• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar becerebildimmi bilemiyorum size resim gönderiyorum

Eklentiler

• $DSCN1299kk.JPG
    $DSCN1299kk.JPG
    125,7 KB · Görüntüleme: 119
şu an araştırmadayım fakat ercan beyle ilgili güzel yorumlar okuduğum için onu düşünüyorum.biraz maddi sıkıntılarım olduğu için hemen olamam.ikisini birden ne kadara oldunuz?şu an için bu operasyonlardan memnun musunuz?üyeliğim yeni olduğu için özel msj atamıyorum.eğer siz bana özelden cvplarsanız sevinirim.

IstanbuldanmIsInIz?
Diyecegim gidin görüsün, Ercan bey ilgili dokt. size birsekilde yardImcI olur. Fiyat olarak herkesin ölcüleri farklI. Size telf. dahi olsa muhakkak bisey söyler kendisi.
Benim ikinci haftam oldu. Simdiye kadar hersey yolunda. Tabiki herkesin bünyesi farklI. Korkulacak bisey yok. Ben yalnIz gittim buradan arkadaslar sagolsunlar yalnIz bIrakmadIlar.
Ben memnun kaldIm..... Nezaman düsünüyosunuz?

ada gördünmü canım resmi

Aynur arkadaşım moralini bozmak asla istemem,ama şu resime bakıp inan çok üzüldüm,ben senin cocuklarınla olan resimlerine bakdım ve yorum yaptım, bunu hangi doktor yaptı adına yaz arkadaşım,bu nasıl düzelecek anlamadım ben..ya inan elim ayağım boşaldı yazamıyorum şu an ,göbek deliğin nerede,böyle doktorlar yapmasın bu işi ya yazık çok yazık

Son düzenleme:
ada gördünmü canım resmi

Aynur eklemeyi becermissin, ben de gördüm resmi. Inanilir gibi degil. Benim izlerim cok farkli. Göbek deligin asagida kalmis cok asagida. Sonra senin göbegin gergin durmuyor ya Aynur. Doktora kontrole gidiyorsundur, memnun olmadigini söyle cözüm bulsun. Ya da sana para ödesin baskasina revizyon yaptir bu ne böyle anlamadim ben bu isi, önceden nasildi senin karnin bilmiyorum ama.

ada gördünmü canım resmi

arkadasIm, bende seni üzmek istemiyorum, bencede hemen avukata basvur derim. Moralini lütfen bozma, göbek deliginde olmasI gerektigi yerde de degil. Iyi bir doktor bunu düzeltir hic merak etme..... öylesine söylemiyorum, bunun cözümünü ara, kendini üzme.....

aynur eklemeyi becermissin, ben de gördüm resmi. ınanilir gibi degil. Benim izlerim cok farkli. Göbek deligin asagida kalmis cok asagida. Sonra senin göbegin gergin durmuyor ya aynur. Doktora kontrole gidiyorsundur, memnun olmadigini söyle cözüm bulsun. Ya da sana para ödesin baskasina revizyon yaptir bu ne böyle anlamadim ben bu isi, önceden nasildi senin karnin bilmiyorum ama.

kesinlikle para ödesin sana ve başka doktora revizyon ol, yaşadığın üzüntü sıkıntı cabası... çok sinirlendim ya ikinciye yaptığı ameliyata bak

tabiki doktor degiliz ama az cok bizde bazI seyleri ögrendik. Göbek üstündeki kesi busekilde olamamasI lazIm.....Ben böyle tahmin etmedim....Kesinlikle hakkInnI ara, baskalarInda canI yanmasIn.....

