• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

herkes tamam değil mi?Ona göre yer için konuşacağım...haber verin yine öptüm hepinizi :54:ada22 hadi sende gel perşembeye yetiş:10:

Senin içinde yaparız arkadaşım...sen ne zaman düşünüyorsun ameliyat tarihini?

Tatlım bana kalsa hemen :) ama önce ekonomik olarak ayarlamam gerekiyor kendimi ,ayrıca yaz da geliyor bir yanım yaza girmeden hallet diyor,diğer yanım yaz tatili bitsin Eylül gibi başla yazın o korse ile nasıl duracaksın diyor işte bilmiyorum kısacası :(

Tatlım bana kalsa hemen :) ama önce ekonomik olarak ayarlamam gerekiyor kendimi ,ayrıca yaz da geliyor bir yanım yaza girmeden hallet diyor,diğer yanım yaz tatili bitsin Eylül gibi başla yazın o korse ile nasıl duracaksın diyor işte bilmiyorum kısacası :(

Hakkında hayırlısı hangi tarih ise o olsun arkadaşım...mayısın 2 haftasına kadar oldun oldun olmadı eylüle bırak.

bu olayI bende biliyorum, hatta o doktora bende telf. etmistim, beni geri arayacaktI aramadI. Bende sonra bu olayIn oldugunu ögrendim.
Bence her saniyemiz tehlikeli, iste yasamakta böyle bisey......

Birde bu doktor isini yapmaktansa o tv bu tv geziyor. Tabi isine odaklanamIyorlar bence......

Çok merak ettim,hangi doktor bu adını yazında, bilmeyenlerde öğrensin.Ada22...seninde Allah yüzüne gülmüş...iyi'ki aramamış o doktor.Sende,bizim doktora ameliyat oluyorsun değil'mi?Mucize yaratan eller inan, hiç olumsuz düşünme...sana'da iyi dileklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum.

herkes tamam değil mi?Ona göre yer için konuşacağım...haber verin yine öptüm hepinizi :54:ada22 hadi sende gel perşembeye yetiş:10:

EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET:)BEN GELİYORUM.Ablacım :16:sen çocuğu getirecek'misin?Benim kızı'da getiririm o zaman,unutmadan bikiniler tamam:34:umarım beğenirsin.

Eve geldim hayırlısı ile...

Başımdan geçenleri anlatamın 13.04.2012 saat 08:30 hastaneye giriş kent hastanesi İzmir in en iyi özel hastanelerinden
Dr. Cemil Tugay'ın asistanı karşılıyor. Bizi kayıt için odaya aldılar yatış için kayıt yaptırdım. Bir sürü evrak imzaladım ameliyatın nasıl yapıldığı riskleri falan vaZGEcesim geldi :)) Bir yandan ewşim de bir surat neyse imzaları attım kan alma bölümü oradan odaya Dr u beklemeye saat 10 gibi Dr geldi Çizim yaptı resim çekti moral iğnesi yapıldı sonra ameliyathaneye çıktık herkes hazırlık içindeydi.Damar yolu açıldı onu çok acıttılar işte İlaç veriyorlardı tam aaa aç gözünü dediler hemen kendime geldim karşımda saat saat 4.05 herşey bitmiş karnımda bir sıkılık hissi. Odaya aldılar sonda takılıydı direnler o gün hiç kakmadım 2. gün sonda çıktı pansuman yapıldı öğlen direnler çıktı çok sıvı gelmedi ilk yürümede heyecanlanıyor insan. 3. gün dr. geldi pansuman yaptı karnıma bakamıyorum arkadaşım kaldı yanımda o baktı çok güzel dedi akşam 5 ten sonra eve çıktık. Acı ağrı çok yok hafif oluyor eğik yürümek sırtlarımı ağrıtıyor biraz genel olarak iyiyim. salı kontrole gideceğim lipo da yaptırdım oralarda ağrı ara ara hafif oluyor korkulacak birşey değil 2 gün hastanede kalmak şart ödem de pek olmadı bu saatten sonra olur mu bilmem inşallah sonuçlar iyi olur.

Tatlım cok sevındım ınan, ama bılıyordum sorunsuz bır amalıyat gecırecegıne...2 gun hastanede yatmak gereklı direnlerınde erken alınması guzel demekkı cok guzel gecmıs.. simdi dınlenıp ıyılesme zamanı..

beria canim bende seni merak ediyorum hayirlisiyla atlat canim ve güzel yazilarini okumak istiyorum simdiden gecmis olsun :))...................sibelim sen nasil oldun iyimisin benim ücbucuk hafta oldu dahala sislik var pantolonlarim olmuyor senin ne zaman inmisti yazarsan sevinirim tatlim öpüldün :))

Tatlım karın 2 aydan once şekıl almıyor cunkı derı bırbırıne kaynıyor dusun kı kolay bır sey degıl, bır yerımız cızılıyor da ıyılesmesı zaman alıyor karın dakı kılcal damarlar bıle hasar goruyor hepsının tamır olması zaman alıyor ben su an cok menunum 2.5 ay oldu ancak oturdu karnım merak etme sabır et tatlım..

