Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İyiki olmuşum zaman cok çabuk geçiyor ben cok menun kaldım CEMİL TUGAY' I tavsiye ederım herşey istedıgım gibi hem karın hem gögüs amalıyatım dan menunum.. Kızlar paranızı bırıktırın hatta kredi alın olun yaz gelmeden:)))):KK49::KK49:

Merhaba; forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat anca şimdi bulabildim fırsatı İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum doğum sonrası malum sıknıtılar oluştu ve ben de bu operasyonu olmak istiyorum ama ekonomik olarak beni zorluyor bu operasyonu devlet hastanesinde olan ya da uygun fiyata olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinicem

Ben de meme küçültme forumundan geliyorum, her ne kadar hala meme küçültme ameliyatı olmamış olsam da :KK1: Sevgili Jelesec sayesinde bu forumdan haberim oldu. Ben de meme küçültme ve karın germe istiyorum, ama sanırım kombin değil de ayrı ayrı olucak. Çünkü sınavlarım var. Meme küçültmeyi bu arada olsam pek etkilemeyeceğini, karın germenin engelleyebileceğini düşünüyorum. O yüzden önce meme, sonra karın germe yaptırmayı istiyorum. Tabii belli de olmaz, kararsızım yani bu konuda. Bişi öğrenmek istiyorum. Meme ameliyatı olduktan ne kadar zaman sonra (yani en erken) karın germe operasyonu yaptırabilirim acaba? bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız çook mutlu olurum...

Nasılsın canım? Daha memeleri küçülttürmeden buraya da el attım :KK1: göbişi de yaptırmak lazım. ama ikisi bir arada mı ayrı ayrı mı ona karar veremiyorum. Sen de memeleri küçülttükten sonra yaptırıyorsun, ne kadar zaman geçmesi gerekiyormuş, biliyorsundur. Senin ameliyat tarihin belli mi canım? offf biz kadınların derdi hiç bitmiyor hiççç:KK31:

Nasılsın canım? Daha memeleri küçülttürmeden buraya da el attım :KK1: göbişi de yaptırmak lazım. ama ikisi bir arada mı ayrı ayrı mı ona karar veremiyorum. Sen de memeleri küçülttükten sonra yaptırıyorsun, ne kadar zaman geçmesi gerekiyormuş, biliyorsundur. Senin ameliyat tarihin belli mi canım? offf biz kadınların derdi hiç bitmiyor hiççç:KK31:

İyiyim canım, diğer tarafa yazdım sana,aşkım 2 sini bir yaptır ben son anda iptal ettim ah bin pişmanım. iz korkusundan doktorunda elini teknigini, bilmedigim icin önce meme olsun duruma göre dedim, sonucumu biliyorsun o yüzden pişmanlıgım 6 ay canım beklemek lazım:KK19:

Selam; ben ameliyat olalı 1 ay 3 gün oldu. Yeni sayılırım ve sana kısaca yaşadıklarımı anlatabilirim. Ben de kombine ameliyat geçirdim karın germe ve gögüs küçültüp dikleştirme. Ameliyatım yaklaşık 7 saat sürdü ameliyat öncesi doktorum gelip çizimleri yaptı kesim ve lipo yerlerini belirledi. Ameliyattan çıkınca çok kuvvetli bir ağrı hissetmedim zaten güçlü ağrıkesicilerle destekliyorlar. Eğer sezeryan geçirmiş biriysen çektiğin acının hemen hemen aynı olacağını söyleyebilirim şahsen benim öyle oldu. Sonda ve drenlerim vardı sonda 1 gece kaldı sabah çıkardılar ve beni kaldırdılar yürüttüler ve hareket etmekten kaçınmamamı söylediler yani sık sık yürümemi. Ben de öyle yaptım zaten serumlar dolayısı ile sürekli tuvalet ihtiyacı hissediliyor. 2. gün doktor drenleri kontrol etti ve artık içerdeki kanamanın bittiğini söyledi drenleri çıkardılar. itiraf etmeliyim en büyük acıyı o zaman hissettim uyuşturmadılar çünkü burda bazı arkadaşlar uyuşturarak çıkartıldığını yazmışlar. Ama bende yapılmadı sürekli acımıyo ki acımıyo kii diye dolandıım için al sana acı diye göstermek istemiş de olabilirler:)). 2. gün öğleye doğru çıkış yaptım hastaneden. Eğri büğrü yürümek zor gelio ama hızlı toparlanıyo insan. Ha bi de unutmadan kombine ameliyat yaptırdığında sadece bir yerin acısını çekiyosun demişti doktor gerçekten öyle oldu üstelik benim biraz enteresan oldu çünkü göğsüm ve karnım değil belde lipo yerler ağrı yaptı. İlk dört-beş gün sıkıntı çekiyosun evet tam olarak dik yürümen de 1 buçuk haftayı buluyor ve hatta belki geçiiyor. Rahat rahat işe dönmek için 12-13 günü gözden çıkarmalısın bence. 4. günden itibaren banyo yapmam söylendi hergün düzenli olarak. İyileşmeyi hızlandırıyormuş 2 haftanın sonunda yara kabukları döküldü şu anda incecik çizgiler halinde ameliyat izlerim. zaten zamanla rengi de soluklaşacakmış. Ben sonuçtan çok çok memnunum. 14 şubatta şıkır şıkır giyinip deli gibi göbek attım :) inşallah seninki de benim ki kadar kolay ve sorunsuz geçer. Allah kolaylık versin.

