Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim ameliyatımı yapan dr. göbek deliğinin altta bağlantısı olduğu için aşağı yukarı ve yamuk gibi bir sorun olmaz demişti ve beni,mkide çok iyi göbek deliğimde bile hiç dikiş izi yok içeriden yapmış hepsini Aynur un göbek deliğini nasıl aşağıya indirebilmiş 2. ameliyatta göbek deliğiinin içindeki bağlantısı ile mi alakalı diye düşündüm .

Bence dr. dava aç alacağın tazminatlada karnını düzelttir. hem gergin görünmüyor birde şişsindir hemde göbek deliğini yerinde değil . üşenme bende göbek deliğin yapılıp gerilirse üst izlerin bile o kadar görünmez iz bantları falan zamanla iz bile kalmaz sadece sen farkedersin. Ama bu dr. ile uğraş üşenme moral bozma .

Biz bile okuya okuya takip ede ede ameliyata gircez artık neden ve nasıl bir hata bu içeridemi yalnış birşey yaptı amaliyata girmeden nasıl bir çizim yaptı karnına göbek deliğinin yarini falan çizmedi mi ?

Resim çekip gönderebilsem keşke yakın zamanda uğraşacağım bakalım gönderirrim inş.

Jelesec cigim.Benim yan simitler falan fazla yoktu.Lipoya gerek duymadı .O nedenle yanlarıda tamamen germek için öne dogru toplayıp o T dediğim yerde işlemi bitirmiş.

Potluk oluşmasın iz başları düzgün olsun diye yapılan bir teknik.Başka doktorlarda öyle önermişti.Tabi herkesın sarkıklık boyutu .çatlakları farklı oldugu için degişik teknıkler kullanılıyo. T dediigime bakma.Silinmeye başladı bile.Korktugum kadar olmadı.Sadece en geç iyileşen bölge.3 cm boyutunda bir kesi.Germe yapılırken vajınada yukarı çekılıyor yanı benım hem alttan hem üstten gerılerek dikildi. Altta hala hafif çatlaklarım kaldı.Bu t dedigimde onlara karıştı gitti

Bel incecik oraya çıkınca olmayan simitler varmış gibi gelmeye başladı bana Hafıf spora başladım.tvisde fln çalışıyorum.Nekahet dönemi degerlendiriyorum kendimce.

Beria cıgım.bu bahsettiginiz iz bantları silikonlu olan actıvs marka olanmı.Yoksa doktorların pansumandan sonra verdiği incecik şerit gibi parça parça yanyana yapıştırılanmı acaba.Bilgilendirirsen sevinirim.

yok canım o bant değil...bu silikon gibi pansuman sonrası kullanılan değil arkadaşım, bir paket alıyorsun onu 4 5 kere kullanıyorsun.18 tl bir paketi ama hiç bir yerde yok canım ...ataşehir memorial hastanesinin hemen yanındaki eczanede var

Bende şuan senin dediğin gibi beyaz şerit gibi parça parça yanyana yapıştırılandan var 6. hafta sonunda kontrolüm var dr gerek yok artık banta dedi bizim kullandıklarımız hava alıyormuş söyledim şeffaf iz bantını gerek yok dedi ama bir daha konuşacağım gidince faydasaı olmaz mı yapıştırsak ne olur diye birde iz kremini soracağım kullanmak için şuan önemli olan 6 haftanın dolmasını bekliyorum yürüyüş verdi başka birşey yapma dedi. sen ne yapıyorsun tv karşısında anlamadım ben :)) sen daha yenisin dikkat et kendine durumun şişliklerin ne alemde
kaç hafta oldu bahset kendi durumundan öptüm seni..

İnternetten git sitesi var sipariş verebiliyorsun daha önceki sayfalardan yazmıştık bakabilirsiniz firma adı ve sitesine

İnternetteki sitesinden istenincede gönderiliyor Googledan bulabiirsiniz silikon iz bandı deyince çıkıyor

evet istanbuldayım avrupa yakasında.tabiki de herkesin ölçüleri farklı.doktor da kişiyi görerek değerlendirir zaten tam olarak ne yapılacağı konusunda.söylediğim gibi şu an biraz maddi sıkıntılarım var onlardan kurtulmam gerek önce ondan sonra yaptırmayı düşünüyorum.fiyatını da yaklaşık olarak ne kadar bi bütçe ayırmam gerek bu yüzden sormuştum.peki ne kadar süre sonra ayaklanıp işe dönülebiliyor?verdiğiniz cvplar için tşk ederim.

