• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sevgılı arkadasım kımse durduk yere yaptırmaz boyle bır amalıyatı evt haklısın zor bır amalıyat fakat degecek bır amalıyat , dedıgın sey sporla olsa ben yıllardır spor yapıyorum duselırdı, sonuc alınmadıgında en son caredır amalıyat...Ayrıca derıyı yüzdükleri dogru
fakat eger eskısınde kotu olmus olsa bunca yıldır estetık olan hastalar ne halde olurlardı dımı? Tecrube edılmıs ve uzman kısılerce yapılan bır amalıyat bu doktorlarımız harıkalar yaratıyor... burun amalıyatında da burnu yuzuyorlar ve kıkırdaklarını kırıyor yenıden şekıl verıyolar ve cok kısı yaptırıyor.. Artık yapılamıcak bır sey yok mutsuz olmaya degmess.....

orası öle tabi...bende 6 aylık hamileyim doğumdan sonra toparlanır karnım inşallah gerek kalmaz....

Eve geldim hayırlısı ile...

Başımdan geçenleri anlatamın 13.04.2012 saat 08:30 hastaneye giriş kent hastanesi İzmir in en iyi özel hastanelerinden
Dr. Cemil Tugay'ın asistanı karşılıyor. Bizi kayıt için odaya aldılar yatış için kayıt yaptırdım. Bir sürü evrak imzaladım ameliyatın nasıl yapıldığı riskleri falan vaZGEcesim geldi :)) Bir yandan ewşim de bir surat neyse imzaları attım kan alma bölümü oradan odaya Dr u beklemeye saat 10 gibi Dr geldi Çizim yaptı resim çekti moral iğnesi yapıldı sonra ameliyathaneye çıktık herkes hazırlık içindeydi.Damar yolu açıldı onu çok acıttılar işte İlaç veriyorlardı tam aaa aç gözünü dediler hemen kendime geldim karşımda saat saat 4.05 herşey bitmiş karnımda bir sıkılık hissi. Odaya aldılar sonda takılıydı direnler o gün hiç kakmadım 2. gün sonda çıktı pansuman yapıldı öğlen direnler çıktı çok sıvı gelmedi ilk yürümede heyecanlanıyor insan. 3. gün dr. geldi pansuman yaptı karnıma bakamıyorum arkadaşım kaldı yanımda o baktı çok güzel dedi akşam 5 ten sonra eve çıktık. Acı ağrı çok yok hafif oluyor eğik yürümek sırtlarımı ağrıtıyor biraz genel olarak iyiyim. salı kontrole gideceğim lipo da yaptırdım oralarda ağrı ara ara hafif oluyor korkulacak birşey değil 2 gün hastanede kalmak şart ödem de pek olmadı bu saatten sonra olur mu bilmem inşallah sonuçlar iyi olur.

Başımdan geçenleri anlatamın 13.04.2012 saat 08:30 hastaneye giriş kent hastanesi İzmir in en iyi özel hastanelerinden
Dr. Cemil Tugay'ın asistanı karşılıyor. Bizi kayıt için odaya aldılar yatış için kayıt yaptırdım. Bir sürü evrak imzaladım ameliyatın nasıl yapıldığı riskleri falan vaZGEcesim geldi :)) Bir yandan ewşim de bir surat neyse imzaları attım kan alma bölümü oradan odaya Dr u beklemeye saat 10 gibi Dr geldi Çizim yaptı resim çekti moral iğnesi yapıldı sonra ameliyathaneye çıktık herkes hazırlık içindeydi.Damar yolu açıldı onu çok acıttılar işte İlaç veriyorlardı tam aaa aç gözünü dediler hemen kendime geldim karşımda saat saat 4.05 herşey bitmiş karnımda bir sıkılık hissi. Odaya aldılar sonda takılıydı direnler o gün hiç kakmadım 2. gün sonda çıktı pansuman yapıldı öğlen direnler çıktı çok sıvı gelmedi ilk yürümede heyecanlanıyor insan. 3. gün dr. geldi pansuman yaptı karnıma bakamıyorum arkadaşım kaldı yanımda o baktı çok güzel dedi akşam 5 ten sonra eve çıktık. Acı ağrı çok yok hafif oluyor eğik yürümek sırtlarımı ağrıtıyor biraz genel olarak iyiyim. salı kontrole gideceğim lipo da yaptırdım oralarda ağrı ara ara hafif oluyor korkulacak birşey değil 2 gün hastanede kalmak şart ödem de pek olmadı bu saatten sonra olur mu bilmem inşallah sonuçlar iyi olur.

