Bence sende potluk falan yok.Resimlerin gayet mükemmel görünüyor.Gerçek potluk nedir ya da gördünmü bilmiyorum ama.Ben gördüm inan fecaat feci yani:) hatta bu forumda bir kere köpek kulağından bahsedildi.Ben de atmaca gibi atlamıştım bende de köpek kulağı var diye meğersem dikişlerin bitiş yelerinde dikişi denk getiremeyip büzdürerek kargacık burgacık sanki köpek kulağının içi görüntüsü haline getirerek başarısızca yapılan dikiş şekliymiş.Sağolsun ogltkn arkadaş resmini koymuştu da görmüştük ne olduğunu.Benim bahsettiğim ise basen fazlalıklarımdı.Ailede biz hep o cıkıntılarımıza kulaklarımız çıktı derdik:) ben de onu bahsetmek istemiştim.Ne bileyim yanlış dikiş uygulaması olduğunu.Sen de sanırım hiç potluk görmedin çünkü potluk kendi kendine geçen bir şey değil resmen sallanan et parçaları görüntüsünde Resimlerinden gördüğüm kadarı ile çok hoş grünüyorsun )
İyiki burası ve sizler varsınızda herşeyi ögrenıyoruz.
Bende biraz büzgülü dikiş denen kısım vardı.Kesinin her iki başına yakın kısımda.Açılmaz sandım .ilk önce orta kısım dümdüz oldu sonrasında büzgüler denen yer açıldı.Dokular oturmaya başladı.
Sanırım potluk görmemişim.:)Hatta doktora bunlar ne zaman düz olur falan diye serzenişde bulunmuştum.Sen inanmasanda kısa sürede düzelcek dedi.
Bu iz bantlarınıda akşama hallediyorum.İnşallah her şey yolunda gidiyor.