kızlar ısrarla sizden resim istemem bu yüzden allah rızası için kendi karnınızın resmini makinenizle çekip ekleyip paylaşın.....inanın çok üzgünüm bu karnım tekrar düzelirmi gerçekten?peki sizlerden bir rica etsem sizin şu doktorunuz ercan beye benim resmimi gösterseniz ben daha önce ona sormuştum bu konuyu tabi doktor doktoru korudugu için birşey demedi düzeltilebilirmi bari onu bileyim öyle olursa istanbula gelirim kızlar benimde yanımda olursunuz demi...inanın çok üzgünüm

Aynuröz üzülme herseyin bir caresi vardir. Ercan bey gögsünun ucu cürümüs birini bile ameliyat etti. Ben resimlerini gördüm gögsu seneler önce alinmis birine sirtkaslarini kullanarak yeni gögüs yapmis bir doktor, mutlaka sana da yardim edebilir. Istanbul daki arkadaslar belki görüsürler. Ama ben ce sen ercan beye resmini e-mail olarak yolla, basindan gecenleri uzun uzun yaz. Sonra telefonla da görüsürsün ama ilk önce mail yoluyla genel bilgi ver. Senin icin dua edicem, insallah kurtulucaksin arkadasim ümidini sakin kaybetme. Simdi kuvvetli olma zamani.

Üzülmekte haklısın görünce hepimiz üzüldük.Allah dermansız hastalık vermesin.Üzülüp strese girme çocuklarını düşün.Onarın sana her şekilde ihtiyacı var.Öncelikle bunları düşün nekahat evreni rahat geçirmeye çalış.
Hiç koşulsuz hakkını ara mahkemeye ver doktorunu.Seni bezdirselerde davandan asla vazgeçme.Menevi tazminatı da sakın unutma.
Ameliyatın üst üste ve çok yeni.Hemen olmayı düşünme.Resimlerini Ercan beye meil yolu ile gönder neler yapılabilir beklentilerin ne hepsini konuş.Gerekirse gel bir görün muayne resim görmekten çok daha iyidir.Birebir görür sana ayna karşısında nasıl olabileceğini anlatır.Varsa senin vücuduna yakın ameliyat olmuş biri onların resimlerini gösteririr.Her şey istediğin gibi olacak biraz zaman,biraz sabır güzel kardeşim.

Aynur canım elimden ne gelir bilmiyorum ama benim yapabileceğim bir şey varsa yardıma hazırım arkadaşım...doktora sorarım ama seni çanlı görse çok daha iyi yada resmini görecek başka türlü olmaz canım

Sana bende dahil bir kaç arkadaş hangi hastane ve hangi doktor diye sorduk,görmedin galiba rica etsem yazarmısın ?yasak değil iyi kötü sonuçlarımızı paylaşıyoruz bir mahsuru yok arkadaşım

Son düzenleme:

Canım bende yenıyım daha.20.günüm doldu.şişlikler yüzde60 azaldı.Biraz sertlık ve gerginlik var.Dikişlerim izlerim iyi durumda şükür.Sadece t kesi yapıldı bana.T bölgesının kapanmasını beklıyorum.Az kaldı.Orası final bölümü oldugu için ancak iyileşirmiş.gögüs protezde oldum aynı zamanda.Mide bölgemde ödem tarzı seroma denen bir sertlık oluştu.Masajla zamanla geçmesini beklıyorum.Sporada yenı yenı başladım.biraz bantta yürüyüş .az bisikleet ve twistte belimi şekillendiriyorum.Tv yi sadece izliyorum

iz bantına gelınce o parça parça olandan çok fazla kullanmadım.doktor vermişti onlarda bitti devamınıda aramadım.2. hafta dermatix denen kreme başladım.Birde ben kantoron yagı kullanıyorum.Çok metini duymuştum.Doktora sordum yagı sen bilirsin dedi.Bende kremı ıhmal etmiyorum.
Bahsettıgınız bantı sordugumda gerek yok dedi.Sorunlu dikişlerde kullanıyoruz falan dedi ısrar etmedim.k İzler silikleşecek merak etme dedi cidden azalmaya başladı.

Genede bu gidişimde soracagım.Burda kullananlar memnun olunca iştahım kabardı.Ama her doktorun tarzı stili başka.

Şimdilik bu kadar.
Bende senı öptüm.Saglıcakla

canım bende çok merak ettim banada gönderebilirmisin resmini?burada yani izmirdede cemil tugay var çoğu arkadaş ona ameliyat oldu onunlada bir görüş istersen çok geçmiş olsun merak etme mutlaka düzelir,yapılabilecek bişeyler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…