NASILSIN ARKADAŞIM?Ben perşembeye kadar az yemek yiyeyim bari o gün muhabbet tatlı olur:16:uzun sürer

Tatlım karın 2 aydan once şekıl almıyor cunkı derı bırbırıne kaynıyor dusun kı kolay bır sey degıl, bır yerımız cızılıyor da ıyılesmesı zaman alıyor karın dakı kılcal damarlar bıle hasar goruyor hepsının tamır olması zaman alıyor ben su an cok menunum 2.5 ay oldu ancak oturdu karnım merak etme sabır et tatlım..

Sizin namınıza çok sevindim tekrar geçmiş olsun.Sizinde kilo fazlamaydı bu dönemde.Çok ödemim olmadığı halde şişim ve gerginim benimde 3,5 hafta oldu.3 kg fazlayım şimdilik.Belkide ye iç otur kilo aldım.His olayınız nasıl ne zaman yerine geldi tam olarak.Benim yavaş yavaş yerine geliyor gibi ama çoğu yerim uyuşuk daha.Ameliyat yerlerimin çoğu bantlı açık olan yerler çok az oralarıda soluk ince bir çizgi gibi.Tamamı nasıl bende merak ediyorum.Ne zaman normal kıyafetlerinizi giymeye başladınız.

EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET:)BEN GELİYORUM.Ablacım :16:sen çocuğu getirecek'misin?Benim kızı'da getiririm o zaman,unutmadan bikiniler tamam:34:umarım beğenirsin.

Yok be güzelim çocuk zor olur(2 kadeh parlatırız)annene bırak sende rahat rahat oturalım:34:çok sağol bebeğim 1 tane hediye 2 incinin parasını veririm yoksa almam ona göre.

NASILSIN ARKADAŞIM?Ben perşembeye kadar az yemek yiyeyim bari o gün muhabbet tatlı olur:16:uzun sürer

İyiyim çok şükür güzel gidiyor.Yürüyüşlere başladım iki gündür.Daha dik yürümeye çalışıyorum.Sağ tarafım çekiyor hala yama çekiyor içimdeki dikişler sanırsam.Perşembe görürsün hayırlısı ile.Çok şanslısın sen ya evreleri görücen.Beni ilk gün görmüştün Ebder 3 haftalık,ben bir aylık serap 2 aylık halini göreceksin hadi bakalım.Evre evre görmek isteyeeeen :52:

İyiyim çok şükür güzel gidiyor.Yürüyüşlere başladım iki gündür.Daha dik yürümeye çalışıyorum.Sağ tarafım çekiyor hala yama çekiyor içimdeki dikişler sanırsam.Perşembe görürsün hayırlısı ile.Çok şanslısın sen ya evreleri görücen.Beni ilk gün görmüştün Ebder 3 haftalık,ben bir aylık serap 2 aylık halini göreceksin hadi bakalım.Evre evre görmek isteyeeeen :52:

Allahım...yaptığım iyilikleri öneme çıkardı...ben mememi görmek isteyenlere açtım,çok dua aldım..şimdi ben karın göreceğim:8:hemde evre evre...eminim doktorum çok iyi iş çıkarmıştır:40:darısı benim başıma bende olayım da kurtulayım şu göbekten

Çok merak ettim,hangi doktor bu adını yazında, bilmeyenlerde öğrensin.Ada22...seninde Allah yüzüne gülmüş...iyi'ki aramamış o doktor.Sende,bizim doktora ameliyat oluyorsun değil'mi?Mucize yaratan eller inan, hiç olumsuz düşünme...sana'da iyi dileklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum.

ben jelesec mail yazdIm, sorabIlirsin. Ben gecen sene tam niyetlenmistim ozam tam olmus bu olay. Türkiyede gündeme gelmedi herhalde. Gelmemesinin sebepleride var. Bu sektörde korunuyor. Türkiyeye önemli paralar geliyor. Tabiki gündeme bazI olaylar cIkmIyor. Cok yanlIs bence. Kötü bir cerrah olmayabilir. Fakat bu sektörü FabrikalastIrmaya karsIyIm. Rekort isci gibi calIsIlmasIna aklIm ermiyor. Doktorlarda cok iyi dinlenmesi gerekiyor. CanImIzI teslim ediyoruz......

Doktor seciminde tamamen hislerime bIraktIm.
Serap38 biliyosun sIra bende, seninlede tanIsmak isterdim. öptüm By

ben jelesec mail yazdIm, sorabIlirsin. Ben gecen sene tam niyetlenmistim ozam tam olmus bu olay. Türkiyede gündeme gelmedi herhalde. Gelmemesinin sebepleride var. Bu sektörde korunuyor. Türkiyeye önemli paralar geliyor. Tabiki gündeme bazI olaylar cIkmIyor. Cok yanlIs bence. Kötü bir cerrah olmayabilir. Fakat bu sektörü FabrikalastIrmaya karsIyIm. Rekort isci gibi calIsIlmasIna aklIm ermiyor. Doktorlarda cok iyi dinlenmesi gerekiyor. CanImIzI teslim ediyoruz......

Doktor seciminde tamamen hislerime bIraktIm.
Serap38 biliyosun sIra bende, seninlede tanIsmak isterdim. öptüm By

Aşkım bana gelmedi :50:kesin yanlış yere yolladın...söylediklerine katılıyorum,konuyu hemen kapatıyorlar

Back