Sevgılı arkadasım kımse durduk yere yaptırmaz boyle bır amalıyatı evt haklısın zor bır amalıyat fakat degecek bır amalıyat , dedıgın sey sporla olsa ben yıllardır spor yapıyorum duselırdı, sonuc alınmadıgında en son caredır amalıyat...Ayrıca derıyı yüzdükleri dogru
fakat eger eskısınde kotu olmus olsa bunca yıldır estetık olan hastalar ne halde olurlardı dımı? Tecrube edılmıs ve uzman kısılerce yapılan bır amalıyat bu doktorlarımız harıkalar yaratıyor... burun amalıyatında da burnu yuzuyorlar ve kıkırdaklarını kırıyor yenıden şekıl verıyolar ve cok kısı yaptırıyor.. Artık yapılamıcak bır sey yok mutsuz olmaya degmess.....
Eve geldim hayırlısı ile...
Başımdan geçenleri anlatamın 13.04.2012 saat 08:30 hastaneye giriş kent hastanesi İzmir in en iyi özel hastanelerinden
Dr. Cemil Tugay'ın asistanı karşılıyor. Bizi kayıt için odaya aldılar yatış için kayıt yaptırdım. Bir sürü evrak imzaladım ameliyatın nasıl yapıldığı riskleri falan vaZGEcesim geldi :)) Bir yandan ewşim de bir surat neyse imzaları attım kan alma bölümü oradan odaya Dr u beklemeye saat 10 gibi Dr geldi Çizim yaptı resim çekti moral iğnesi yapıldı sonra ameliyathaneye çıktık herkes hazırlık içindeydi.Damar yolu açıldı onu çok acıttılar işte İlaç veriyorlardı tam aaa aç gözünü dediler hemen kendime geldim karşımda saat saat 4.05 herşey bitmiş karnımda bir sıkılık hissi. Odaya aldılar sonda takılıydı direnler o gün hiç kakmadım 2. gün sonda çıktı pansuman yapıldı öğlen direnler çıktı çok sıvı gelmedi ilk yürümede heyecanlanıyor insan. 3. gün dr. geldi pansuman yaptı karnıma bakamıyorum arkadaşım kaldı yanımda o baktı çok güzel dedi akşam 5 ten sonra eve çıktık. Acı ağrı çok yok hafif oluyor eğik yürümek sırtlarımı ağrıtıyor biraz genel olarak iyiyim. salı kontrole gideceğim lipo da yaptırdım oralarda ağrı ara ara hafif oluyor korkulacak birşey değil 2 gün hastanede kalmak şart ödem de pek olmadı bu saatten sonra olur mu bilmem inşallah sonuçlar iyi olur.
beria senin adına çok sevindimm..takip ettiğim kişilerden birisi idin ,bende 4gözle senden haber bekliyordum..çokk sevindim umarım hergün birazdaha iyi olursn arkadaşımm..zor u bitti ,darısı ben ve benim gibi bekleyenlere inşallahhEve geldim hayırlısı ile...
Başımdan geçenleri anlatamın 13.04.2012 saat 08:30 hastaneye giriş kent hastanesi İzmir in en iyi özel hastanelerinden
Dr. Cemil Tugay'ın asistanı karşılıyor. Bizi kayıt için odaya aldılar yatış için kayıt yaptırdım. Bir sürü evrak imzaladım ameliyatın nasıl yapıldığı riskleri falan vaZGEcesim geldi :)) Bir yandan ewşim de bir surat neyse imzaları attım kan alma bölümü oradan odaya Dr u beklemeye saat 10 gibi Dr geldi Çizim yaptı resim çekti moral iğnesi yapıldı sonra ameliyathaneye çıktık herkes hazırlık içindeydi.Damar yolu açıldı onu çok acıttılar işte İlaç veriyorlardı tam aaa aç gözünü dediler hemen kendime geldim karşımda saat saat 4.05 herşey bitmiş karnımda bir sıkılık hissi. Odaya aldılar sonda takılıydı direnler o gün hiç kakmadım 2. gün sonda çıktı pansuman yapıldı öğlen direnler çıktı çok sıvı gelmedi ilk yürümede heyecanlanıyor insan. 3. gün dr. geldi pansuman yaptı karnıma bakamıyorum arkadaşım kaldı yanımda o baktı çok güzel dedi akşam 5 ten sonra eve çıktık. Acı ağrı çok yok hafif oluyor eğik yürümek sırtlarımı ağrıtıyor biraz genel olarak iyiyim. salı kontrole gideceğim lipo da yaptırdım oralarda ağrı ara ara hafif oluyor korkulacak birşey değil 2 gün hastanede kalmak şart ödem de pek olmadı bu saatten sonra olur mu bilmem inşallah sonuçlar iyi olur.
Kızlar birşey sorucam Ercan Bey'in muayene ücretini bilen bir arkadaşım var mı acaba? C.tesi muayene için gitmeyi düşünüyorum da
canIm mesaj atamIyorum malesef. Seninkini alabiliyorum. Ancak mail asresin olsaydI yazardIm..... By
Tamam canım ben sana özelden yazıyorum...birde sen ameliyat günü tek olucaksın yanında para tutma doktora söyle havale yaparsın
gönderdim meil adresimi canım
canIm odada safe falan olmuyormu? Benim bildigim amel. öncesi para istiyorlar, yoksa amel. yapmIyorlar. Baska yerden öyle biliyorum....
Ayy kızlar Ercan Bey ile telefonda görüştüm C.tesi günü için saat 14:00 ile 16:30 arası uygunum dedi ama randevu için not filan almadı umarım bir sorun yaşamam o gün
Izmirden kimi tavsiye edebilirsiniz arkadaslar...
ArkadasIm dokt. arIyor......
Ne güzel, keşke gelebilseydim ama çalıştığım için çok zorama sizleri görüp hem tanımak hem de operasyon başarılarını görmeyi çok istiyorum. Citesi için şimdiden heyecan yaptım bakalım işallah iyi haberlerimi paylaşıyor olurum
Tabi iş olunca zor arkadaşım...inşallah bizler ziyaretine geliriz gelenek oldu artık bu şans seninle olsun...sıkı pazarlık yap
Izmirden kimi tavsiye edebilirsiniz arkadaslar...
ArkadasIm dokt. arIyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?