minik kuzu o kadınkını ben gördüğüm de 10 yıl önce olmuş dedimya,yanı 1992 teknolojisi ile olmuş,fakat parmağım kalınlığınde ciğer gibi renkte izdi,yanı izi kötü idi,ama tamamen teknolojı ile ilgili bence,diğer kadında bant yoktu,rica ettim oda açtı,fakat çok yağlı bir görüntü vardı.çok şişti,yanı kötüydü,fakat o izi kalın olan kaıdnın her yeri havuzda olduğumuz için söylüyorum,iri etli butlu idi,ğöğüs ve genıtal arası dümdüzdü,hatta demiştimki içimden,yaa bu mılletın karnı mıdesi nasıl böle oluyor falan,:))sonra duşta bu olay gelişti,kadınının bana bir çıkışı vardı,ayy bu ne halın,gezme öle git devlet hastanesine yaptır,ben öle yaptım demişti :)spor salonunda gördüğüm kadında çok yavaş yürüyordu koşubandında,bende neden yavaş yürüyosunuz dedim,o zaman söledi,yalvardım göstermek istemedı,korkarsın dedi,benım kendı öz teyze kızı mını karın germe yaptı,konuşmuyoz,göremedım,ama annem ve ablam dıyorkı dümdüz oldu,sonra hatta 80 kılo oldu,geri zayıfladı,ama hala dümdüzmüş karnı,nebil beyden resim istedim yolladı,sizde deneyin
kızlar ben çok resim inceledım,yabancı,yerli,ama şu bir gerçekki,herkeste aynı sonuş olmaz,hepimiz farklıyız,derimiz,kılomuz,yapımız,valla param dneke gelse bugun yatıcam yanı :)burda yollayan arkadaşın rumuzunu hatırlamıyorum,birde dikiş yana arkaya doğru uzuyorya benı çok üzüyor,ama doktor bana senınkı uzamıcak dedi,başka doktor arakaya gecicek dedi,ahhh keşke birde göğüs olayı ollmasa idi hemen kurutlurdum karnımdan