Öncelikle maşallah diyeyim.:nazar: Paylaşımın için çok teşekkür ederim arkadaşım.Evet bir tane kızım var sezeryanla doğdu.Açıkcası doktordan yana aklımda tek şüphe yok.Ama ağrılar beni korkutuyordu.Sayende bunu da atlattım.Direnler çıkınca çok mu canın acıdı.On beş gün izin aldım.Olmazsa bir hafta daha uzatırım.İnşallah ben de sonuçlardan memnun olacağım canım.

Bigem sana gecmis olsun diliyorum. İnsallah bundan sonra da hic bir sorun cikmaz.
Darisi benim basima 30 martta tarih aldim. Cok heyecanliyim. İsten 3 hafta izin aldim iyice dinlenip öyle baslicam Allah izin verirse.

Sevgili edbeer merhaba.Nasılsın arkadaşım.Seninle aynı ameliyatı aynı doktora olacağız.Ay çok heyecanlıyım.:) Ercan Bey'in gösterdiği resimleri de ben çok beğenmiştim.Kendimi süper bir vücutla hayal ediyorum.İnşallah ameliyatlarımız çok iyi geçer.Sevgiler.

Anladım canım,evet benim sonuçlarım cok iyi dikiş izi nerdeyse yok oldu zaten potluk hiç yoktu.Beni bire bir gören forumdan 2 arkadaşım tarih aldı. edberr arkadaşımda doktorla görüştükten sonra karar verdi fiyat daha önce yazdım evet,: benim nisanda karın germe ameliyatım var o yüzden diyetteyim.Doktor secimi cooook önemli umarım dogru doktoru bulursun :KK16:

Ablacım nasılsın.Diyet mi? Sen zaten orantılı bir vücuda sahipsin.Çok kilo verme.O güzel göğüslerin bozulmasın.Bana her konu da yardımcı olduğun için tekrar sağol.

kızlar param yetmediğine göre bende düşündüm sadece karın germe olayı,2 yıl sonra falan göğüs olurum,ne dersiniz?

geç olsun, güç olmasın derim ben :KK52:

Sanırım ben de önce meme, sonra karın yaptırıcam, ikisi bir arada daha mantıklı aslında ama bakalım hayırlısı :KK31:

İyiyim canım, diğer tarafa yazdım sana,aşkım 2 sini bir yaptır ben son anda iptal ettim ah bin pişmanım. iz korkusundan doktorunda elini teknigini, bilmedigim icin önce meme olsun duruma göre dedim, sonucumu biliyorsun o yüzden pişmanlıgım 6 ay canım beklemek lazım:KK19:

aahhh canım doğru diyorsun da, memeler bir an önce aradan çıksın diyorum sabırsızlanıyorum, oğlumu yazın kreşe başlatmayı düşünüyorum, hatta yazın sonuna doğru. O kreşe başladıktan sonra da karın germe yaptırayım daha rahat ederim diyorum. Bakalım hayırlısı olsun, bir kaç ay daha geçsin hele :KK37: 6 ay da çok uzunmuş be yawww :KK53:

Ablacım nasılsın.Diyet mi? Sen zaten orantılı bir vücuda sahipsin.Çok kilo verme.O güzel göğüslerin bozulmasın.Bana her konu da yardımcı olduğun için tekrar sağol.

