• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Valla arkadasIm, yapacak bisey yok cocuklar ön planda. . KorkarIm cumartesi amel. stresini atlattIktan sonra sanki kendin amel. olmus gibiydin. Birdahada gelmezsin tabi.
Meme amel. bilemiyorum valla. Desene artIk onuda kocanla hallet. Kocam artIk amel. duymak istemiyor. Gördün bu fizige meme sart.

Tabi seni öyle görünce kim olsa etkilenir arkadaşım...ilk saatleri atlatınca daha rahatladık ikimizde...herzaman gelirim, boş ver kocanı o yavrulara baksın. Evet fizik 10 numara şimdi 11 numara oldu canım.Özelden yazdım sana telini aradım duymadın

tel. icerde . Birazdan baska arkadasIm gelecek nekadar kalIr bilemiyorum. Senin tadIlat isin neoldu?

Söz vermek istemiyorum. öptüm

tel. icerde . Birazdan baska arkadasIm gelecek nekadar kalIr bilemiyorum. Senin tadIlat isin neoldu?

Söz vermek istemiyorum. öptüm

Başka arkadaş mı ?bak sen kim merak ettim? Ev dandini canım yarın kadın geliyor ondan sonra tamam olur...tamam haber ver gelirsen öptüm bende

Mrb.

Ben 17 gün önce tam karın germe ve simitlere lipo yaptırdım. Bende çatlak alt kısımlarda vardı ince ince Göbek deliğinin altındakiler tamamen gidiyor. İzmirde yaptırdım Dr. Cemil Tugay a Dr. çok iyi memnunum ilgili ciddi. Bende Dr. Burada ameliyat olan arkadaşlar sayesinde buldum onların tecrübelerine dayanarak memnun kaldım. 2 gece Kent hastanesinde kaldım eve gelince ne diren ne ağrı ne sızı çok rahat ameliyat olmamışım gibi dilimi ısırayım:)) Biraz eğik yürüyorsun karın kaslarında dikiliyor çünkü benim yırtıktı doğumlardan ama çocuk işini kafanda bitirmen gerek bir daha yapmayı düşünmüyorsan.
Bende kilolu değildim sarkık bir deri çatlaktan çok buruşuk kilodun içinde saklı :)) şimdi normal hayata döndüm ağır kaldırmamak kaydı ile işlerimi yapıyorum dik yürümeye çalışıyorum. 3 haftadan sonra ödemlerde hızlı gidecekmiş bekliyorum bakalım. Ücret 5000 civarı istediğin şeylere göre değişiyor.

Merak ettiklerini sorabilirsin canım..

peki siz ne kadara yaptırdınız,benimde istediğim tamda bu,can simitlerimde var çünkü :53: izmir bana da yakın aslında muayene ücreti ne kadar yardımın için çoook teşekkür ederim :)

peki siz ne kadara yaptırdınız,benimde istediğim tamda bu,can simitlerimde var çünkü :53: izmir bana da yakın aslında muayene ücreti ne kadar yardımın için çoook teşekkür ederim :)

Slm. Muayene 100 TL 5.000 tl karın germe ortama yani fiatta indirim yapmıyor herkese aynı çifte standart yok yani dedi. Simitler dahil :))

Bir sorun olursa yardımcı olurum. İstersen senin adına görüşüp muayene ücreti aldırmamaya çalışırım.

Slm Kızlar,

Bugün 21. günüm Dr. a kontrole gittim herşey çok iyi dedi 3 hafta daha dikkat et sonra herşey serbest dedi . Denize girme yüzme şekli okumuştum köpek yüzüşü falan Benim Dr. herşey serbest normal yüzebilirsin dedi. !. ayı doldurunca ödemler hızla gider dedi. Benim yara izine beyaz bir bant yapıştırıyor. Bugünde yapıştırdı. Sonra gerek yok dedi 3 hafta sonra kontrol. Ben silikon bantları sordum gerek yok onlara onlar kalın et gibi dikişlerde kullanılıyor dedi. Ben kullanayım mı izlerin gecmesini hızlandırmaz mı dedi. Hiç gereği yok dedi. Kafam karıştı . Kıraz saplı çay aldım içinde mısır püskülü kıraz sapı brokolü alkuyruğu daha birkaç ot Furkan marka onu içeceğim. Bakalım ödem için otları inceledim netten hepsi idrar söktürücü .. birazdan devamını yazaqrım kafama takılanlar var arkadaş geldi şimdi..