Hadi bakalım gözün aydın,oldu da bitti maşallah:nazar:bundan sonrası dinlenme artık...inşallah çok mutlu olacağın sonucu yaşarsın

beria senin adına çok sevindimm..takip ettiğim kişilerden birisi idin ,bende 4gözle senden haber bekliyordum..çokk sevindim umarım hergün birazdaha iyi olursn arkadaşımm..zor u bitti ,darısı ben ve benim gibi bekleyenlere inşallahh:4:

Kızlar birşey sorucam Ercan Bey'in muayene ücretini bilen bir arkadaşım var mı acaba? C.tesi muayene için gitmeyi düşünüyorum da

Kızlar birşey sorucam Ercan Bey'in muayene ücretini bilen bir arkadaşım var mı acaba? C.tesi muayene için gitmeyi düşünüyorum da

Direk cebini ara muayene ücreti sakın verme ...hiç birimiz vermedik...sadece 1 arkadaştan alınmış

canIm mesaj atamIyorum malesef. Seninkini alabiliyorum. Ancak mail asresin olsaydI yazardIm..... By

Tamam canım ben sana özelden yazıyorum...birde sen ameliyat günü tek olucaksın yanında para tutma doktora söyle havale yaparsın

Son düzenleme:
Jeleces saol tatlım ariyım bakalım cebinden umarım istemezler muayene ücreti çok anlamsız oluyor .Beria arkadaşım geçmiş olsun,oldu bitti ne güzel çok sevindim

canIm odada safe falan olmuyormu? Benim bildigim amel. öncesi para istiyorlar, yoksa amel. yapmIyorlar. Baska yerden öyle biliyorum....

Bana burda açık açık yazdırtma özelden yazışırız.Doktor asistanları okuyor diyen sensin:53:mahkemeye verirler beni..özelden tüyolar :40:

Ayy kızlar Ercan Bey ile telefonda görüştüm C.tesi günü için saat 14:00 ile 16:30 arası uygunum dedi ama randevu için not filan almadı umarım bir sorun yaşamam o gün

Ayy kızlar Ercan Bey ile telefonda görüştüm C.tesi günü için saat 14:00 ile 16:30 arası uygunum dedi ama randevu için not filan almadı umarım bir sorun yaşamam o gün

Biz perşembe günü toplanıyoruz...vaktin varsa gel ameliyat olan arkadaşları canlı canlı görürsün...büyük avantaj:34:sorun olmaz direk odasına dal arkadaşım parada verme.Umarım görüşme her 2 taraf içinde iyi geçer.Haberlerini bekliyorum

Ne güzel, keşke gelebilseydim ama çalıştığım için çok zor :( ama sizleri görüp hem tanımak hem de operasyon başarılarını görmeyi çok istiyorum. Citesi için şimdiden heyecan yaptım bakalım işallah iyi haberlerimi paylaşıyor olurum

Ne güzel, keşke gelebilseydim ama çalıştığım için çok zor :( ama sizleri görüp hem tanımak hem de operasyon başarılarını görmeyi çok istiyorum. Citesi için şimdiden heyecan yaptım bakalım işallah iyi haberlerimi paylaşıyor olurum

Tabi iş olunca zor arkadaşım...inşallah bizler ziyaretine geliriz gelenek oldu artık bu şans seninle olsun...sıkı pazarlık yap

Back