çok geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Çok teşekkür ederim... Ama inan hiç bir problemi dert etmiyorum. O kadar çok istiyordum ve sonuçtan o kadar memnunum ki.... Darısı başına inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amin herkezın darısı başına inş. bana sabah 8de hastanede ol dedi heralde erken gırıcez amelıyata ..flowergirl saol cnm göbişimden kurtulmak dusuncesı benı delı gıbı mutlu edıyo .. annejim gibi bende acı cekiceğimi düşünmüyorum cunku delı gıbı mutlu olucam sezeryandan sorada aynı sekılde hıssetmıstım cok mutluydum ve acı hıssetmemiştim.. göğüs amelıyatı olmak bende cok ıstıyorum ama o ınş emzırme olayı sonlandıktan 6ay sorasında gercekleşicek bişi bende istiyorum eşimi karın amelıyatından sorada bu konuda işlemeye başlıycam:) kızımı ıkı yıl emzırmeyı dusunuyorum ınş emerse öpuyorum cok tekrar hepınızı
moonsoon inş. istediğin gibi bir göbüşe kavuşursun ağrısız sızısız.... dualarım seninle ...bende heyecanlandım şimdi..
esracım sen nasıl oldun canım.göbişin ne durumda?
Kızlar merhaba o kadar uzun zamandır girmemişim ki foruma beni kapsama alanı dışına atmışlar((( Neyse zorla üyeliğimi tazeledim. Napıyorsunuz görüşmeyeli. Annejim, Esra geçmiş olsun size, moonsoon hakikate güzel sona az kalmış canım şimdiden geçmiş olsun. İlk birkaç ay şişlikleriniz olacak bolca kızlar. Bol su için, yürüyüşlere başlayın, kurtulduk diye yayılmayın sakın! Ben ameliyattan sonra 7 kilo verdim, sonra bir yayılıp 3 kilosunu geri almışım ((( O kadar yoğunumki fast food 'a vermiştim kendimi. Salataya döndüm 1 aydır 3 kilosunu vermişim. Daha verecek kilolarım var. Bana destek olun, sporcu karnına dönen karnım elden gitmeden. Hep ben mi size destek olacağım. Teomak ne yaptın canım ameliyat olabildin mi? Öpüyorum seni de kocaman kocaman
amelıyattan sora cokmu şiş oluyo yani hiçmi iyi görunmuo cnm korseyı cıkarıp bakabılıyomuyuz off cok merak edıyorum
son iki gün!... senin heyecanını sanki bende hissediyorum inanki abartı yapmıyorum çünkü bende bunu çok çok istiyorum.ben en fazla 7 ay emzirmeyi düşünüyorum çünkü 7.ci aydan sonra anne sütünün besleyici özeliği kalmıyormuş yani su niyetine veriliyormuş. ben ameliyat olana kadarda 6 ay geçeceği için problem yok göğüs ameliyatında.böylecede göğsümdede iz olmayacak çünkü iki ameliyat birden olunca göğüs protezleri karın içinden konuluyormuş.aylin karanlık ismini sizden duydum ve inşallah bende onu düşünüyorum.senden de inşallah iyi haberler alacağız dört gözle bekliyoruz ameliyattan çıkacağın günü.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yerimseniben
flowergirl 2 sorum var sana;
1- 3 cocuk annesiyim 10 ay 3 hafta ancak sut verebildim... Kendimi kotu hissediyordum hic duymadigim okumadigim bir cumle ettin "7 aydan sonrasi su degerinde" gibi... daha detay aciklar misin? Ben de bu arada biraz daha arastirayim. Ilk 6 ay onemli diye biliyordum ama ne bileyim bakayim bir daha su konuya...
2- Gobekten girilerek ameliyat olmayi daha once duymustum ama kime dediysem "nasil yani?" diye sasirdi. Hangi Dr.`larin yaptigini biliyor musun?
Istersen cevaplari ozelden atabilirsin burayi gereksiz mesgul etmeyelimyerimseniben.
herkese merhaba bende yeni üye oldum salı günü karın germe ameliyatı oluyorum daha önce bu ameliyatı olan arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz biraz korkuyorum ve çevremden olmamam konusunda uyarı aldım ama göbeğim çok kötü ve korksamda ameliyat olmam gerektiğini biliyorum ameliyat sonrası hakkında bilgi verirmisiniz teşekkürler..
Aramıza hoşgeldiiiin a.s. Bu topicteki mesajlarımı okumanı tavsiye ederim. Aklına takılan bir şey olursa seve seve cevaplarım opuyorumnanaktan