Teşekkürler canım. Ben İzmir de araştırayım. Dr ilede görüşeyim kaç haftadan sonra kullanmaya başlıyoruz. Beyuralarda bulamazsam görüşürüz yine çook sağol

Dikiş yerleri temizlendikten sonra kabuklar falan düşüyor bişey kalmıyor sadece dikiş izi kaldığında takılıyor iz bantı.

merhaba hanimlar bende tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum ben 5 hafta önce karingerme ve ayni zamanda miyde bölgemede Liposuction yapildi ama asil sorun bende birhafta sonra basladi karnim cok sertlesti aradan bes hafta gecmesine ragmen hala dikis izlerininden göbek üstüne kadar olan bölgem kaya gibi sert dogal olarak bu beni rahatsiz ediyor yürürken karnima baski yapiyor sanki nasil anlatayim karnimin üstünde agir bir tas yapisik gibi hissediyorum sizlerdede oldumu acaba ???
herkese gecmis olsun .....

Bende oldu sürekli değil ama miyde ve bağırsakla ilgiliymiş.İlaç kullanıyorum şimdi daha iyi.Bazen yine şişiyorum.Ödem azda olsa var.Bunlar ha dediğin gibi geçecek sorunlar değil gibi gözüküyor.Doktorunla konuştun mu ne dedi?

Slm Kızlar,

Bugün 21. günüm Dr. a kontrole gittim herşey çok iyi dedi 3 hafta daha dikkat et sonra herşey serbest dedi . Denize girme yüzme şekli okumuştum köpek yüzüşü falan Benim Dr. herşey serbest normal yüzebilirsin dedi. !. ayı doldurunca ödemler hızla gider dedi. Benim yara izine beyaz bir bant yapıştırıyor. Bugünde yapıştırdı. Sonra gerek yok dedi 3 hafta sonra kontrol. Ben silikon bantları sordum gerek yok onlara onlar kalın et gibi dikişlerde kullanılıyor dedi. Ben kullanayım mı izlerin gecmesini hızlandırmaz mı dedi. Hiç gereği yok dedi. Kafam karıştı . Kıraz saplı çay aldım içinde mısır püskülü kıraz sapı brokolü alkuyruğu daha birkaç ot Furkan marka onu içeceğim. Bakalım ödem için otları inceledim netten hepsi idrar söktürücü .. birazdan devamını yazaqrım kafama takılanlar var arkadaş geldi şimdi..

Benim dikşlerim hiçte kalın et gibi değil ama doktorum kullanmamı söyledi.İnce bir çizgi.Bu bantlar yara izi için.

Benim dikşlerim hiçte kalın et gibi değil ama doktorum kullanmamı söyledi.İnce bir çizgi.Bu bantlar yara izi için.

Benim dikişlerimde ince bir çizgi benim şuan kullandığım banttan mı kullandınız sizde beyaz bir bant ona mı devam etsem acaba bu bant hava alıyormuş daha iyi dedi . Tecrübelerinize dayanan fikir ve yorumlarınızı bekliyoruz. eski aml. olan arkadaşlar iz durumu nedir ne kullandılar devam eden var mı ?

Jelesec arkadasIm, dün malesef olmadI. Oda arkadasImI yanIz birakamadIm veda partimiz vardI. Keske sen gelebilseydin.
ArtIk evime dönsem iyi olacak. Sanki tatil deyim.

