Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bigem sana gecmis olsun diliyorum. İnsallah bundan sonra da hic bir sorun cikmaz.
Darisi benim basima 30 martta tarih aldim. Cok heyecanliyim. İsten 3 hafta izin aldim iyice dinlenip öyle baslicam Allah izin verirse.

Toprak ve yasmina,
Ayni seyler benim icin de gecerli, cocuklar duyduklar zaman kiziyorlar aglicak gibi oluyorlar.
Ama onlarin yaptigi bencillik bebek degiller heralde , benimkiler 16 ve 14 yaslarinda hemen duygu sömürüsüne basliyorlar.
Ne gerek var , lüzumsuz diyorlar. Cünkü bizim ne hissettigimizi bilemezler anneleri onlar icin hep güzel.
Ben kulaklarimi tikadim ben karar verdim, kimsenin beni etkilemesine izin vermiyorum.
Millet güzel bikinilerle plajda havuzda dolasirken, vücudunu saklayan benim, alisveris yaparken hic bir model uygun olmadigi icin
Sinirlari bozulan benim. Kendi vucudumuz üzeride biraz karar verme hakkimiz olsun , onlar da buna saygi göstersin diyorum.

Hepinize iyi geceler.

Toprak ve yasmina,
Ayni seyler benim icin de gecerli, cocuklar duyduklar zaman kiziyorlar aglicak gibi oluyorlar.
Ama onlarin yaptigi bencillik bebek degiller heralde , benimkiler 16 ve 14 yaslarinda hemen duygu sömürüsüne basliyorlar.
Ne gerek var , lüzumsuz diyorlar. Cünkü bizim ne hissettigimizi bilemezler anneleri onlar icin hep güzel.
Ben kulaklarimi tikadim ben karar verdim, kimsenin beni etkilemesine izin vermiyorum.
Millet güzel bikinilerle plajda havuzda dolasirken, vücudunu saklayan benim, alisveris yaparken hic bir model uygun olmadigi icin
Sinirlari bozulan benim. Kendi vucudumuz üzeride biraz karar verme hakkimiz olsun , onlar da buna saygi göstersin diyorum.

Hepinize iyi geceler.

Canım o kadar güzel yazmışsın ki aynen katılıyorum dediklerine.Oramızı buramızı saklamadan karnımızı içine çekme den gezelim rahat rahat.Seninde az kaldı emin ellerde sin, herşey çok güzel olur işallah.

Toprak ve yasmina,

Hepinize iyi geceler.

Evet çok haklısın ne güzel dile getirmişin duygularımı kardeşim.Bende kararlıyım.Dualarım seninle.Her şey istediğin gibi olur inşallah.Bazen of bıktım artık dediğimde siteye giriyorum böyle yüreklendirici yazı okuduğumda çok rahatlıyorum.Çok teşekkürler.
Sen ercan beye mi ameliyat olacaktın.Kaça anlaştın herşey dahil.Kaç gün kalıcan.Çok sordum galiba.Benim kafamda üç isim var.Selahattin Yaman,Fuat Yüksel,Aylin karanlık karar vermeden önce sizde çok araştırmışınızdır.Yazdığım dr ilgili düşünceleriniz.Ercan beyi tercih sebebiniz çok sordum biliyorum.Tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Selam senin önceki paylaşımlarında, meme kücültme oldugunu ama sıkıntılar yaşadıgını yazmıştın, hala büyük gibi. nasıl doktorun düzeltme yaptımı şimdi nasılsın ben istanbuldayım

Jelesecçim , evet hala büyük olduğunu söylediler,kendi doktorum başka bir şehre taşındı ben de çalışan biri olarak başka bir şehre doktorumu görmeye gidemiyorum .Ama sizin iyi sonuç almanıza sevindim.Ne kadara oldun ameliyatını , yazmışmıydın daha önce?Görüşmek üzere sevgiler:))

kızlar bende tuğrul bey ınadımdan vazgeçtim,yanı para çok,eğer fuat beye ıkna olursam,nisan sonu olmayı planlıyorum,ben bekarım,sizin gibi çocuk yok duygu sömürüsü yapcak :)tek sıkıntı ben ağrı eşiği düşük biriyim,sankı dayanıksız gibiyim,daha önce bir kez ameliyat oldum,ama başkalarının aksıne taa amliyathanede narkozu atmışım,hemen kalktım,başkaları akşama ayılamamıştı,ALLAH çok yardım etti,hiç ağrım olmadı,hemşireyle tartıştık,yalan söylüyosun ağrı kesıcı vurmamam için demişti,bir bu tecrübem var,ama ben sezaryan olan kadınların daha dayanıklı olduğunu görüyorum,ama sizdende cesaret geliyor kızlar

Jelesecçim , evet hala büyük olduğunu söylediler,kendi doktorum başka bir şehre taşındı ben de çalışan biri olarak başka bir şehre doktorumu görmeye gidemiyorum .Ama sizin iyi sonuç almanıza sevindim.Ne kadara oldun ameliyatını , yazmışmıydın daha önce?Görüşmek üzere sevgiler:))

Anladım canım,evet benim sonuçlarım cok iyi dikiş izi nerdeyse yok oldu zaten potluk hiç yoktu.Beni bire bir gören forumdan 2 arkadaşım tarih aldı. edberr arkadaşımda doktorla görüştükten sonra karar verdi fiyat daha önce yazdım evet,: benim nisanda karın germe ameliyatım var o yüzden diyetteyim.Doktor secimi cooook önemli umarım dogru doktoru bulursun :KK16:

kızlar bende tuğrul bey ınadımdan vazgeçtim,yanı para çok,eğer fuat beye ıkna olursam,nisan sonu olmayı planlıyorum,ben bekarım,sizin gibi çocuk yok duygu sömürüsü yapcak :)tek sıkıntı ben ağrı eşiği düşük biriyim,sankı dayanıksız gibiyim,daha önce bir kez ameliyat oldum,ama başkalarının aksıne taa amliyathanede narkozu atmışım,hemen kalktım,başkaları akşama ayılamamıştı,ALLAH çok yardım etti,hiç ağrım olmadı,hemşireyle tartıştık,yalan söylüyosun ağrı kesıcı vurmamam için demişti,bir bu tecrübem var,ama ben sezaryan olan kadınların daha dayanıklı olduğunu görüyorum,ama sizdende cesaret geliyor kızlar

