Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım? Daha memeleri küçülttürmeden buraya da el attım göbişi de yaptırmak lazım. ama ikisi bir arada mı ayrı ayrı mı ona karar veremiyorum. Sen de memeleri küçülttükten sonra yaptırıyorsun, ne kadar zaman geçmesi gerekiyormuş, biliyorsundur. Senin ameliyat tarihin belli mi canım? offf biz kadınların derdi hiç bitmiyor hiççç
Selam; ben ameliyat olalı 1 ay 3 gün oldu. Yeni sayılırım ve sana kısaca yaşadıklarımı anlatabilirim. Ben de kombine ameliyat geçirdim karın germe ve gögüs küçültüp dikleştirme. Ameliyatım yaklaşık 7 saat sürdü ameliyat öncesi doktorum gelip çizimleri yaptı kesim ve lipo yerlerini belirledi. Ameliyattan çıkınca çok kuvvetli bir ağrı hissetmedim zaten güçlü ağrıkesicilerle destekliyorlar. Eğer sezeryan geçirmiş biriysen çektiğin acının hemen hemen aynı olacağını söyleyebilirim şahsen benim öyle oldu. Sonda ve drenlerim vardı sonda 1 gece kaldı sabah çıkardılar ve beni kaldırdılar yürüttüler ve hareket etmekten kaçınmamamı söylediler yani sık sık yürümemi. Ben de öyle yaptım zaten serumlar dolayısı ile sürekli tuvalet ihtiyacı hissediliyor. 2. gün doktor drenleri kontrol etti ve artık içerdeki kanamanın bittiğini söyledi drenleri çıkardılar. itiraf etmeliyim en büyük acıyı o zaman hissettim uyuşturmadılar çünkü burda bazı arkadaşlar uyuşturarak çıkartıldığını yazmışlar. Ama bende yapılmadı sürekli acımıyo ki acımıyo kii diye dolandıım için al sana acı diye göstermek istemiş de olabilirler:)). 2. gün öğleye doğru çıkış yaptım hastaneden. Eğri büğrü yürümek zor gelio ama hızlı toparlanıyo insan. Ha bi de unutmadan kombine ameliyat yaptırdığında sadece bir yerin acısını çekiyosun demişti doktor gerçekten öyle oldu üstelik benim biraz enteresan oldu çünkü göğsüm ve karnım değil belde lipo yerler ağrı yaptı. İlk dört-beş gün sıkıntı çekiyosun evet tam olarak dik yürümen de 1 buçuk haftayı buluyor ve hatta belki geçiiyor. Rahat rahat işe dönmek için 12-13 günü gözden çıkarmalısın bence. 4. günden itibaren banyo yapmam söylendi hergün düzenli olarak. İyileşmeyi hızlandırıyormuş 2 haftanın sonunda yara kabukları döküldü şu anda incecik çizgiler halinde ameliyat izlerim. zaten zamanla rengi de soluklaşacakmış. Ben sonuçtan çok çok memnunum. 14 şubatta şıkır şıkır giyinip deli gibi göbek attım :) inşallah seninki de benim ki kadar kolay ve sorunsuz geçer. Allah kolaylık versin.
Bigem sana gecmis olsun diliyorum. İnsallah bundan sonra da hic bir sorun cikmaz.
Darisi benim basima 30 martta tarih aldim. Cok heyecanliyim. İsten 3 hafta izin aldim iyice dinlenip öyle baslicam Allah izin verirse.
Anladım canım,evet benim sonuçlarım cok iyi dikiş izi nerdeyse yok oldu zaten potluk hiç yoktu.Beni bire bir gören forumdan 2 arkadaşım tarih aldı. edberr arkadaşımda doktorla görüştükten sonra karar verdi fiyat daha önce yazdım evet,: benim nisanda karın germe ameliyatım var o yüzden diyetteyim.Doktor secimi cooook önemli umarım dogru doktoru bulursun
kızlar param yetmediğine göre bende düşündüm sadece karın germe olayı,2 yıl sonra falan göğüs olurum,ne dersiniz?
İyiyim canım, diğer tarafa yazdım sana,aşkım 2 sini bir yaptır ben son anda iptal ettim ah bin pişmanım. iz korkusundan doktorunda elini teknigini, bilmedigim icin önce meme olsun duruma göre dedim, sonucumu biliyorsun o yüzden pişmanlıgım 6 ay canım beklemek lazım
Ablacım nasılsın.Diyet mi? Sen zaten orantılı bir vücuda sahipsin.Çok kilo verme.O güzel göğüslerin bozulmasın.Bana her konu da yardımcı olduğun için tekrar sağol.
İyiyim canım,biraz boğazımı tutmam gerekiyor.Yok yok memelerde sıkıntı yok canım.Kafana takılan birşey olursa sorabilirsin öptüm
Şu boğaz konusu bende de var bu aralar.Abur cubur yemiyorum ama porsiyonlar mı çoğaldı ne.Sen sigara işini ne yaptın arkadaşım.
Süper valla.Ben hiç rejim yapmadım ki bu yaşıma kadar.Çok şükür kilo problemim hiç olmadı.Sigarayı bırakmam ve yaş la ilgili bu kilda gelmiş göbişime çöreklenmiş.Onu aldırdım mı deymeyin keyfimeBenim karın germeye kadar beş kg gitti, ama sekiz daha versem iyi olacak, daha henüz merkeze gitmedim ama telde görüştüm kadıköy bana yakın bakalım ne zamana kısmet
Sevgili edbeer merhaba.Nasılsın arkadaşım.Seninle aynı ameliyatı aynı doktora olacağız.Ay çok heyecanlıyım.:) Ercan Bey'in gösterdiği resimleri de ben çok beğenmiştim.Kendimi süper bir vücutla hayal ediyorum.İnşallah ameliyatlarımız çok iyi geçer.Sevgiler.
aahhh canım doğru diyorsun da, memeler bir an önce aradan çıksın diyorum sabırsızlanıyorum, oğlumu yazın kreşe başlatmayı düşünüyorum, hatta yazın sonuna doğru. O kreşe başladıktan sonra da karın germe yaptırayım daha rahat ederim diyorum. Bakalım hayırlısı olsun, bir kaç ay daha geçsin hele 6 ay da çok uzunmuş be yawww
EDBEER çok hoş yazmışsın:) acı ama gerçek değil mi malesef.ben çok kilolu değilim 57 kiloyum ama ilki ikiz 2. si tek olmak üzere 2 doğum yaptım.şimdi sarkmış göbeğimden dolayı kocamdan köşe bucak saklıyorum.yaz gelince ne olacak bakalım.oturunca karnım iğrenç oluyor,ayaktayken de tabi.klozette bacaklarımın üstüne düşüyor gibi.çokkkk sinir oluyorum yaa.kilo da veremem ben biliyorum.pis boğazım çünkü.yemeden duramam.iki gün rejim yapsam 3. gün bozarım.sıkı spor yapamam usanırım.demek ki neymiş bu sarkık buruşuk göbek ameliyatsız düzeelmeyecekmiş.bi cesaret etsem acısından filan korkmuyorum.cesaret ve para sadece..ben de düşük bel giyince üstünden göbek pörtlemese..bacaklarım kalın değil göğüslerim büyük değil ama vücudumun tam orta yerinde bir acayiplik..mesela şu an ıslak kek ve simit yiyorum.ben kiiim rejim kim