Hergecen gün daha iyiyim. Geceleri karnImda yanma gibi sIzlama oluyor. Geriliyorum zannedersem anlamadan.
Ben NEZAMAN RAHATLIKLA GÜLEBILECEGIM. Gülerken göbegim cok aciyor. :9:

Arkadaşlar ben 17 Ekim olmuştum ameliyatımı.O zaman doktorum bana dermatix jel vermişti.Ben sürekli bu bantları okuyunca sizlerden Hemen sordum kendisine .Benim olduğum zaman o bantlar yokmuş benden sanırım 1 ay kadar sonra herkese tavsiye etmeye başlamış.Hatta bunu göğüs küçültmedeki Sevimlii arkadaşın dikişleri alınırken ben de girmiştim yanına o zaman tekrar sordum.Ekim sonu gibi Amerika dan getirttiğini hatta bayağı eczane ye baskı yaptığını söyledi.Çünkü ben İstanbul un bir çok semtinde çok aradım bu bantı ama hiç bir eczane bilmiyor bu bantı.Hatta bir eczacı demiştiki ameliyat olduğunuz hastanenin yakınındaki eczaneye sorun orda vardır doktorunuz istediğine göre demişti.Burnumun dibinde olan bantı ben 15 gün başka yerlerde aramıştım:)

Esas güzel olan ben Ekim den beri dermatix kullanıyordum haala dikişlerin üstündeki pembemsi morumsu renkler daha azalmamıştı fakat bu bantları kullanmaya başlayalı 1 ay oldu inanın gözle görülür derecede silikleşti renkli bölgeler.O kadar seviniyorum ki anlatamam.bu arada Beria sanırım doktoruna sormuş o tavsiye etmemiş.Beria cım bunun takmanın sana ne zararı olabilir keşke onu sorsaydın.Ben birebir kendim için söylüyorum çok etkili olduğunu ve gerçekten izleri daha çabuk geçirdiğini üzerini çize çize yazıyorum.Eşim bile farkediyor bu değişikliği inan.Kahvaltı buluşmamızda birbirimize gösterdiğimizde Bentoprak benden 5 aysonra karın germe olmasına rağmen pembe izleri daha azdı.Sonrasında o bantları ben kulandım 1ay. Perşembe hastanede buluştuğumuzda tekrar baktıkki Bentoprak ile izlerimiz aynı renk olmuşlar.Hatta bentoprak hatırlarsan aynı olmuş renklerimiz dedik:) ay kendimi paraladım bantların etkisini anlatırken galiba:))))

Jelesec arkadasIm, dün malesef olmadI. Oda arkadasImI yanIz birakamadIm veda partimiz vardI. Keske sen gelebilseydin.

Hergecen gün daha iyiyim. Geceleri karnImda yanma gibi sIzlama oluyor. Geriliyorum zannedersem anlamadan.

Ada222 güle güle git seni tanıdığıma memnun oldum.Bu arada senin taksiyi kullandım dün ;)

merhaba hanimlar bende tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum ben 5 hafta önce karingerme ve ayni zamanda miyde bölgemede Liposuction yapildi ama asil sorun bende birhafta sonra basladi karnim cok sertlesti aradan bes hafta gecmesine ragmen hala dikis izlerininden göbek üstüne kadar olan bölgem kaya gibi sert dogal olarak bu beni rahatsiz ediyor yürürken karnima baski yapiyor sanki nasil anlatayim karnimin üstünde agir bir tas yapisik gibi hissediyorum sizlerdede oldumu acaba ???
herkese gecmis olsun .....

Manolya merhaba,Benim 6.5 ay olmasına rağmen haala sert bazen taş gibi geriliyor.Yürürken rahatsız olmuyorum ama sertlik var bende de sanırım normal bu.Kuzenimin tam 1 yıl oldu karın ameliyatı onda bile haala sertlik az da olsa varmış. Karın kaslarını da kurvaze gibi diktiğini söylemişti doktorum belki onun gerginliği olabilir diye düşünüyorum ben de.Ben alıştım bu duruma sanırım. Sen daha yenisin ve bu his 5 hafta olduğu için sende daha fazladır.

