• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

teşk ederim sanırım gecmiyecek ucları sivri dışta görünüyor.

EpiDerm "Streifen" 3,5x15cm, Silikonfolie gegen Narben: Amazon.de: Küche & Haushalt
Arkadasim, benim dikisim uzun ve iki yana dogru asagiya dogru egim yapiyor, uclari sivri disa dönük gibiydi, dikisbantlari alindiktan sonra silikon bant yapistirdim biraz düzeldi, daha da düzelecegini umuyorum. Simdi biraz iltihap oldu araverdim silikon banta, sonra tekrar devam edicem, büzüsük yerleri de gecirdi.. Yukarda resminin linkini gönderiyorum merak edenlere.

Arkadaşlar, eski operasyon güzeli olarak ben de şuanki durumumdan sizi haberdar etmek istedim.Karın germe ve meme küçültme ameliyatı olmuştum.Karnımdaki dikiş izlerim kullanmaya başladığım silikon bantları sayesinde bayağı azalmaya başladı.İlk olarak Dermatix kullanmıştım.Fakat son bir aydır silikon bantlara geçince gözle görülür derecede özellikle son 10 gündür diyebilirim bayağı silikleşmeye başladı.Bu arada ben banyo yaparken de çıkarmıyorum 1 hafta kullanıp 1 gün açık birakıp tekrar bantlıyorum.Doktorum da yaptığım bu uygulamaya onay verdi.Eczane banyodan banyoya değiştirin diyor ama inanın hiç gerek yok gayet sağlam şekilde kalıyor banyo yapıncada.6.5 ay olmasına rağmen arasıra şişlik ve gerilme hissi oluyor karnımda.Bunu sadece sıksık ama az miktarda beslenerek üstesinden geliyorum.Bİr de akşam 7 den sonra ağzıma hiç bir şey koymuyorum.ameliyat sonrası diyete ve alışkanlıklarımıza dikkat etmek çok önemli.Sporu hiç bırakmadan devam ediyorum.Herşey çok güzel ve keyifli benim için.

Yazmış oldğun sitede gördüm bantı Türkiyede var mı İsmi ne Almanya da rahat bulunuyor mu Türkiye de yoksa Almanya dan getirtelim Fiatı takbiben nedir ? Teşekkürker.

Yazmış oldğun sitede gördüm bantı Türkiyede var mı İsmi ne Almanya da rahat bulunuyor mu Türkiye de yoksa Almanya dan getirtelim Fiatı takbiben nedir ? Teşekkürker.

Canım bu bantı Ercan bey eczaneye söylemiş o getirtiyor.Ataşehir memeroil hast yanındaki eczane.Heryerde bulunmuyor.Ben çok aradım bulamadım.Gittim ordan aldım.Activ'm slikon yara bantı.Hemen hemen bir el kadar tanesi 18tl.Ercan bey banyo yaparken çıkarın banyodan sonra iyice kurutun ameliyat yerinizi (saç kurutmayla) tekrar kullanın bir sefer kullanıp atmayın dedi.Ben öyle yapıyorum.Zaten kendini bırakıyor işi bitince bantlar o zaman yenisini takıyorum.

İzmir de yoksa postalarız burdan arkadaşım doktoruna sor istersen.Aklımdayken eğer kızarıklık vs yaparsa dermatix si ultra jel verdi bantı çıkarır onu sürersin geçince tekrar bantı takarsın dedi.Ben henüz kullanmadım.Onunda fiyatı 38 tl.

Son düzenleme:
Canım bu bantı Ercan bey eczaneye söylemiş o getirtiyor.Ataşehir memeroil hast yanındaki eczane.Heryerde bulunmuyor.Ben çok aradım bulamadım.Gittim ordan aldım.Activ'm slikon yara bantı.Hemen hemen bir el kadar tanesi 18tl.Ercan bey banyo yaparken çıkarın banyodan sonra iyice kurutun ameliyat yerinizi (saç kurutmayla) tekrar kullanın bir sefer kullanıp atmayın dedi.Ben öyle yapıyorum.Zaten kendini bırakıyor işi bitince bantlar o zaman yenisini takıyorum.

İzmir de yoksa postalarız burdan arkadaşım doktoruna sor istersen.Aklımdayken eğer kızarıklık vs yaparsa dermatix si ultra jel verdi bantı çıkarır onu sürersin geçince tekrar bantı takarsın dedi.Ben henüz kullanmadım.Onunda fiyatı 38 tl.

