Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sağol canım teşekkür ederim ilgine...
direnler çıkartılırken acı veriyomu.bide nasıl bi korse kullandın kısaca anlatabilirmisin opuyorumnanaktan

Öyle çok korkmuştum ki sonradan kendime çok güldüm..:roflol::roflol: Herhalde sivrisinek ısırsa daha çok hissedersin. O bölgeler uyuşuk olduğu için bir şey hissetmemiz mümkün değilmiş zaten. Hem benim 2 tane de memelerde vardı ( Ayıptır söölemesi aynı anda memeleri de küçültüp dikleştirdi Aylin Hanım ) Korse konusuna gelince ; sen uyandığında korseni takılmış görüyorsun, yani ameliyathanede takılıyormuş.Bel fıtığı hastalarının kullandığı korse gibi.... Göğüs altından kasıklarına kadar geliyor boyu, cırt cırtlı ve de lastikli bir dokumadan yapılmış. Vücudunun o kısmını sarıp sarmalıyor , o olmasa yatıp kalkarken rahat edemezsin zaten. Yalnız aynı anda bacaklarına da liposuction gibi bir işlem yapılacaksa o zaman bildiğimiz paçalı korselere benzeyenlerden giyiliyormuş.......

Hayır hayır hiç öyle çok şiş falan olmuyor. Gayet rahat karnına bakabilirsin.Ama bandaj var tabii. 2 gün içinde yavaş yavaş şişiyor .

annejim ilk gün şiş değil ıkı gun soramı şişiyor cnm??? yarın gidiyorum amelıyata arkadaslar saat sabah onda amelıyatım olucak hepınızın dualarını beklıourm...

annejim ilk gün şiş değil ıkı gun soramı şişiyor cnm??? yarın gidiyorum amelıyata arkadaslar saat sabah onda amelıyatım olucak hepınızın dualarını beklıourm...

Bütün dualarım seninle canım inş. ağrısız sızısız bir ameliyat sonrası yaşarsın...Bu gece uyuyamazsın heyecandan bende de öyle oldu da ordan biliyorum ..

ohh içim rahatladı annejim direnlerden baya bi korkuyodum bilgiler için teşekkürler inşallh güzel bi göbüşle bende gülerim bu korkularıma gardolabımı şimdiden boşalttım göbeğim belli olmasın diye aldığım şeylerin hepsini attım:lepi:sabırsızlıkla bekliyorum o günü..
son bir sorum daha olacak canım sigara kullanıyorum baya bi azalttım bugünden itibarende içmiycem internette yazılan şeyler doğrumu çok zararı oluyomu bilgin varmı bu konuda teşekkürleropuyorumnanaktan

Valla hayatım benim doktorum sadaca cerrah değil aynı zamanda da terapist galibaaaaa.... Biz sigara içenlerin halinden öyle iyi anlıyor ki.... Bana mümkünse biraz azaltmamı söyledi. 2 hafta kala çok azalttım ama son 3 - 4 gün stresten sanırım tekrar çoğalttım.Doktorum da çok kafama takmamamı , yara iyileşmesi 1 -2 hafta uzasa bile psikolojimin daha önemli olduğunu söyledi. Benim en çok korktuğum şey ameliyattan sonra en az 1 hafta süren öksürük nöbetlerimdi.Geçen yıl geçirdiğim yumurtalık ameliyatından sonra 10 gün boyunca öksürük beni perişan etmişti. Bunu da doktoruma söyledim. Oda bana ameliyattan 3 gün önce Asist şurup kullanmaya başla ve ameliyattan sonra da devam et seni çok rahatlatıcak dedi . Gerçekten mucize gibi ... Öksürük oldu tabii ki ama çok yumuşak ve beni hiç zorlamadı ve 3 -4 gün sürdü. Kesinlikle tavsiye ederim....zemuszemus zemuszemus

Bu arada birazdan Moonsoonun yanına gideceğim. Doktorumuz aynı ve hastane bana çok yakın doktorum bugünkü pansumanımı orda yapıcak. Moonsoon şu anda ameliyatta. Çıktığında onu görmek istiyorum. Sizlerin de geçmiş olsun dileklerinizi iletirim. Kızlar moral gerçekten çoooooook önemli.....a.s. a.s.

tavsiyeni dikkate alıcam sezeryanla doğum yaptığım için biliyorum benide öksürük tutmuştu sağol canım