ARKADAŞLAR bende 14gün sonra olacağım(daha doğrusu çokta kararlı değilim,son anda vazgeçebilirim)benim en çok korktuğum eğik yürümek sırtımda ve belimde bayaa sorun var ,yani sürekli ağrıyor bu eğik yürüme işi çok kafama takılıyor birde v şeklinde yatma...yani eğik derken ne kadar eğik iki büklüm şeklindemi birazdahamı dik?birde v şeklinde kaç gün yatıyorsunuz cenin pozisyonu sanki daha ii o şekilde ne zaman yatabiliyorsnuz?acaba bel ve sırt ağrım çokmu artar eğik yürüyünce diyorum vazgeçecek gibiyim :18:

Ada222 seni göremedim ama ben toprak, jelesec, nldglp senden haberleri yazdilar, adim adim takip ettik. Almanyaya dönüyorsun sanirim, hemen kendini ev isine verme, kendine biraz daha dinlenmek icin zaman tani. Hersey gönlünce olsun, yeni vucudunun keyfini cikar.

ARKADAŞLAR bende 14gün sonra olacağım(daha doğrusu çokta kararlı değilim,son anda vazgeçebilirim)benim en çok korktuğum eğik yürümek sırtımda ve belimde bayaa sorun var ,yani sürekli ağrıyor bu eğik yürüme işi çok kafama takılıyor birde v şeklinde yatma...yani eğik derken ne kadar eğik iki büklüm şeklindemi birazdahamı dik?birde v şeklinde kaç gün yatıyorsunuz cenin pozisyonu sanki daha ii o şekilde ne zaman yatabiliyorsnuz?acaba bel ve sırt ağrım çokmu artar eğik yürüyünce diyorum vazgeçecek gibiyim :18:

Arkadasim, bu ameliyati gercekten istiyormusun? Bence önce ona karar ver, korkuyorsan normal, hepimiz korktuk ameliyattan ama düz bir karin istegi daha agir basti ki ameliyat olduk. Iki büklüm yürümek v seklinde yatmak bir ömür boyu degil, sadece bir veya iki hafta o da dikisler acilmasin diye. Sirtinda agri varsa daha cok yatarsin ayakta pek dolasmazsin, yan yatarsan zaten ayaklarini da biraz yukari cektinmi tamam öyle cenin pozisyonuna gerek yok. Bu saydiklarin kücük detaylar inanki yapilmicak seyler degil, bizim basimizdan gecti, sen de yaparsin telas etme arkadasim. Hersey gönlünce olsun.

Arkadasim, bu ameliyati gercekten istiyormusun? Bence önce ona karar ver, korkuyorsan normal, hepimiz korktuk ameliyattan ama düz bir karin istegi daha agir basti ki ameliyat olduk. Iki büklüm yürümek v seklinde yatmak bir ömür boyu degil, sadece bir veya iki hafta o da dikisler acilmasin diye. Sirtinda agri varsa daha cok yatarsin ayakta pek dolasmazsin, yan yatarsan zaten ayaklarini da biraz yukari cektinmi tamam öyle cenin pozisyonuna gerek yok. Bu saydiklarin kücük detaylar inanki yapilmicak seyler degil, bizim basimizdan gecti, sen de yaparsin telas etme arkadasim. Hersey gönlünce olsun.

edbeer canım tabii korkum var ama olacak o kadar benim söylemek istediğim normaldede yarı yatar şekilde oturmak bana yasak yani öyle sırtıma yastıklar koyunca sırtım çok ağrır benim ama yan yatılabiliyorsa o zamn sorun olmaz bi arkadaş uzunca bir süre v yatman laazım yan yatamazsın dedi...yan yatılıyorsa ilk günlerden sorun değil...o şekilde çok ağrım olmuyor canm benim korkum bel ve sırt ağrılarımın artması yoksa iyileşme süreci hoop die olmaz sizin geçtiğiniz sıkıntılardan geçeceğim tabii ..anlatabildimmi canım?

Back