Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım arayamadım yolculuk öncesi üzgünüm.İyi olmana sevindim.Ne yaptın konuştunmu Ercan beyle randevu değiştirmek istiyordun ya.Öpüyorum seni kendine iyi bak.

Sagol canim, son gün telas vardi bebek mevlüt fln ben de aryamadim sizi.
Ben randevuyu degistirmedim vucut iyice otursun diye düsünuyorum biraz da kilo vermek istiyorum eylülde serinler hava daha iyi olur. Sen de korkuyu birak , hersey yolunda gidecek, iyiki olmusum diyeceksin, gencleseceksin.

Arkadaşlar İzmir den ben bizim iz bantları kesmeden parca parça sizinkinden farklı mı

Beria , bizim istanbul da aldiklarimiz 10cm -15cm ölcüsünde. Dikise göre kesmek gerekiyor 3 cm genisliginde kesiliyor. Gögüs icin resim gönderdim memebasi yuvarlak oldugu icin hazir dikise göre bantlar bulunuyormus ben de yeni gördüm burda ( yani almanyada) belki tr de de ismarlanirsa eczaneler getirtirir diye düsünüyorum. Bilginiz olsun diye gönderdim resim.
http://www.amazon.de/gp/product/images/B004MRSW7U/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=3167641&s=kitchen

Canım benim Allah kabul etsin.Bebişede analı babalı sağlıklı yıllar diliyorum.Bencede vücudun oturması için doğru bir karar.Desene Allah kısmet ederse eylülde görüşicez yine.Öpüyorum seni herkese iyi geceler.

iki hafta zor gibi geliyor bana...dik durulamıyormuş yaaa.. bende senin gibi biran önce olmak ve geride bırakmak istiyorum :))

Hic merak etmeyin yatip dinlenince kolay geciyor tuvalete yada cay yapmak icin kalkmak zor degil, ama yemek yapayim evin isini de yapayim derseniz olmaz cabuk yorulursunuz, dinlenmek sart. 3 hafta oldu ben bugün ise basladim. Gayet iyi gidiyor yormamaya calisiyorum kendimi. Ama oluyormus yani.

jelesec arkadaşım ben görüşmeye bile gidemedim çok hastalandım 4 gün yattım böbreğimde taş çıktı,iltihap kana karışmış 7 tane iğne oldum,hemorid olmuşum bir de kolonoskopi yapılacak kısacası fenayım :) büyük ihtimalle Eylül'e kalacak ama merakla herkesin operasyonunu takip ediyorm. Doktordan aldığın fiyat ilgili fiyat için özel mesajın gelmedi tatlım belki mesajlar ile ilgili bir sorun vardır.
ada222 arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz

Tatlım ya neye cvp yazmadım merak ettim??? 10 dak.dolmadan da yazamıyoruz ya.Edbeer ile yazışıvermiştik)

AAA ben neden kaçırmışım bu mesajı? Canım benim tabiiki gel ama biz bu hafta sonu Sapanca ya gidiyoruz Cuma akşamından kalmaya programda değişiklik olursa gene konuşuruz ama şimdilik böyle...

AAA ben neden kaçırmışım bu mesajı? Canım benim tabiiki gel ama biz bu hafta sonu Sapanca ya gidiyoruz Cuma akşamından kalmaya programda değişiklik olursa gene konuşuruz ama şimdilik böyle...

Gez canım gez yaptırdın heryerini gezersin tabi....yok bebeğim sen git gez ben takılırım

Çok geçmiş olsun aman toparlan sen canım iyi bak kendine...düzeldiğinde git fiyatını al(eylülde zamlı fiyat vermesin) gönderdim ama tamam yazarım

herseyde bir hayIr vardIr. Bu Fiyat konusundada benimde icim daha cok rahat degil. BakarIz dedi. Ben düsündügümü söyledim telefnda.
BaktIm ucuyor, bende ucar giderim:))))
ArkadasIm Haftaya hastaneye ugrarsan beni görmeden gitme:)

Sen fiyat konuşmuştun...bana söylediğin niye değişti anlamadım.

ada özelden yazdım...telimi kaydet ameliyat günü lazım olur,ben ararım seni hastaneye giriş yaptığında ara ben o saatte uyumam

TUTİ, YİNE YAZDIM İNŞALLAH BU SEFER GELMİŞTİR MESAJ

Son düzenleme:
Ne zaman oldunuz durumunuz nedir ? Yazar mısınız ? Bende ne zaman düzeleceğim takip edeyim :!:

Ameliyatını olan forumu terkediyor aslında öncesi kadar sonraki süreç de önemli...paylaşımlar devam etse daha iyi...ama havalar ısındı gezmeler başladı canım

Kızlar ben genelde meme küçültme forumundayım...o konuda tecrübe sahibiyim arkadaşlarımda genelde orada ama karın ameliyatımı olayım hep yazacağım sürecimi

Ameliyatını olan forumu terkediyor aslında öncesi kadar sonraki süreç de önemli...paylaşımlar devam etse daha iyi...ama havalar ısındı gezmeler başladı canım

Ben de yazıyorum ne durumda olduğumu devamını da getireceğim. Bugün 12. gün ağrım sızım yok habşurunca biraz sızı o kadar. eğik yürüyorum. korse ye devam çabuk yorulma var Dün ilk banyo mu yaptım insan tedirgin oluyor. Dik yürüyüp ödemlerimin inmesini bekliyorum. Bir formülünüz varsa bildirin. Cuma kontrolüm var. Ameliyat yerin bayağı uzun bu kadar beklemiyordum birde kilolu değilim. İnşallah izler gececek göbek deliğimde dikiş izi falan yok ama değişik geliyor bana alışmışım eskisine :)) Arkadaşım çok güzel dedi ödemler gitsin görecegiz bakalım. Bende iyiki olmuşum demek istiyorum.

Ameliyat olan arkadaşlar süreçlerinizi yazın. Evde sıkılıyorum artık ...Ne zaman normal hayata döneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…