Aynurcugum çok çok geçmiş olsun.Sanırım senınde üçüzlerin var.Bende ikiz dogum yapmıştım.11 yıl önce.26 nisanda karın germe ve gögüs protez yaptırdım.Seni çok iyi anlıyorum.
Gerçekten doktorunu çok başarısız buldum.Göbek deligini kasık seviyesıne almayı nasıl becermiş anlamadım.Göz var izan var.Milim milim ölçüyorlar amelıyat öncesi.DİKEY çizgiye ne gerek vardı.Gerekırse izi uzatıp mimimalıze etmesı gerekırdı.Büzgülü dikiş yapıyorlar toparlamak için.Sonra o büzgüler açılıyor.

Diger arkadaşlarıma katılıyorum.Kesınlıkle ısrarla memnunıyetsızlıgını belırt.Paranı alırmısın davamı edersın bilemedim ama.Başka doktorda görsün.Bol fikir al.Hala karnında deri fazlası var gözüküyor.Yanı mutlaka bi şekılde düzeltilir.Hiç moralını bozma .Bi çaresi bulunur.Fıstık gibi bir göbek deligi yapılır sana.

Benimde göbek deligimde yer degiştirdi.Orda şükür bir sıkıntım yok.Küçük bir t kesim var tam ortada orasıda silikleşmeye başladı.Doktor çok önemli arkadaşım.Tecrube el becerisi yetenek.Cerrah olmak başka estetık cerrahı başka. devlet hastanesinde cerraha yaptırsan daha iyi yapardı. Üzüldüm biraz kusura bakma.

Sonuç olarak olan olmuş hakkını arayıp düzelttirirsin.Ama inancını kaybetme . Saglıcakla kal Aynurcum.

Aynurcugum çok çok geçmiş olsun.Sanırım senınde üçüzlerin var.Bende ikiz dogum yapmıştım.11 yıl önce.26 nisanda karın germe ve gögüs protez yaptırdım.Seni çok iyi anlıyorum.
Gerçekten doktorunu çok başarısız buldum.Göbek deligini kasık seviyesıne almayı nasıl becermiş anlamadım.Göz var izan var.Milim milim ölçüyorlar amelıyat öncesi.DİKEY çizgiye ne gerek vardı.Gerekırse izi uzatıp mimimalıze etmesı gerekırdı.Büzgülü dikiş yapıyorlar toparlamak için.Sonra o büzgüler açılıyor.

Diger arkadaşlarıma katılıyorum.Kesınlıkle ısrarla memnunıyetsızlıgını belırt.Paranı alırmısın davamı edersın bilemedim ama.Başka doktorda görsün.Bol fikir al.Hala karnında deri fazlası var gözüküyor.Yanı mutlaka bi şekılde düzeltilir.Hiç moralını bozma .Bi çaresi bulunur.Fıstık gibi bir göbek deligi yapılır sana.

Benimde göbek deligimde yer degiştirdi.Orda şükür bir sıkıntım yok.Küçük bir t kesim var tam ortada orasıda silikleşmeye başladı.Doktor çok önemli arkadaşım.Tecrube el becerisi yetenek.Cerrah olmak başka estetık cerrahı başka. devlet hastanesinde cerraha yaptırsan daha iyi yapardı. Üzüldüm biraz kusura bakma.

Sonuç olarak olan olmuş hakkını arayıp düzelttirirsin.Ama inancını kaybetme . Saglıcakla kal Aynurcum.

devlet hastanesini küçümser gibi konuşmuşsunuz. ancak bende devlet hastanesinde oldum. 20 gün önce. süper bir karnım ve göbek deliğim oldu. sorun nerde değil kimin yaptığı bence..

aynurcum resimine bakınca bende çok üzüldüm.arkadaşlara katılıyorum. ameliyatlar öncesi resimlerin ve bu resimlerinle bence dava edebilirisn.ve iyi bir doktora gidip bu sorunu hallettirebilirisn. sonuçta çözülmeyecek birşey değil ancak.sadece çektiklerin kalacak.. üzülme canım..en kısa zamanda hakkını ara.

devlet hastanesini küçümser gibi konuşmuşsunuz. ancak bende devlet hastanesinde oldum. 20 gün önce. süper bir karnım ve göbek deliğim oldu. sorun nerde değil kimin yaptığı bence..

aynurcum resimine bakınca bende çok üzüldüm.arkadaşlara katılıyorum. ameliyatlar öncesi resimlerin ve bu resimlerinle bence dava edebilirisn.ve iyi bir doktora gidip bu sorunu hallettirebilirisn. sonuçta çözülmeyecek birşey değil ancak.sadece çektiklerin kalacak.. üzülme canım..en kısa zamanda hakkını ara.