ArkadaŞlar gece boyu hıÇ uyumadım,sabaha karŞı 1 saat uyku uyudum ve Çalan saatle uyandım.
Bu gun amelıyat olacaktım.karman Çorman duygularla duŞa gırdım,Çıkınca bebeĞımı doya sıya emzırdım,
hazırlandık,bebeĞımı ablama bıraktık ve hastane yolunu tuttuk.eŞımde bende Çok gergındık korkuyorduk.
Hastaneye geldık butun ıŞlermler yapıldı,kan alımı tahlıller vs.anestezı uzmanıyla gÖrÜŞmeye geldık,
herŞey normaldı artık amelıyata gırme saatım gelmıŞtı.uzerıme ÖnlÜĞÜmÜ gıydım ve yataĞımı amelıyathaneye doĞru sÜrdÜler.
Amelıyathaneye gırdıĞımde yarım saat kadar bekledım,ÇÜnkÜ bıraz gecıkmıŞtık ve yerımıze bı baŞkası gırmıŞtı.
BıldıĞım butun duaları okudum,sonra benı amelıyathaneye soktular,hemen uyumak ıstedıĞımı ve Çok heyecanlı olduĞumu sÖyledım.
AyıldıĞımda dıkıŞlerım Çok sancıyordu derın nefes alamıyordum,baŞım dÖnuyordu, pıŞmandım o anda..yarım saat sonra kendıne gelıceksın dedıler.
Uzun bı sÜre orda bekledıkten sonra odama eŞımın ve aılemın yanına Çıktım,ıÇerı gırdıĞımde annejım saolsun ordaydı Çok memnun oldum,ve tabıkı canım arkadaŞım kadnlar klubunden sadece aŞk, ta karŞılardan benım ıÇın hastaneye geldı onu Çok sevıorum,pıŞmanlıĞm yyerıne memnunıyet duygusu almıŞtı,
sancılarım vardı ve asla sezeryan gıbı deıldı,Şu anda Çok ıyıyım Çok Şukur,aldıĞım aĞrı kesıcıler sayesınde.
Bu amelıyatı olmak ısteyen arkadaŞlara sÖyluyorum,gerÇekten benm gıbı karnınız psıkolojınızı bozduysa bu amelıyatı olun..
Şu anda ben sÖyluorm kuzenım yazıyor,yanı okadar ıyıleŞtıĞım sÖylenemez,gÖzlerım kapanıyor,Şımdı uyuycam,hepınızı opÜyorum..

Mışıl mışıl uyu Moonsooncum bu fırsatı iyi değerlendir. Çünkü eve gittiğinde bebişin seni özlemle bekliyor olacak Tekrar çoooooook geçmiş olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun çok sevindim acısız sancısız geçmesine bundan sonrası daha kolay geçecek emin ol...opuyorumnanaktan

arkadaşlarım derin bi uyku uyuyamıyorum sureklı uyanıyorum ama hep uyku halındeyım az önce herkez yapmasın dedıım ama suan rahatsız olan herkez yapsın dıyorum cunku bı kaç saat sonra herşey yoluna giriyo allahın da ıznıyle:)

bende seni çooooooooooook seviyorum aşkımmmmopuyorumnanaktan sen yeter ki iyi ol ben Karstan çıkar gelirim avrupa yakası ne ki...

Canım beniiiiiiim... Gördün mü hiç de o kadar korkacak bir şey yokmuş değil mi???? Hadi bakalım sende güzel göbişliler kervanına katıldın ( gerçi sen zaten çok güzelmişsin ) Darısı tüm isteyenlerin başına inşallaaaaaah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Moonsooncum artık evdesindir. Güzel kızını benim için de kokla olur mu ? Benimkiler dana kadar oldu da hehe.....Bak aynen böyleler kaydirigubbakcemile Bu dünyada anne olmak kadar güzel bir şey yok valla ... 40 yaşında olmasam kesin bir tane daha doğururdum. Bebek kokusunu çok özlüyorum. Benimkiler artık parfüm kokuyor da bayanssulusmile Bebeğinin bu zamanlarının tadını çıkarmaya bak , çünkü ZAMAN çok çabuk geçiyooooooooor :gitme: :gitme:

çok geçmiş olsun canım.gıcır gıcır göbüşüne kavuştun.ağrı sızı tabiiki olacak kolay bir ameliyat değil çünkü ama hepsi unutulur hepsi geçer.keşke bende şuan olabilseydim ama mümkün değil işte.annelik çok güzel birşey ama bunlarda bizde kalan izleri maalesef.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.bizleri habersiz bırakma:lepi:

merhaba arkadaşlar hepinize selam olsun uzun zamandır yoktum ama inanın nerde kaldıysam hepsini bütün mesajları tek tek okudum ve moonsoon çok çok çok geçmiş olsun en son mesajlarınız yemin ederim beni ağlattı bu çok güzel bir dayanışma burda tanıyıp bu kadar önemseme içimi kıpır kıpır oynattı ben malesef eşimi ikna edemediğim için bu ameliyatı olamıyorum çok da üzülüoyurm lütfen benimi çinde dua edin bir mucize olurda ikna olur inanının o gün tekrar doğduğğum gün olur .az çok hissettiklerimi biliyorsunuzsizlerde aynaya baktığınızda aynını hissediyordunuz . annnejim moonsoon kalbiniz kadar güzel olsun herşey tekrar çok çok geçmiş olsun dualarınızı bekliyorum saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…