Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım geçmiş olsun sen ameliat olalı ne kadar olduki2.sini olacaksın ağır gelmezmi?birde tam anlamadım ben sorun neymiş ve kime olmuştun...geçmiş olsun

çok geçmiş olsun arkadaşım umarım rahat atlatırsın.

Ben 10 günden sonra yanlarına yatmaya başladım. 13 gündensonra yastıkları attım. normal yatabiliyorum. şimdi 18 gün oldu .

Selam sevvalecem, ada222 ikinize de gecmis olsun, ben ikinci haftada yan yatabiliyordum. Ilk baslarda yastik kullanmak mecburi dikisler icin. Yan yatabilmek icin de yastiklardan destek almak gerekiyor, bacaklari karina dogru cekip bacaklarin altina yastik koyunca gerginlik hissi azaliyor.

EDBEERR ve Beria çok tşk. bilgiler için.... en sevmediğim yatış şeklidir sırt üstü yatmakk.. birde v şekline girince hiç çekilmiyor.. yan yatınca yastıklardan alırız destekkkk

kızlar ben bir araya geldiginizde karnınızı birbirinize gösterdiginizi anladım zaten bende diyorumki ben ist. değilim benim içinde foto çekip koyabilirmisiniz demiştim....ben üniversite hastanesinde oldum ama ben üçüz gebelik geçirdigim için karnım çook kırışık ve sarkıktı tam düzelme olmadı.... galiba bana tam karın germe gerekirdi (bende öyle düşünüyordum) ama doktorun işine karışmadım dr. ameliyatta kendisi karar verir dedim ama olmadı şimdide istediğim sonucun olucagını düşünmüyorum açıkcası ama belki biraz daha iyi olur.....bu arada yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun...bana aynuröz demenize gerek yok sadece aynur demeniz yeterli :))...şu iz bantları nedir acaba..eger karnının fotoğrafı olan varsa bana özel mesajlada gönderebilirsiniz karşılaştırmak istiyorum benimki acaba doğrumu diye bende foto gönderirim size

Son düzenleme:

Yatabildiğin zaman canım.Ben iki hafta sonra yatmaya başladım.Yastık takviyeli hala.Ya bacak arama yada hafif ayağımın birini yastığa atıyorum.Daha rahat ediyorum.Doktorum iki gün sonra yan yatabilirsin dedi ama ben rahat yatamadım.Yüzükoyun severim yatamadım henüz.Her şey zamanla arkadaşlar.Kendinizi yormadan dikişleri germeden ne istiyorsanız yapın bence kıstlama yok.

dr evren helvacıya amaliyat oldum dikiş izleri iyi olacak gibi görünmüyor iki tarafta potluk var be zizce düzelirmi zamanla

Potluk dediğiniz sertlikse zaman içinde düzelir üzülmeyin.Başlangıç ve bitiş dokunduğunda sert tümsek gibi sonra yok oluyor onlar.Dikiş izi dediğin ince bir şerit başka bir şey yok ki.İz bantı verdi Ercan bey activim diye onu kullanıyoruz hepimiz.

beria cım ben dr evren helvacıya amaliyat oldum ist da nüxük dikilmiş gini karnımcok sert tahta gibi potlukta var.

Ameliyat cizgin uzun mu kusa mı kısa olursa büzüklük ve potluk oluyormuş. Bende öyle bir sorun yok dikiş bitiş yerlerimin üstleri şişti ödemlerim var nasıl gececek bilmiyorum senin ödemlerin ne durumda

bentoprak inşallah dediyiniz hibidir çok takıyorum çünkü sag tsrsf sivri et parcası gibi duruyor iz bantı vermedi bana cumartesi kontrole gidecem söyleri bakalım.bu arada yeni katıldım hatam olursa affedin..

Ameliyat cizgin uzun mu kusa mı kısa olursa büzüklük ve potluk oluyormuş. Bende öyle bir sorun yok dikiş bitiş yerlerimin üstleri şişti ödemlerim var nasıl gececek bilmiyorum senin ödemlerin ne durumda

amaliyat izim yanlarfaki kemikleri kaplıyo kısa deyil ödem fazla yok ams hala yattıgım yerden kalkamıyorum destek almadan.belkide normaldir bilmiyorum hiç amaliyat olmuş birini görmedimki..

selam arkadaslar, kaldIgIm yerden net iyi cekmiyor, ben yazIyorum ama tekrar kalboluyor. Ilk günlerimi sonra yazmaya calIsacagIm.
Dün 4 günüm idi. AgrIm yok, hafif egik geziyorum. Biraz gerginlik var. SaclarImI yikattIm. Dün disarIda dolastIm. Oturdum gezindim, biraz dinlendim, hatta dIsarda yemek yedim. Kitab okudum televizyon seyrettim v.s. Bir ara merdiven inip cikInca yoruldugumu hissettim. Aksam rahat uyudum diyebilirim, sabah hafif sIrt agrIlarIm var yatmak ileri geliyor. DolasInca geciyor. Böyle direnlerim duruyor bügün cikacak.
Biraz canIm sIkIlIyor. Bos dolasmaktan. Bukadar arkadaslar. Ilk günlerimide yazacagIm......

Ben Cuma gecesi ucak yolculugu yaptIktan sonra gece hastaneyi yalnIz bir bayan olarak rahatlIkla ulasabildim. Hastane personeli beni güler yüzle karsIladI. Bunlar moral acIsIndan cok önemli seyler.
Odamda biraz dinlendim dus aldIm sonra damar yolu acIlamadI cünkü ben baygInlIk geciriyorum igne görünce. Nihayet bunuda hallettikten sonra bekleme asamasIn da arkadasIm jelesec cok tesekkür ederim yalnIz oldugum icin yanIma geldi. Beni bu süre icerisinde yalnIz bIrakmadI. Destegi icin söyleyecek kelime bulamIyorum. Amel. öncesi ve sonrasI yanImda benimle ilgilendi. ArkadasIm hersey gönlünce olsun....
Doktorla görüstük mini karIn germe yerine tam karIn gerilmeye karar verildi, ben bu asamada gerilmeye basladIm, beklemedigim biseyle karsIlastIm. Dogumlardan kalan acIlma dikildi v.s. Ameliyata alIndIm. Daha panik olurum diye düsünmüstüm. Bir baktIm cok üsüyorum amel. bitmis aslInda umdugumdan daha iyi gecti günüm.

amel ikincinci günü cok agrIm yoktu. Bir baktIm birisi Ben Toprak diye geldi. Cok memnun oldum bana bir gününü ayIrdIgIn icin sanada cok tesekkür ederim arkadasIm, tanIstIgImIza cok memnun oldum. Biraz sohbet biraz dolasmama yardIm etti bu günümüde atlattIm, yanImda olman bana cok iyi geldi. AgrIlarIm yoktu, yada agrI kesicinin etkisi altInda yoktu. Ertesi gün hasteneden ayrIldIm. Gittigim yerlerde yardImcI oluyorlar. EsyalarImI birileri tasIyor:)))
O aksam hapsürdüm en kötü olay buydu. Sanki karnIm patladI zannettim. Iyi uyudum diyebilirim....

amel. ilgili cok fazla bisey yazamIyorum. Lipo yerlerim deyince hissediyorum. KarnIm ise tabiki gerginlik var fakat cekilmiyecek bir durum degil. Suan rahatlIkla oturup yazabiliyorum. Amel sonuclarInI kendim görmeden herhangi bisey yazmak istemiyorum. YakInda bunlarIda yazacagIm..... Sonucunu bende merak ediyorum. Positiv düsünmeye calIsIyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…