama göğüslerim daha çok acıyor. bu yatma süreci çok zor geçicek galibaaaa.
gerçektende çok güzel olmuş,benim çokk hosuma gitti,darısı başıma :) Bende kredi başvurusunda bulundum,yarın eksik evrakları tamamlıycam,bir haftaya kadar belli olur inşallah :))
Hangi zaman aralıkları ile olmamalıyız anlamadım.Hastalıklar çıkarsa ne yapmalı ben hiç anlamam bu olaylardan ama hep okurum aklımda kalırsa uygularım.
en zoru yag cektırmek arkadasım cektırdı amelıyatdan sonra vucudu morarmıs resmen ustunden kamyon gecmıs gıbıydı agrı degıl ama yanma cok oluyormus
Teşekkür ederim. Ama ben çok tez canlı biri olduğumdan pek yatamıyorum. Ayrıca 2 çocuğum var hatta biri 11 aylık bebek. arada onunla ilgilenmem gerekiyor.
karnım arada acıyor, kesik acısı gibi ama göğüslerim daha çok acıyor. bu yatma süreci çok zor geçicek galibaaaa.
Lipodan memnun degilmisin? Sislikler mi var. Yoksa alinan miktar mi cok az geldi sana acaba. Ben de eylul gibi lipo istiyorum, seni takip edicem bakalim liponun sonuclarini ne zaman göreceksin.
Suanda burada detaylI yazmak istemiyorum, kimseyi tedirginde etmek istemem. iki hafta kadar sorunumu daha güzel diye getirecegim. Biraz daha zaman bIrakIyorum. Poponun iki tarafInI aynI büyüklükte degil.... BunlarIn hepsi muhakkak cözülebilecek durum. Belki daha kilolu bayanlarda bu sorunlar olmaz. Bende cok yag olmagI icin hersey göze batIyor. popodan fazla alIndIgi zamanda düsmeler söz konusu imis dedi dokt. SaglIk olsun arkadasIm. KarnIm mükemmel. Beklentilerimin üzerinde. Daha iyi olamazdI.
Lipo muhakkak cözülür, SIrf tekrar ayNi prosüdürü yasamak bana sIkINtI veriyor. Korse vs....
Suanda burada detaylI yazmak istemiyorum, kimseyi tedirginde etmek istemem. iki hafta kadar sorunumu daha güzel diye getirecegim. Biraz daha zaman bIrakIyorum. Poponun iki tarafInI aynI büyüklükte degil.... BunlarIn hepsi muhakkak cözülebilecek durum. Belki daha kilolu bayanlarda bu sorunlar olmaz. Bende cok yag olmagI icin hersey göze batIyor. popodan fazla alIndIgi zamanda düsmeler söz konusu imis dedi dokt. SaglIk olsun arkadasIm. KarnIm mükemmel. Beklentilerimin üzerinde. Daha iyi olamazdI.
Lipo muhakkak cözülür, SIrf tekrar ayNi prosüdürü yasamak bana sIkINtI veriyor. Korse vs....
karindan memnun olmana sevindim ada222. Lipo icin de 6 hafta gecse biraz belli olur, tam sonuc 3 ay icinde görülüyor. Tabii sabirsiz oluyoruz, hemen sonucu görmek istiyoruz. Ama sizlamalar gecmistir bir hafta icinde.
kilolu kadınların karın germe operasyonu olması sakıncalımı dır acaba benim 20 kilo fazlam var böyle bi durumda doktor ameliyat yapıyormu yoksa git zayıflada gelmi diyor bilgili arkadaşların dikkatine
kilolu kadınların karın germe operasyonu olması sakıncalımı dır acaba benim 20 kilo fazlam var böyle bi durumda doktor ameliyat yapıyormu yoksa git zayıflada gelmi diyor bilgili arkadaşların dikkatine
edbeer... Canım selam sana da...lazer lipo sende yaptırdın biliyorsun,ödem oluyor ve sonuç hemen belli olmuyor...ada22 sen görmedin ha hay bizim yanımızda sıska kalır dermişim çok güzel fiziği var...seni çok öpüyorum Ya sen iyi ki varsın arkadaşım insana yazılarınla huzur veriyorsun
kızlar bende şu aktivm bantlarından sipariş ettim hemde 1 kutu 110 liraya direkt üretim yerinden sipariş verdik haberiniz olsun siz tanesini 18 liraya aldıgınızı söylemiştiniz benim aldıgım daha uyguna geliyor sizlerle paylaşmak istedim
Biliyorum, biraz sabir gerekiyor. Alti haftadan sonra gözle görünür, 3 ayda tam belli olur.
Canim yaaa herkesin kendine göre fazlaligi vardir, ben 51 kilo iken 49 olmak icin can atiyordum, 50 nin altinda olmak en iyi görüntü diye düsünüyordum sundan 5 sene önce. O yüzden cok iyi anliyorum zayif olup da mükemmeli arayanlari.
selam melinda bebeğinde daha küçükmüş nasıl cesaret ettin. günlerdir sizi okuyorum bende düşünüyorum bu ameliyatı ama biraz korkuda var.ekim kasım gibi olsun diyorum tabiki inşallah..2.5yaşında oğlum var biraz daha büyümüş olur.16 kilo verdim ama doktor yavaş yavaş kilo vermen lazım dedi ve 15 kilo daha vermem lazım.merak ettiğim sizden doktorunuzun ismi memnunmusunuz.ve çok acı oluyomu.teşekkürler..Teşekkür ederim. Ama ben çok tez canlı biri olduğumdan pek yatamıyorum. Ayrıca 2 çocuğum var hatta biri 11 aylık bebek. arada onunla ilgilenmem gerekiyor.