sağol canım teşekkür ederim ilgine...
direnler çıkartılırken acı veriyomu.bide nasıl bi korse kullandın kısaca anlatabilirmisin opuyorumnanaktan
Hayır hayır hiç öyle çok şiş falan olmuyor. Gayet rahat karnına bakabilirsin.Ama bandaj var tabii. 2 gün içinde yavaş yavaş şişiyor .
annejim ilk gün şiş değil ıkı gun soramı şişiyor cnm??? yarın gidiyorum amelıyata arkadaslar saat sabah onda amelıyatım olucak hepınızın dualarını beklıourm...
evet hemde ne heycan hıc sorma uyku muyku yok
Öyle çok korkmuştum ki sonradan kendime çok güldüm..:roflol::roflol: Herhalde sivrisinek ısırsa daha çok hissedersin. O bölgeler uyuşuk olduğu için bir şey hissetmemiz mümkün değilmiş zaten. Hem benim 2 tane de memelerde vardı ( Ayıptır söölemesi aynı anda memeleri de küçültüp dikleştirdi Aylin Hanım ) Korse konusuna gelince ; sen uyandığında korseni takılmış görüyorsun, yani ameliyathanede takılıyormuş.Bel fıtığı hastalarının kullandığı korse gibi.... Göğüs altından kasıklarına kadar geliyor boyu, cırt cırtlı ve de lastikli bir dokumadan yapılmış. Vücudunun o kısmını sarıp sarmalıyor , o olmasa yatıp kalkarken rahat edemezsin zaten. Yalnız aynı anda bacaklarına da liposuction gibi bir işlem yapılacaksa o zaman bildiğimiz paçalı korselere benzeyenlerden giyiliyormuş.......
ohh içim rahatladı annejim direnlerden baya bi korkuyodum bilgiler için teşekkürler inşallh güzel bi göbüşle bende gülerim bu korkularıma gardolabımı şimdiden boşalttım göbeğim belli olmasın diye aldığım şeylerin hepsini attım:lepi:sabırsızlıkla bekliyorum o günü..
son bir sorum daha olacak canım sigara kullanıyorum baya bi azalttım bugünden itibarende içmiycem internette yazılan şeyler doğrumu çok zararı oluyomu bilgin varmı bu konuda teşekkürleropuyorumnanaktan
Valla hayatım benim doktorum sadaca cerrah değil aynı zamanda da terapist galibaaaaa.... Biz sigara içenlerin halinden öyle iyi anlıyor ki.... Bana mümkünse biraz azaltmamı söyledi. 2 hafta kala çok azalttım ama son 3 - 4 gün stresten sanırım tekrar çoğalttım.Doktorum da çok kafama takmamamı , yara iyileşmesi 1 -2 hafta uzasa bile psikolojimin daha önemli olduğunu söyledi. Benim en çok korktuğum şey ameliyattan sonra en az 1 hafta süren öksürük nöbetlerimdi.Geçen yıl geçirdiğim yumurtalık ameliyatından sonra 10 gün boyunca öksürük beni perişan etmişti. Bunu da doktoruma söyledim. Oda bana ameliyattan 3 gün önce Asist şurup kullanmaya başla ve ameliyattan sonra da devam et seni çok rahatlatıcak dedi . Gerçekten mucize gibi ... Öksürük oldu tabii ki ama çok yumuşak ve beni hiç zorlamadı ve 3 -4 gün sürdü. Kesinlikle tavsiye ederim....zemuszemus zemuszemus
moonsoon dan haber varmı ameliyatı nasıl geçti acaba
ArkadaŞlar gece boyu hİÇ uyumadım,sabaha karŞı 1 saat uyku uyudum ve Çalan saatle uyandım.
Bu gun amelıyat olacaktım.karman Çorman duygularla duŞa gİrdİm,Çıkınca bebeĞİmİ doya sıya emzİrdİm,
hazırlandık,bebeĞİmİ ablama bıraktık ve hastane yolunu tuttuk.eŞİmde bende Çok gergİndİk korkuyorduk.
Hastaneye geldık butun İŞlermler yapıldı,kan alımı tahlıller vs.anestezİ uzmanıyla gÖrÜŞmeye geldık,
herŞey normaldı artık amelıyata gİrme saatım gelmİŞtİ.uzerıme ÖnlÜĞÜmÜ gİydİm ve yataĞımı amelıyathaneye doĞru sÜrdÜler.
