Ne yaptırıyonuz kızlar banada yazın özelden:))
Sen kusur kalma emi yazarım birazdan şekerim 10 dk takılıym şu an
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptırıyonuz kızlar banada yazın özelden:))
O ajda gibi olmak düsüncesi bana da geliyor arasira nedense , ne diye cekiniyorsak sanki.
Basarili ameliyat olduktan sonra tuhaf durmadiktan sonra sakincasi yok bence. Iste ödeyebilmek rahat olsa bu kadar bekleme olmazdi bende. Neyse kisa hepimiz yepyeni olucaz insallah. By by
Bu FItIk dokt. alakalI degil,anladIgIm kadarIyla amel. basarIsI az oluyomus diye okudum.
Bakma cok takmIyorum, arastIrmasInI seviyorum. EsIm artIk herseyi ögrendin, yakInda amel. kendim yapmaya kalkarsIn, diye gülüyo.
Öyle böyle, dikis gelir elimden, birimiz keser, bende dikerim diyomusum.... sapIttIm gene
Neyse bende kIsa dogru gideyim, Ercan beye sIfIrlatayIm kendimi, tabiki ozamana kadar sabIr edersem. YakInda bir Ajla da ben olacagIm korkuyorum.... öptüm seni
Seni yerim ben ne güzel yazmışsın ajda da taş gibi kadın yani yepyeni bizler ay tuttum bunu
Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım
aklIma bu sarkI geldi.......yepyeni bizlere
Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım
aklIma bu sarkI geldi.......yepyeni bizlere
aman senin pek bir şeye ihtiyacın yok arkadaşım...maşallah taş gibi hatunsun
bu şarkıyı severim çok
arkadaşlar ercan bey lazer lipo yapıyor mu acaba?peki aynı anda lazer lipo ve karın germe olan var mı ve fiyat hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Kızlar benim doğum günüm bugün 15.05.1973
Senineyim mi ? yoksa üzüleyim mi ?
Evet ben yeni oldum. Lazer lipo ve karIn germe birarada oldum. Suan arastIrmadamIsInIz yoksa hemen olmakmI istiyosunuz?
NasIl yardImcI olabilirim?