Dayanırsın merak etme.Yaza fit gireceğini bikinileri düşün ağrın mağrın kalmaz arkadaşım.Ben diyorum topluca gidip indirim alalım.Bir kişi beş üç kişi on bin tl gibi he he.Ne kadar çok kişi o kadar indirim.Artı ününe ünde katmış oluruz :KK1:

Anladım canım,evet benim sonuçlarım cok iyi dikiş izi nerdeyse yok oldu zaten potluk hiç yoktu.Beni bire bir gören forumdan 2 arkadaşım tarih aldı. edberr arkadaşımda doktorla görüştükten sonra karar verdi fiyat daha önce yazdım evet,: benim nisanda karın germe ameliyatım var o yüzden diyetteyim.Doktor secimi cooook önemli umarım dogru doktoru bulursun :KK16:

Neden nisan ayı dr çok mu yoğun.

canım yazıcagım cevap 10 dakika olması gerekiyor bekliyorum:KK9:

:KK1: şimdi de ben bekliyorum.
Aslında olan arkadaş memnun.Göğüs büyütme onun ki.Göğüs altında ince bir çizgi var o kadar.Görüntü güzel top gibi abartısız iki göğüs işte.Ben hiç ameliyat olan görmedimki neye göre olmuş olmamış diyecem bilmiyorum.Sezeryan bile o kadar farklık.Olması geren ne bilmiyorum.Ben isterim iz olmasın ama izsiz olmuyor biliyorum.Ama okuduklarımdan izler de kişiye göre değişiyor.Ben ilk karın olmak istiyorum.Uygun olursa mart ayına randevu almak istiyorum.Bir an önce kurtulmak istiyorum.Çok şey istiorum bende ...Sırada göğüs toparla.göz kapağı aldırma.yüz gerdirme anlıcan 50.000 bin bakımı :)))

Son düzenleme:

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım sonuçları yüz güldüren bir ameliyat gecirirsin, işallah.:21:

:KK1: şimdi de ben bekliyorum.
Aslında olan arkadaş memnun.Göğüs büyütme onun ki.Göğüs altında ince bir çizgi var o kadar.Görüntü güzel top gibi abartısız iki göğüs işte.Ben hiç ameliyat olan görmedimki neye göre olmuş olmamış diyecem bilmiyorum.Sezeryan bile o kadar farklık.Olması geren ne bilmiyorum.Ben isterim iz olmasın ama izsiz olmuyor biliyorum.Ama okuduklarımdan izler de kişiye göre değişiyor.Ben ilk karın olmak istiyorum.Uygun olursa mart ayına randevu almak istiyorum.Bir an önce kurtulmak istiyorum.Çok şey istiorum bende ...

Olmuşken cok şey istememiz normal, arkadaşım bence arkadaşının doktoruyla görüş, dedigim gibi canlı örnek en güzel örnek.

Olmuşken cok şey istememiz normal, arkadaşım bence arkadaşının doktoruyla görüş, dedigim gibi canlı örnek en güzel örnek.

Selahattin beyle görüşücem.Tek dr kalmıyim başka dr fikrini alayım istiyorum.Kafamdakilerde tek tek siliniyor anlıyacağın.

Selahattin beyle görüşücem.Tek dr kalmıyim başka dr fikrini alayım istiyorum.Kafamdakilerde tek tek siliniyor anlıyacağın.

Bak ben sana 2 isim daha vereyim tugrul bey ve yakup avşar bunlarında teknigi iyi ,benim doktoruda araştır istersen kafana takılan olursa sorarsın :KK9:

endulus34 arkadaşım yok birbirimizden farkımız.Benimde elimde bir dr kaldı.Tuğrul beyede bi gidim bakım bana ne fiyat vericek.Naci çelik nasıl acaba.Gerçi o da anadolu yakasında.

endulus34 cvp yazmak için 10 dk beklemem gerekiyor.Yakınların ne ameliyatı oldu.Gördün mü memnunlarmı.Onuda iyice araştırım hatta hemen giderim randevu alıp.:KK1:

Bak ben sana 2 isim daha vereyim tugrul bey ve yakup avşar bunlarında teknigi iyi ,benim doktoruda araştır istersen kafana takılan olursa sorarsın :KK9:

Endulus 34 arkadaşta tuğrul beyi yazmıştı çok pahalıymış.Bende görüşmek istiyorum.Diğer dr araştırırım.Teşekkürler şimdi çıkmam lazımbaaaay:KK14:

çok yakın arkadaşım göğüs küçltme oldu,ve arkadaşımın yengesi,benım halam aynı kadın doktora aml oldu,küçük bir şehirde.sonuçlar iyi,ama bu kadaın hem karın germe hemde göğüs bır arada yapmıyor,ben havuzda rastladığım kadında devlette olmuş,düşünün 1990 da,el altından para verdım demişti,galiba abartıyoruz,sonuçta birçokları maddi yetersılıkten devlette oluyor,

kızlar param yetmediğine göre bende düşündüm sadece karın germe olayı,2 yıl sonra falan göğüs olurum,ne dersiniz?

X