Amelıyathaneye gİrdİĞİmde yarım saat kadar bekledım,ÇÜnkÜ bİraz gecıkmıŞtık ve yerımıze bı baŞkası gİrmİŞtİ.
BıldıĞım butun duaları okudum,sonra benı amelıyathaneye soktular,hemen uyumak ıstedıĞİmİ ve Çok heyecanlı olduĞumu sÖyledım.
AyıldıĞımda dİkİŞlerım Çok sancıyordu derın nefes alamıyordum,baŞım dÖnuyordu, pİŞmandım o anda..yarım saat sonra kendıne gelıceksın dedİler.
Uzun bİ sÜre orda bekledıkten sonra odama eŞİmİn ve aılemın yanına Çıktım,İÇerİ gİrdİĞİmde annejİm saolsun ordaydı Çok memnun oldum,ve tabıkı canım arkadaŞım kadnlar klubunden sadece aŞk, ta karŞılardan benım İÇİn hastaneye geldı onu Çok sevıorum,pİŞmanlıĞm yyerıne memnunıyet duygusu almıŞtı,
sancılarım vardı ve asla sezeryan gıbı deıldı,Şu anda Çok ıyıyım Çok Şukur,aldıĞım aĞrı kesıcıler sayesınde.
Bu amelıyatı olmak ısteyen arkadaŞlara sÖyluyorum,gerÇekten benm gİbİ karnınız psıkolojınızı bozduysa bu amelıyatı olun..
Şu anda ben sÖyluorm kuzenım yazıyor,yanı okadar ıyıleŞtıĞım sÖylenemez,gÖzlerım kapanıyor,Şımdı uyuycam,hepınızı opÜyorum..
ArkadaŞlar gece boyu hİÇ uyumadım,sabaha karŞı 1 saat uyku uyudum ve Çalan saatle uyandım.
Bu gun amelıyat olacaktım.karman Çorman duygularla duŞa gİrdİm,Çıkınca bebeĞİmİ doya sıya emzİrdİm,
hazırlandık,bebeĞİmİ ablama bıraktık ve hastane yolunu tuttuk.eŞİmde bende Çok gergİndİk korkuyorduk.
Hastaneye geldık butun İŞlermler yapıldı,kan alımı tahlıller vs.anestezİ uzmanıyla gÖrÜŞmeye geldık,
herŞey normaldı artık amelıyata gİrme saatım gelmİŞtİ.uzerıme ÖnlÜĞÜmÜ gİydİm ve yataĞımı amelıyathaneye doĞru sÜrdÜler.
Amelıyathaneye gİrdİĞİmde yarım saat kadar bekledım,ÇÜnkÜ bİraz gecıkmıŞtık ve yerımıze bı baŞkası gİrmİŞtİ.
BıldıĞım butun duaları okudum,sonra benı amelıyathaneye soktular,hemen uyumak ıstedıĞİmİ ve Çok heyecanlı olduĞumu sÖyledım.
AyıldıĞımda dİkİŞlerım Çok sancıyordu derın nefes alamıyordum,baŞım dÖnuyordu, pİŞmandım o anda..yarım saat sonra kendıne gelıceksın dedİler.
Uzun bİ sÜre orda bekledıkten sonra odama eŞİmİn ve aılemın yanına Çıktım,İÇerİ gİrdİĞİmde annejİm saolsun ordaydı Çok memnun oldum,ve tabıkı canım arkadaŞım kadnlar klubunden sadece aŞk, ta karŞılardan benım İÇİn hastaneye geldı onu Çok sevıorum,pİŞmanlıĞm yyerıne memnunıyet duygusu almıŞtı,
sancılarım vardı ve asla sezeryan gıbı deıldı,Şu anda Çok ıyıyım Çok Şukur,aldıĞım aĞrı kesıcıler sayesınde.
Bu amelıyatı olmak ısteyen arkadaŞlara sÖyluyorum,gerÇekten benm gİbİ karnınız psıkolojınızı bozduysa bu amelıyatı olun..
Şu anda ben sÖyluorm kuzenım yazıyor,yanı okadar ıyıleŞtıĞım sÖylenemez,gÖzlerım kapanıyor,Şımdı uyuycam,hepınızı opÜyorum..
arkadaşlarım derin bi uyku uyuyamıyorum sureklı uyanıyorum ama hep uyku halındeyım az önce herkez yapmasın dedıım ama suan rahatsız olan herkez yapsın dıyorum cunku bı kaç saat sonra herşey yoluna giriyo allahın da ıznıyle:)