Devlette olup memnun olanda var olmayanda, özelde de aynı sorunu yaşayan da var yaşamayan da....bu görüntüyü yapan estetik doktoru olamaz...bu tamamen acemi işi!!!!!!
Ben adı gecen isim doktorların da ameliyatlarını birkaçını gördüm evet bu kadar kötü değildi...ama yine benim beğenebileceğim dikiş, ve görüntü değildi(ben fazlaca takıntılı biriyim iz potluk göbek deliği konusunda)
Aledax, canım senin sorunun nasıl oldu? birde yazında benim karnımın dikişi minik T yazmışsın bu neden böyle yapıldı? Benim forumlardan tanıdığım kişiler EDBER....BENTOPRAK...
ADA22...SERAP38...gördüklerim incecik ve düz en altta çizgi şeklindeydi
Benim ameliyatımı yapan dr. göbek deliğinin altta bağlantısı olduğu için aşağı yukarı ve yamuk gibi bir sorun olmaz demişti ve beni,mkide çok iyi göbek deliğimde bile hiç dikiş izi yok içeriden yapmış hepsini Aynur un göbek deliğini nasıl aşağıya indirebilmiş 2. ameliyatta göbek deliğiinin içindeki bağlantısı ile mi alakalı diye düşündüm .
Bence dr. dava aç alacağın tazminatlada karnını düzelttir. hem gergin görünmüyor birde şişsindir hemde göbek deliğini yerinde değil . üşenme bende göbek deliğin yapılıp gerilirse üst izlerin bile o kadar görünmez iz bantları falan zamanla iz bile kalmaz sadece sen farkedersin. Ama bu dr. ile uğraş üşenme moral bozma .
Biz bile okuya okuya takip ede ede ameliyata gircez artık neden ve nasıl bir hata bu içeridemi yalnış birşey yaptı amaliyata girmeden nasıl bir çizim yaptı karnına göbek deliğinin yarini falan çizmedi mi ?
Resim çekip gönderebilsem keşke yakın zamanda uğraşacağım bakalım gönderirrim inş.
beria cıgım.bu bahsettiginiz iz bantları silikonlu olan actıvs marka olanmı.yoksa doktorların pansumandan sonra verdiği incecik şerit gibi parça parça yanyana yapıştırılanmı acaba.bilgilendirirsen sevinirim.
Beria cıgım.bu bahsettiginiz iz bantları silikonlu olan actıvs marka olanmı.Yoksa doktorların pansumandan sonra verdiği incecik şerit gibi parça parça yanyana yapıştırılanmı acaba.Bilgilendirirsen sevinirim.
yok canım o bant değil...bu silikon gibi pansuman sonrası kullanılan değil arkadaşım, bir paket alıyorsun onu 4 5 kere kullanıyorsun.18 tl bir paketi ama hiç bir yerde yok canım ...ataşehir memorial hastanesinin hemen yanındaki eczanede var
yok canım o bant değil...bu silikon gibi pansuman sonrası kullanılan değil arkadaşım, bir paket alıyorsun onu 4 5 kere kullanıyorsun.18 tl bir paketi ama hiç bir yerde yok canım ...ataşehir memorial hastanesinin hemen yanındaki eczanede var
IstanbuldanmIsInIz?
Diyecegim gidin görüsün, Ercan bey ilgili dokt. size birsekilde yardImcI olur. Fiyat olarak herkesin ölcüleri farklI. Size telf. dahi olsa muhakkak bisey söyler kendisi.
Benim ikinci haftam oldu. Simdiye kadar hersey yolunda. Tabiki herkesin bünyesi farklI. Korkulacak bisey yok. Ben yalnIz gittim buradan arkadaslar sagolsunlar yalnIz bIrakmadIlar.
Ben memnun kaldIm..... Nezaman düsünüyosunuz?
ada gördünmü canım resmi
kızlar ısrarla sizden resim istemem bu yüzden allah rızası için kendi karnınızın resmini makinenizle çekip ekleyip paylaşın.....inanın çok üzgünüm bu karnım tekrar düzelirmi gerçekten?peki sizlerden bir rica etsem sizin şu doktorunuz ercan beye benim resmimi gösterseniz ben daha önce ona sormuştum bu konuyu tabi doktor doktoru korudugu için birşey demedi düzeltilebilirmi bari onu bileyim öyle olursa istanbula gelirim kızlar benimde yanımda olursunuz demi...inanın çok üzgünüm
kızlar becerebildimmi bilemiyorum size resim gönderiyorum
kızlar ısrarla sizden resim istemem bu yüzden allah rızası için kendi karnınızın resmini makinenizle çekip ekleyip paylaşın.....inanın çok üzgünüm bu karnım tekrar düzelirmi gerçekten?peki sizlerden bir rica etsem sizin şu doktorunuz ercan beye benim resmimi gösterseniz ben daha önce ona sormuştum bu konuyu tabi doktor doktoru korudugu için birşey demedi düzeltilebilirmi bari onu bileyim öyle olursa istanbula gelirim kızlar benimde yanımda olursunuz demi...inanın çok üzgünüm
Bende şuan senin dediğin gibi beyaz şerit gibi parça parça yanyana yapıştırılandan var 6. hafta sonunda kontrolüm var dr gerek yok artık banta dedi bizim kullandıklarımız hava alıyormuş söyledim şeffaf iz bantını gerek yok dedi ama bir daha konuşacağım gidince faydasaı olmaz mı yapıştırsak ne olur diye birde iz kremini soracağım kullanmak için şuan önemli olan 6 haftanın dolmasını bekliyorum yürüyüş verdi başka birşey yapma dedi. sen ne yapıyorsun tv karşısında anlamadım ben :)) sen daha yenisin dikkat et kendine durumun şişliklerin ne alemde
kaç hafta oldu bahset kendi durumundan öptüm seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?