Teşekkürler canım. Ben İzmir de araştırayım. Dr ilede görüşeyim kaç haftadan sonra kullanmaya başlıyoruz. Beyuralarda bulamazsam görüşürüz yine çook sağol

Anasayfa - SEL-TEK
Sitesinden buldum fiatı yok ama isteyen arkadaşlar irtibata geçerek alabilirler Activ'm silikon yara bandı. Sağolun arkadaşlar paydalı paylaşımlarınız için izler için başka şeyler kullanan varmı sarı kantoron okumuştum galiba

bu kantaronun sarısı kırmızısımı varyaa..bende var aam sarı değil daha çok kırmıızmsı turuncumsu :)bişey bu o değilmiki genelde yanıklara kullanılıyor die vermiş satan adam...bide bu kantaronu ne zamn sürmeye başlıyorsunuz?

:36::36:arkadaşlar ...devlet hastanesinde arkadaşlardan birisi ameliyat olacaktı kimdi o arkadaş:36::36:ameliat oldumu acaba haberi olan varmı?

Ada222 geçmiş olsun diyorum ilkönce.

Bu kadar yakın olup görüşememek bu olsa gerek:( haftasonu yazmıştım şehirdışındaydım.Sonrasında da çok yoğun bir programım vardı.Yarın kısmetse uğramak istiyorum.Sonuçlarınızı takip ettim inşallah zorlu günleri çarçabuk atlatırsınız.Yarın görüşürsek teferruatlı konuşuruz.İyi geceler...

Ay cok memnun olurum. Öglen doktor tekrar cagIrdI. Jelesecte tel. numaram var. Görüsürüz By

bu gece karnImIn kasIndIgInI hissediyorum. Gece cok kasIndI. Sabahleyin göbegim hafif agrIyor. Yada artIk hissetmeye basladIgImdan olabilirmi?
Süreci nasIl bilmiyorum, yada sürekli harekkette oldugumdanmI bilemiyorum.
Dikislerim geriliyor.

Selam hanImlar, bügün karnImI ilk defa gördüm su an söyleyecek bisey yok. Hersey güzel geldi bana. Ikl önce bakamadIm, sonra baktIgImda gayet inceydi izler. KarnIm düz, göbegim cok güzeldi genc kIzlar gibi. Hic dogum sanki yapmamIsIm. Izleri takmIyorum uzun fakat mantIken böyle olmasI lazIm zaten yoksa potluk olabilecegini hepimiz düsünebiliriz.
Böyle bügün cok yürüdüm, kaldIgIm yerde beni cok güldürdüler. Keske amel. olmasa rahatlIkla gülebilsem. Arkadaslar hepinize iyi geceler. YarIn lipo yerlerimi görecegIm. :16:

Maşallah:nazar: genç kızlar gibi oldun sonunda,ince olması güzel izlerin...iyileşince zamanda geçince silikleşiyor....silikon bantlar çok iyi bu konuda. Çok erken evrede mutlu olman beni dahada cesaretlendirdi.

Bu kadar yakın olup görüşememek bu olsa gerek:( haftasonu yazmıştım şehirdışındaydım.Sonrasında da çok yoğun bir programım vardı.Yarın kısmetse uğramak istiyorum.Sonuçlarınızı takip ettim inşallah zorlu günleri çarçabuk atlatırsınız.Yarın görüşürsek teferruatlı konuşuruz.İyi geceler...

Sen gez canlı yayınları biz yapalım:19: olmuyor böyle maaşa zam işine son vereceğiz ona göre 2 ameliyat var...onlar sende haberin olsun

Sen gez canlı yayınları biz yapalım:19: olmuyor böyle maaşa zam işine son vereceğiz ona göre 2 ameliyat var...onlar sende haberin olsun

bide ercan beye olmak istiyorum ama mersindeyim sizce uzak olmak sorun yaratırmı gitmek gelmek konusunda ameliyattan sonra ne zaman yolculuk yapmam gerekir hiç bişey bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen

Selam beria ben resim olarak bir fikriniz olsun diye koydum.
Istanbul da memorial atasehir hastanesinin yanindaki flora eczanesinden aldim , 10x15cm ölcülerinde 18 lira silikon bantin adi yani markasi activ m . Yara izini geciren silikon bant diye eczanelere sorabilirsiniz mutlaka baska markalar da bulunur. Bu arada izin büyüklügüne göre kesip kullanilabilir bu bantlar. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Back