kızlar ben bu cuma tekrar ameliyat olucam karnımda kırışıklıklar kaldı dr um yaşım itibariyle geri kalan derinin kendini toparlıyabilicegini düşündügünü söylemişti ama öyle olmadı ve tekrar düzeltme yapıcak...bu iz bantları nedir ben bilmiyorum bana yazarmısınız....bu arada yaaaa siz ameliyat yerlerinizi gösteriyorsunuzda amaa ben göremiyorumlütfen foto koyun bende göreyim....birde benden dr. şırıngayla karnımdan sıvı çekti hani direne dolan sıvıdan benim korsem beni çok sıkmadıgı için olmuş bende aynı zamanda bandajlamaya başladım gerçekten faydası oldu şişliklerim indi aranızda böyle birşey yaşayan oldumu en küçük beden oldugu halde korsem tam sıkmıyormuş ben 48 kiloyum bu arada
kızlar ben bu cuma tekrar ameliyat olucam karnımda kırışıklıklar kaldı dr um yaşım itibariyle geri kalan derinin kendini toparlıyabilicegini düşündügünü söylemişti ama öyle olmadı ve tekrar düzeltme yapıcak...bu iz bantları nedir ben bilmiyorum bana yazarmısınız....bu arada yaaaa siz ameliyat yerlerinizi gösteriyorsunuzda amaa ben göremiyorumlütfen foto koyun bende göreyim....birde benden dr. şırıngayla karnımdan sıvı çekti hani direne dolan sıvıdan benim korsem beni çok sıkmadıgı için olmuş bende aynı zamanda bandajlamaya başladım gerçekten faydası oldu şişliklerim indi aranızda böyle birşey yaşayan oldumu en küçük beden oldugu halde korsem tam sıkmıyormuş ben 48 kiloyum bu arada
Selam hanImlar nihayet yazabiliyorum.
selam herkese bende 18gün önce amaliyat oldum şuankıhalinden hic memmun deyilim
slm cnm.. aynı zamanda olduk ameliyatııı... acaba ne zaman yan yatabiliriz kiii..(( böyle çok sıkıcıııı.. oturu vaziyette ayaklarımına altında yastık v şeklindeee..... ameliyat olan arkadaşlarr... hadi söyleyinnnn..
slm cnm.. aynı zamanda olduk ameliyatııı... acaba ne zaman yan yatabiliriz kiii..(( böyle çok sıkıcıııı.. oturu vaziyette ayaklarımına altında yastık v şeklindeee..... ameliyat olan arkadaşlarr... hadi söyleyinnnn..
neden memnun değilsin ve kime oldun ameliyatını?
Slm bende 13 nisanda ameliyat oldum şişlikler var sen neyinden memnun değilsin nerede ameliyat oldun
dr evren helvacıya amaliyat oldum dikiş izleri iyi olacak gibi görünmüyor iki tarafta potluk var be zizce düzelirmi zamanla
beria cım ben dr evren helvacıya amaliyat oldum ist da nüxük dikilmiş gini karnımcok sert tahta gibi potlukta var.
Potluk dediğiniz sertlikse zaman içinde düzelir üzülmeyin.Başlangıç ve bitiş dokunduğunda sert tümsek gibi sonra yok oluyor onlar.Dikiş izi dediğin ince bir şerit başka bir şey yok ki.İz bantı verdi Ercan bey activim diye onu kullanıyoruz hepimiz.
Ameliyat cizgin uzun mu kusa mı kısa olursa büzüklük ve potluk oluyormuş. Bende öyle bir sorun yok dikiş bitiş yerlerimin üstleri şişti ödemlerim var nasıl gececek bilmiyorum senin ödemlerin ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?