Alemsin kız sen.Meme kontrole gidiyorum yılda iki kez biliyorsun.Böyle gidişlerde arada bir iki rast gelip konuştuğum kontrol hastası arkadaş kontrolden çıktı gülüyor.Gülmekten zor anlattı.Her gidişte memişler muayne oluyor ya bu giriyo doktor bir şey demeden pat üstündekileri çıkarıyor doktor şöyle bir bakmış bugün muayne değil şunları yaptır demiş.Çok utanmış,nasılda açmaya alışmışım adamın karşına geç pat soyun adam bakmıcam de diye söylenip söylenip gülüyordu.Sanırım en çok açan da sensin dikkat et.
inan bende içtimm ..azaltamadım bileee.. dediğin gibi stersden nerdeyse insanın daha çok içesi geliyor..dün ameliyat vs. kendime gelme..içemedim tabiii :))) ya birde ben ameliyattan çıkınca çok üşüdüm .. saatlerce soğukdan kasıldımmmm.. hiç ısınamayacağım sandımmm.bunlarıda yattığım yerden yazıyorummm :)))).. ayrıca emboliyi fazla takma kafana..o çok uzun süre hareketsiz kalınca oluyormuşş..birde daha önceden bu rahatsızlıkdan geçireenlerde ve kalp damar hastalığı olanlar daha çok risk altındaymışş.. zaten bizi ameliyattan çıkınca hemen yürütüyorlar.. korkma rahat ol.. bende çok kofrkuyorudumm.. ha birde 3-3,5 kilo üzreinde yağ alınırsa rsik oluyormuşş..doktorlarda bunu üzerine çıkmıyorlarmış zaten...benim yan simitlerden almış dr. bi rtarafdan 400 gr diğer tarafdan da 400 gr o kadar.. fazla yağ yokmuşşşşş....inşallah sende hayırlısı ile atlatacaksınnn canımmm..
Kaçıyorum ben hepinize iyi geceler.
herkes nerelerdee ?ada 222 den haberr varmı arkadaşlar nasılmış?
Ada22 arkadaşımızın yanındaydım dün.Gayet iyi idi.Bütün gün ordaydım yedik içtik konuştuk yürüyüş yaptık.Her şey yolunda bu gün çıkıyor kısmetse otele.
herkese merhabalar :)))
Benim merak ettiğim şöyle bir durum var,doğumdan sonra göbeğim komple çatlakla dolu(göbek deliğim üst kısmına kadar geliyor ve harita gibi,hiç aralarında boşluk yok) ve sarkma da var,üniversite hastanesine gittim plastik cerrahi bölümüne,oradaki dr,faz<la brşey yapılamaz,sadece hafif toparlanabilir dedi(( göbeğimdeki sarkma yürürken bile beni rahatsız ediyor,çıtçıtlı badi ile dolaşıyorum,benim merak ettiğim tam karın germe ameliyatı için sarkıklığın hat safhada olması mı gerekiyor?birde can simitlerimde oldukça belirgin,sanırım bunada liposakşın(okunuşunu yazdım ) yapılabilir diye düşünüyorum bildiğiniz kadarıyla benide aydınlatırsanız çok sevinirim ... göbek ameliyatı benim için çok önemli,mutlaka özel bir kliniğe gidicem ama maddiyattan ötürü ertelemekteyim birde sizler nerede yaptırdınız ve nekadar ücret ödediniz? aydın kuşadasındayım ben bu arada
Benim merak ettiğim şöyle bir durum var,doğumdan sonra göbeğim komple çatlakla dolu(göbek deliğim üst kısmına kadar geliyor ve harita gibi,hiç aralarında boşluk yok) ve sarkma da var,üniversite hastanesine gittim plastik cerrahi bölümüne,oradaki dr,faz<la brşey yapılamaz,sadece hafif toparlanabilir dedi(( göbeğimdeki sarkma yürürken bile beni rahatsız ediyor,çıtçıtlı badi ile dolaşıyorum,benim merak ettiğim tam karın germe ameliyatı için sarkıklığın hat safhada olması mı gerekiyor?birde can simitlerimde oldukça belirgin,sanırım bunada liposakşın(okunuşunu yazdım ) yapılabilir diye düşünüyorum bildiğiniz kadarıyla benide aydınlatırsanız çok sevinirim ... göbek ameliyatı benim için çok önemli,mutlaka özel bir kliniğe gidicem ama maddiyattan ötürü ertelemekteyim birde sizler nerede yaptırdınız ve nekadar ücret ödediniz? aydın kuşadasındayım ben bu arada
Ameliyat olan arkadaşlar 2 gündür benim göbek deliğimin alt kısmı ameliyat yerimin üstünde bir bölüm ve sağ kasım ameliyat yerimin üstü şiş sizde de oluyormuydu. Canım sıkıldı bugün bekledim gecermi diye bir değişiklik olmadı yarın dr mu arasam.
Ameliyat olan arkadaşlar 2 gündür benim göbek deliğimin alt kısmı ameliyat yerimin üstünde bir bölüm ve sağ kasım ameliyat yerimin üstü şiş sizde de oluyormuydu. Canım sıkıldı bugün bekledim gecermi diye bir değişiklik olmadı yarın dr mu arasam.
kızlar ben bu cuma tekrar ameliyat olucam karnımda kırışıklıklar kaldı dr um yaşım itibariyle geri kalan derinin kendini toparlıyabilicegini düşündügünü söylemişti ama öyle olmadı ve tekrar düzeltme yapıcak...bu iz bantları nedir ben bilmiyorum bana yazarmısınız....bu arada yaaaa siz ameliyat yerlerinizi gösteriyorsunuzda amaa ben göremiyorumlütfen foto koyun bende göreyim....birde benden dr. şırıngayla karnımdan sıvı çekti hani direne dolan sıvıdan benim korsem beni çok sıkmadıgı için olmuş bende aynı zamanda bandajlamaya başladım gerçekten faydası oldu şişliklerim indi aranızda böyle birşey yaşayan oldumu en küçük beden oldugu halde korsem tam sıkmıyormuş ben 48 kiloyum bu arada
kızlar ben bu cuma tekrar ameliyat olucam karnımda kırışıklıklar kaldı dr um yaşım itibariyle geri kalan derinin kendini toparlıyabilicegini düşündügünü söylemişti ama öyle olmadı ve tekrar düzeltme yapıcak...bu iz bantları nedir ben bilmiyorum bana yazarmısınız....bu arada yaaaa siz ameliyat yerlerinizi gösteriyorsunuzda amaa ben göremiyorumlütfen foto koyun bende göreyim....birde benden dr. şırıngayla karnımdan sıvı çekti hani direne dolan sıvıdan benim korsem beni çok sıkmadıgı için olmuş bende aynı zamanda bandajlamaya başladım gerçekten faydası oldu şişliklerim indi aranızda böyle birşey yaşayan oldumu en küçük beden oldugu halde korsem tam sıkmıyormuş ben 48 kiloyum bu arada
selam herkese bende 18gün önce amaliyat oldum şuankıhalinden hic memmun deyilim
selam herkese bende 18gün önce amaliyat oldum şuankıhalinden hic memmun deyilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?