• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

O ajda gibi olmak düsüncesi bana da geliyor arasira nedense , ne diye cekiniyorsak sanki.
Basarili ameliyat olduktan sonra tuhaf durmadiktan sonra sakincasi yok bence. Iste ödeyebilmek rahat olsa bu kadar bekleme olmazdi bende. Neyse kisa hepimiz yepyeni olucaz insallah. By by

Seni yerim ben ne güzel yazmışsın ajda da taş gibi kadın yani:nazar: yepyeni bizler ay tuttum bunu:9:

Selam Aynuröz, nasilsin iyilestin mi biraz ikici ameliyattan sonra, insallah cabuk iyilesirsin cocuklarla.
Resim göndermedin mi kimseye? Bence sikayet edebilirsin doktoru böyle bir alternatifin de var unutma.
Kendine iyi bak arkadasim.

Bu FItIk dokt. alakalI degil,anladIgIm kadarIyla amel. basarIsI az oluyomus diye okudum.
Bakma cok takmIyorum, arastIrmasInI seviyorum. EsIm artIk herseyi ögrendin, yakInda amel. kendim yapmaya kalkarsIn, diye gülüyo.
Öyle böyle, dikis gelir elimden, birimiz keser, bende dikerim diyomusum.... sapIttIm gene:37:

Neyse bende kIsa dogru gideyim, Ercan beye sIfIrlatayIm kendimi, tabiki ozamana kadar sabIr edersem. YakInda bir Ajla da ben olacagIm korkuyorum.... öptüm seni

Bende tam tersini okudum hep.Özelliklede bilinerek yapıldığında yani acil gidilmediğin de başarı oranı çok yüksek.Ameliyat sonrası kendine bakma ağır kaldırmama çok önemliymiş.Yama da insan vücuduna en uygun dokudan yapılıyormuş.Kabul etmeme durumu olmuyormuş vücudun.Başarısızlık olayında ne oluyormuş peki okuduklarında ne yazıyor.Merak ettim şimdi yazsana.

Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım

aklIma bu sarkI geldi.......yepyeni bizlere:nazar:

aman senin pek bir şeye ihtiyacın yok arkadaşım...maşallah taş gibi hatunsun:nazar:

bu şarkıyı severim çok

arkadaşlar ercan bey lazer lipo yapıyor mu acaba?peki aynı anda lazer lipo ve karın germe olan var mı ve fiyat hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

arkadaşlar ercan bey lazer lipo yapıyor mu acaba?peki aynı anda lazer lipo ve karın germe olan var mı ve fiyat hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Evet ben yeni oldum. Lazer lipo ve karIn germe birarada oldum. Suan arastIrmadamIsInIz yoksa hemen olmakmI istiyosunuz?
NasIl yardImcI olabilirim?

Evet ben yeni oldum. Lazer lipo ve karIn germe birarada oldum. Suan arastIrmadamIsInIz yoksa hemen olmakmI istiyosunuz?
NasIl yardImcI olabilirim?

şu an araştırmadayım fakat ercan beyle ilgili güzel yorumlar okuduğum için onu düşünüyorum.biraz maddi sıkıntılarım olduğu için hemen olamam.ikisini birden ne kadara oldunuz?şu an için bu operasyonlardan memnun musunuz?üyeliğim yeni olduğu için özel msj atamıyorum.eğer siz bana özelden cvplarsanız sevinirim.

Back