Sevval hn memnunıyetıne sevındım.Güle güle kullanın.

Devlet hastanesinden kastım Genel cerrahı bile daha iyisi yapardı.Kaldıkı plastık cerrahı çok daha hassas olmalıydı.Vurgum bu konudaydı.Kimseyi yada hiç.bir kurumu küçümseme niyetım olamaz.

Dediğiniz gibi mekan kurum yer önemli degil.Tamamen doktorun kişisel becerisi ve tecrubesi iyi sonuçlar veriyor.

bende yeni karın germe oldum Aynur adınada biraz üzüldüm.Hassasiyetım bundandır.Bilgilerinize.

Aynur, şanssızlığın böyle bir hekime rast gelmen...Ama üzme kendini her halükarda çözümü vardır...Bence kesinlikle aynı doktorda düzelttirmeye filan kalkma...İyi bir hekime başvurup düzelttirebilirsin...
Ben arkadaşlara katılıyorum kesinlikle şehri ve doktorun adını açıklamalısın ve dava etmelisin...

Sevval hn memnunıyetıne sevındım.Güle güle kullanın.

Devlet hastanesinden kastım Genel cerrahı bile daha iyisi yapardı.Kaldıkı plastık cerrahı çok daha hassas olmalıydı.Vurgum bu konudaydı.Kimseyi yada hiç.bir kurumu küçümseme niyetım olamaz.

Dediğiniz gibi mekan kurum yer önemli degil.Tamamen doktorun kişisel becerisi ve tecrubesi iyi sonuçlar veriyor.

bende yeni karın germe oldum Aynur adınada biraz üzüldüm.Hassasiyetım bundandır.Bilgilerinize.

Devlette olup memnun olanda var olmayanda, özelde de aynı sorunu yaşayan da var yaşamayan da....bu görüntüyü yapan estetik doktoru olamaz...bu tamamen acemi işi!!!!!!

Ben adı gecen isim doktorların da ameliyatlarını birkaçını gördüm evet bu kadar kötü değildi...ama yine benim beğenebileceğim dikiş, ve görüntü değildi(ben fazlaca takıntılı biriyim iz potluk göbek deliği konusunda)

Aledax, canım senin sorunun nasıl oldu? birde yazında benim karnımın dikişi minik T yazmışsın bu neden böyle yapıldı? Benim forumlardan tanıdığım kişiler EDBER....BENTOPRAK...

ADA22...SERAP38...gördüklerim incecik ve düz en altta çizgi şeklindeydi

kızlar becerebildimmi bilemiyorum size resim gönderiyorum

Geçmiş olsun canım ya moralini bozmak istemezdim ya dost acı söyler çok kötü olmuş niye becerememiş bu dr. bu kadar da olmaz 2. ameliyatta bari göbek deliğini düzeltseymiş hiç mi bir şey söylemedin dava bile acarsın niye 2. aml. niye göbek deliği yapmamış ve o dikine dikiş neden yapılmış açıklaması ne ? çok canım sıkıldı acısı ağrısıda cabası. elimizden birşey gelsede yapsak dışarıdan bir estetik dr. görünsen hastaneden dosyanı iste ne yapılabilir diye göster bakalım doktorun açıklaması ne çok merak ettim inşallah düzeltilirizleri boşver artık göbek deliğin yapılsın.

Back