İyiyim canım,biraz boğazımı tutmam gerekiyor.Yok yok memelerde sıkıntı yok canım.Kafana takılan birşey olursa sorabilirsin öptüm:KK54:

İyiyim canım,biraz boğazımı tutmam gerekiyor.Yok yok memelerde sıkıntı yok canım.Kafana takılan birşey olursa sorabilirsin öptüm:KK54:

Şu boğaz konusu bende de var bu aralar.Abur cubur yemiyorum ama porsiyonlar mı çoğaldı ne.Sen sigara işini ne yaptın arkadaşım.

Şu boğaz konusu bende de var bu aralar.Abur cubur yemiyorum ama porsiyonlar mı çoğaldı ne.Sen sigara işini ne yaptın arkadaşım.

Benim karın germeye kadar beş kg gitti, ama sekiz daha versem iyi olacak, daha henüz merkeze gitmedim ama telde görüştüm kadıköy bana yakın bakalım ne zamana kısmet

Benim karın germeye kadar beş kg gitti, ama sekiz daha versem iyi olacak, daha henüz merkeze gitmedim ama telde görüştüm kadıköy bana yakın bakalım ne zamana kısmet
Süper valla.Ben hiç rejim yapmadım ki bu yaşıma kadar.Çok şükür kilo problemim hiç olmadı.Sigarayı bırakmam ve yaş la ilgili bu kilo_Oda gelmiş göbişime çöreklenmiş.Onu aldırdım mı deymeyin keyfime :KK9:
Sen ne yapıyorsun kilo için.

Son düzenleme:
Sevgili edbeer merhaba.Nasılsın arkadaşım.Seninle aynı ameliyatı aynı doktora olacağız.Ay çok heyecanlıyım.:) Ercan Bey'in gösterdiği resimleri de ben çok beğenmiştim.Kendimi süper bir vücutla hayal ediyorum.İnşallah ameliyatlarımız çok iyi geçer.Sevgiler.

Merhaba serap 38, bu 38 kayseri den dolayi mi?
Ben de cok heyecanliyim ama güzel heyecanlar bunlar.
Benim icin hayatimin dönüm noktasi olacak bu ameliyat bunu hissediyorum.
Hic bir sey eskisi gibi olmucak.
Mesela, göbegim cok görünmesin diye kambur durmucam.
Mesela, artik kimse bana ücüncü mü geliyor Allah kurtarsin demicek.
Yolda yürürken vitrin camlarina kendi silüetimi görürüm diye korkarak bakmicam.
Havuza gitmek istedigim zaman , iki saat evde kivranip gidiyim mi gitmeyim mi diye düsünüp vazgecmicem.
Koltukta oturup tv seyrederken kollarimi göbegimin üstünde birlestirip sonra da ben bu hale nasil geldim diye aglamicam.
Alisverise gitmek iskence degil, eskisi gibi zevk haline gelicek.
Daha anlatilacak bir sürü sey var kizlar, sizde ekleyin birseyler icinizden ne geciyorsa, sizi rahatsiz eden ne varsa.

Para söz konusu olmasa coktan yaptirmistim, benim beklememin sebebi maddi.
Bu zamanda böyle imkanlar varken, ameliyat olmamak ayip artik. Yani kendimizi sekilsiz vucuda hapsetmemiz günap bence.
Hepinize iyi geceler, kendinize iyi bakin.

aahhh canım doğru diyorsun da, memeler bir an önce aradan çıksın diyorum sabırsızlanıyorum, oğlumu yazın kreşe başlatmayı düşünüyorum, hatta yazın sonuna doğru. O kreşe başladıktan sonra da karın germe yaptırayım daha rahat ederim diyorum. Bakalım hayırlısı olsun, bir kaç ay daha geçsin hele :KK37: 6 ay da çok uzunmuş be yawww :KK53:

