• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bugün 4. günüm akşam 5 te dr gideceğim kontrol. Rahatsızlık hissetmiyorum. Karnımın sağ tarafı üst bölümünde içimde acı var fazla değil oturup yatıp evde geziniyorum. karnımın içinde sıkılık var hissislik kötü gelmeyecek gibi ameliyat yerimde acı falan yok ödemde olmadım ben yada çok az fark edilmiyor.

Arkadaşlar karından alınan yağ göğüse konularak meme büyütme yapılıyormuşş..bi arkadaştan duydum konu hakkında bilgisi olan varmıı???:2:

duydum, mantIklI yaklasIrsan, gecici mesele. Yaglar eridikten sonra gögüslerde bitiyor. Implan ta karsImIsIn yoksa yaglarda yazIk olmasIn mI diyosun?

Mükemmel bir sonuc olmadIgInI duymustUm canIm....yoksa nicin silikon koyulsunki....

duydum, mantIklI yaklasIrsan, gecici mesele. Yaglar eridikten sonra gögüslerde bitiyor. Implan ta karsImIsIn yoksa yaglarda yazIk olmasIn mI diyosun?

Mükemmel bir sonuc olmadIgInI duymustUm canIm....yoksa nicin silikon koyulsunki....[/ hayır karşı değilim ama ben vucudumda yabancı madde istemem,kendi doğal yağım olsa daha ii olurdu:ssz: yağlar eriyorsa bu göbekteki yağlar neden erimiyor yahuu ..keşke onlar erisede gitse:1:

merhabalar
ben yaklaşık 120 kg dim ve bu kiloyla 5 yıl yaşadım doktor kontrolünde 1 yıl içerisinde 66 kg verip 54 kg ulaştım haliyle göbeğim, kollarım ve bacaklarımın iç kısmında sarkmalar oldu bende estetik yaptırmaya karar verdim karın esteğinden başladım ameliyatım 7 saat sürdü ve 5 gün hastahanede yattım fazlalık olan deri alımı 1kg di ve iç karın kaslarım da dikildi ameliyat sonrası ne ağrım ne de sızım oldu sadece oturup kalkmalrımda ve geceleri sırt üstü yatmak mecbureti dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi diğerlerinde sıra :1rolleyes:

portakal nasıl zayıfladın ben zayıflayamıyorum bır yılda boyle bır kılo vermek mucıze bana yontemını yazarmısın

beria canim geldim :) bugünlerde baya yogunum canim islerim cogaldi :) calisiyorum pek giremiyorum benimde 4 hafta olucak iyim ama daha kaziliyor dik yürüyemiyrum ama cokta egik degilim idare eder ama sonuc güzel olucak ona cok mutluyum :) yaz gelebilir kizlar

mrb. ben izmir den 1 hafta oldu ameliyat olalı Neleri merak ediyorsun
Sen nerede ameliyat olacaksın günün ne zaman

benimde bir sorum olacak beria korseyi ameliattan hemen sonramı takıyorlar,yani uyandığında korse oluyormu göbişinde:23:birde lipo yaptırdınmı sen?

Back