Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toprak ve yasmina,
Ayni seyler benim icin de gecerli, cocuklar duyduklar zaman kiziyorlar aglicak gibi oluyorlar.
Ama onlarin yaptigi bencillik bebek degiller heralde , benimkiler 16 ve 14 yaslarinda hemen duygu sömürüsüne basliyorlar.
Ne gerek var , lüzumsuz diyorlar. Cünkü bizim ne hissettigimizi bilemezler anneleri onlar icin hep güzel.
Ben kulaklarimi tikadim ben karar verdim, kimsenin beni etkilemesine izin vermiyorum.
Millet güzel bikinilerle plajda havuzda dolasirken, vücudunu saklayan benim, alisveris yaparken hic bir model uygun olmadigi icin
Sinirlari bozulan benim. Kendi vucudumuz üzeride biraz karar verme hakkimiz olsun , onlar da buna saygi göstersin diyorum.
Hepinize iyi geceler.
Toprak ve yasmina,
Ayni seyler benim icin de gecerli, cocuklar duyduklar zaman kiziyorlar aglicak gibi oluyorlar.
Ama onlarin yaptigi bencillik bebek degiller heralde , benimkiler 16 ve 14 yaslarinda hemen duygu sömürüsüne basliyorlar.
Ne gerek var , lüzumsuz diyorlar. Cünkü bizim ne hissettigimizi bilemezler anneleri onlar icin hep güzel.
Ben kulaklarimi tikadim ben karar verdim, kimsenin beni etkilemesine izin vermiyorum.
Millet güzel bikinilerle plajda havuzda dolasirken, vücudunu saklayan benim, alisveris yaparken hic bir model uygun olmadigi icin
Sinirlari bozulan benim. Kendi vucudumuz üzeride biraz karar verme hakkimiz olsun , onlar da buna saygi göstersin diyorum.
Hepinize iyi geceler.
Selam senin önceki paylaşımlarında, meme kücültme oldugunu ama sıkıntılar yaşadıgını yazmıştın, hala büyük gibi. nasıl doktorun düzeltme yaptımı şimdi nasılsın ben istanbuldayım
Jelesecçim , evet hala büyük olduğunu söylediler,kendi doktorum başka bir şehre taşındı ben de çalışan biri olarak başka bir şehre doktorumu görmeye gidemiyorum .Ama sizin iyi sonuç almanıza sevindim.Ne kadara oldun ameliyatını , yazmışmıydın daha önce?Görüşmek üzere sevgiler:))
kızlar bende tuğrul bey ınadımdan vazgeçtim,yanı para çok,eğer fuat beye ıkna olursam,nisan sonu olmayı planlıyorum,ben bekarım,sizin gibi çocuk yok duygu sömürüsü yapcak :)tek sıkıntı ben ağrı eşiği düşük biriyim,sankı dayanıksız gibiyim,daha önce bir kez ameliyat oldum,ama başkalarının aksıne taa amliyathanede narkozu atmışım,hemen kalktım,başkaları akşama ayılamamıştı,ALLAH çok yardım etti,hiç ağrım olmadı,hemşireyle tartıştık,yalan söylüyosun ağrı kesıcı vurmamam için demişti,bir bu tecrübem var,ama ben sezaryan olan kadınların daha dayanıklı olduğunu görüyorum,ama sizdende cesaret geliyor kızlar
Anladım canım,evet benim sonuçlarım cok iyi dikiş izi nerdeyse yok oldu zaten potluk hiç yoktu.Beni bire bir gören forumdan 2 arkadaşım tarih aldı. edberr arkadaşımda doktorla görüştükten sonra karar verdi fiyat daha önce yazdım evet,: benim nisanda karın germe ameliyatım var o yüzden diyetteyim.Doktor secimi cooook önemli umarım dogru doktoru bulursun
canım yazıcagım cevap 10 dakika olması gerekiyor bekliyorum
kızlar bende tuğrul bey ınadımdan vazgeçtim,yanı para çok,eğer fuat beye ıkna olursam,nisan sonu olmayı planlıyorum,ben bekarım,sizin gibi çocuk yok duygu sömürüsü yapcak :)tek sıkıntı ben ağrı eşiği düşük biriyim,sankı dayanıksız gibiyim,daha önce bir kez ameliyat oldum,ama başkalarının aksıne taa amliyathanede narkozu atmışım,hemen kalktım,başkaları akşama ayılamamıştı,ALLAH çok yardım etti,hiç ağrım olmadı,hemşireyle tartıştık,yalan söylüyosun ağrı kesıcı vurmamam için demişti,bir bu tecrübem var,ama ben sezaryan olan kadınların daha dayanıklı olduğunu görüyorum,ama sizdende cesaret geliyor kızlar
şimdi de ben bekliyorum.
Aslında olan arkadaş memnun.Göğüs büyütme onun ki.Göğüs altında ince bir çizgi var o kadar.Görüntü güzel top gibi abartısız iki göğüs işte.Ben hiç ameliyat olan görmedimki neye göre olmuş olmamış diyecem bilmiyorum.Sezeryan bile o kadar farklık.Olması geren ne bilmiyorum.Ben isterim iz olmasın ama izsiz olmuyor biliyorum.Ama okuduklarımdan izler de kişiye göre değişiyor.Ben ilk karın olmak istiyorum.Uygun olursa mart ayına randevu almak istiyorum.Bir an önce kurtulmak istiyorum.Çok şey istiorum bende ...
Olmuşken cok şey istememiz normal, arkadaşım bence arkadaşının doktoruyla görüş, dedigim gibi canlı örnek en güzel örnek.
Selahattin beyle görüşücem.Tek dr kalmıyim başka dr fikrini alayım istiyorum.Kafamdakilerde tek tek siliniyor anlıyacağın.
Bak ben sana 2 isim daha vereyim tugrul bey ve yakup avşar bunlarında teknigi iyi ,benim doktoruda araştır istersen kafana takılan olursa sorarsın