Merhaba, desen desen,
22 kilo vermis görünüyorsun cok iyi tebrik edrim.
Ben de dukan yapiyorum, agustostan beri,5 ayda 11 kilo verdim, arada bir ay tatile gittim koruma gibi yaptim kilo almadan geri döndüm. Simdi yapiyorum ama eskisi gibi hevesim yok , biktim artik, ama bozmadim. İlk yaptigim da bes gün protein bes gün sebze protein yapiyordum, simdi birer gün yapiyorum, ameliyata kadar devam edicem 5 haftam daha var.
Gögüs ve karin yaptiracaksan kombi ameliyat yaptir, bir kere narkoz alirsin, hem de iyilesme dönemi beraber olur.
Tabii sana uyarsa maddi , manevi yönden. İstedigin kiloya az kaldi sanirim yakinda güclendirmeye gecersin.
Sana kolay gelsin, basarilar dilerim.

evet kizlar bende yarin ameliyat gününü belirlicem cok heycanliyim sandedersem martin 26 gibi olurumyarin beli olucak ama cokta korkuyorum:))

ben nisan sonu gibi düşünüyorum,bu ameliyattan 15 gün sonra evın önünden taxiye bınıp çok yakın bır yere sınava gidebilirmiyim,birde regli,onuda ayarlıcam,göğüsler şiş oluyor o dönem,acıyor,hanı şeklıde ona göre olsun dıye,biraz borç alıcam,eğer doktorda bıraz ındırım yaparsa inşallah olucam,ramazanada iyileşmem lazım,2 ayda iyi olurum değilmi,

EDBEER çok hoş yazmışsın:) acı ama gerçek değil mi malesef.ben çok kilolu değilim 57 kiloyum ama ilki ikiz 2. si tek olmak üzere 2 doğum yaptım.şimdi sarkmış göbeğimden dolayı kocamdan köşe bucak saklıyorum.yaz gelince ne olacak bakalım.oturunca karnım iğrenç oluyor,ayaktayken de tabi.klozette bacaklarımın üstüne düşüyor gibi.çokkkk sinir oluyorum yaa.kilo da veremem ben biliyorum.pis boğazım çünkü.yemeden duramam.iki gün rejim yapsam 3. gün bozarım.sıkı spor yapamam usanırım.demek ki neymiş bu sarkık buruşuk göbek ameliyatsız düzeelmeyecekmiş.bi cesaret etsem acısından filan korkmuyorum.cesaret ve para sadece..ben de düşük bel giyince üstünden göbek pörtlemese..bacaklarım kalın değil göğüslerim büyük değil ama vücudumun tam orta yerinde bir acayiplik..mesela şu an ıslak kek ve simit yiyorum.ben kiiim rejim kim

Son düzenleme:
EDBEER çok hoş yazmışsın:) acı ama gerçek değil mi malesef.ben çok kilolu değilim 57 kiloyum ama ilki ikiz 2. si tek olmak üzere 2 doğum yaptım.şimdi sarkmış göbeğimden dolayı kocamdan köşe bucak saklıyorum.yaz gelince ne olacak bakalım.oturunca karnım iğrenç oluyor,ayaktayken de tabi.klozette bacaklarımın üstüne düşüyor gibi.çokkkk sinir oluyorum yaa.kilo da veremem ben biliyorum.pis boğazım çünkü.yemeden duramam.iki gün rejim yapsam 3. gün bozarım.sıkı spor yapamam usanırım.demek ki neymiş bu sarkık buruşuk göbek ameliyatsız düzeelmeyecekmiş.bi cesaret etsem acısından filan korkmuyorum.cesaret ve para sadece..ben de düşük bel giyince üstünden göbek pörtlemese..bacaklarım kalın değil göğüslerim büyük değil ama vücudumun tam orta yerinde bir acayiplik..mesela şu an ıslak kek ve simit yiyorum.ben kiiim rejim kim

Afiyet olsun, ben bir senedir icinde un olan birsey yemiyorum.
Sen sansli azinliktansin. Madem kilon fazla degil, tek sans ameliyat.
Benim de gögüslerim büyük degil ama sarkti, onlari diklestiricem ve göbegimi gerdiricem.
Biz anneler cocuklarimiza hayat verdik, onlarin canlari sagolsun. Gurur duyuyorum ben, bir göbek yüzünden keske dogurmasaydim diye hic düsünmedim. Bunun nasil olsa cözümü var, Allah dermansiz dert vermesin.
Ben 2008 den beri para biriktiriyorum, en sonunda istegime kavusacagim icin cok sevincliyim.
Para da biriktirilir , cocuklar da büyür önemli olan kararli olmak sabirli olmak diyorum.
Hepinizi öpüyorum arkadaslar.

X