Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok teşekkür ederim canım benim 🌺🌿🌺🌿zaten tek tesellim eskisine oranla biraz daha derli toplu duruyor olması. Tekrar narkoz, kesik, dikiş, hastanede yatış, pıhtılaşma riski... Hepsini düşünüyorum sürekli 🌸🌿
Yok ya öyle düşünme olumsuz olma kol ameliyatında falan pıhtı cok düşük bir ihtimal, nerden getiriyorsun aklına o şeyi unut lütfen, ben zaten büyük deri alımlarında ister karın ister kol ister sırt olsun tek defada başarabildiklerinden çok şüpheliyim. Realself hep başka doktorlara yaptırılan revizyonlarla dolu. İnanki kimse dramatik değişim arzuladıgında tek ameliyatla on numara beş yıldız falan olmuyor real self baya eğitici gercekten bu konuda tüm dünyadan hasta fotografları var şikayetler var. Elbette şu an çok üzgünsün ve de haklısın ama dünyanın sonu değil ki sen büyük bir iş cıkardın üstelik göğüslerin çok iyi oldu keyfini sürmeye odaklan rica ederim

Yok ya öyle düşünme olumsuz olma kol ameliyatında falan pıhtı cok düşük bir ihtimal, nerden getiriyorsun aklına o şeyi unut lütfen, ben zaten büyük deri alımlarında ister karın ister kol ister sırt olsun tek defada başarabildiklerinden çok şüpheliyim. Realself hep başka doktorlara yaptırılan revizyonlarla dolu. İnanki kimse dramatik değişim arzuladıgında tek ameliyatla on numara beş yıldız falan olmuyor real self baya eğitici gercekten bu konuda tüm dünyadan hasta fotografları var şikayetler var. Elbette şu an çok üzgünsün ve de haklısın ama dünyanın sonu değil ki sen büyük bir iş cıkardın üstelik göğüslerin çok iyi oldu keyfini sürmeye odaklan rica ederim
Tatlım, iyi ki varsın, ayağına taş değmesin, moralimi topluyorsun... Sağolsun diğer kızlar da moral verdiler, en azından eve geldiğimde ki gibi değilim 🌸🌿🌸🌿

Meme işi en kolayı ondan korkma zaten. Benim sadece göbek deliği üstünde gülerken veya hıckırırken az bir bir acı oluyor iç dikişler hala hassas, biraz da orada bölgesel ödemim kaldı, izlerim iyi durumda. İnşallah yaza senden güzel haberler bekliyoruz, öncesinde de sonrasında da zaten bizim gibi tecrübelilerden full destek bulacaksın. Ay hadi inşallah gelsin o günler❤️
♥️♥️♥️♥️

Tatlım, iyi ki varsın, ayağına taş değmesin, moralimi topluyorsun... Sağolsun diğer kızlar da moral verdiler, en azından eve geldiğimde ki gibi değilim 🌸🌿🌸🌿
Çok teşekkür ederim lütfen üzülme sen üzülünce ben de üzüldüm burada. Bütün duygularını anlıyorum inanki, benim de memede sorun cıkınca çok sarsılmıştım cok moralim bozulmuştu ama gün gecti o bile düzeldi, geciyor hepsi yeterki sana bişey olmasın. Karın meme bacak derken afrodit

Çok teşekkür ederim lütfen üzülme sen üzülünce ben de üzüldüm burada. Bütün duygularını anlıyorum inanki, benim de memede sorun cıkınca çok sarsılmıştım cok moralim bozulmuştu ama gün gecti o bile düzeldi, geciyor hepsi yeterki sana bişey olmasın. Karın meme bacak derken afrodit
Valla, şu anda afrodit olmaktan çok uzak hissediyorum 🤣 onun asansöre sıkışmış hali gibiyim, inşallah herşey zamanla düzelir dediğin gibi 🌸🌿🌸🌿

Şimdi dr'un yanından çıktım, çok üzgünüm, Dr durumu gördü, kabul etti, resim çekti, memeler iyi durumda, iyileşmesini güzel buldu. Bu kollar için dedi ki, kolda ki akıntı seroma, bir kaç güne geçer, sorun değil, sarkma için ise ben size ameliyat öncesi sordum, koldan aşağıya inelim mi diye, siz de fazla iz olmasın diye istemediniz dedi. Evet, sormuştu. Ben de dedim ki, siz bana bu kadar sallanacak deseydiniz ben o izi kabul ederdim, ben hekim değilim, bu kadar sallanacağını tahmin edemezdim dedim. Bu sallanan parçalar için ameliyat oldum, aynen duruyor, çok mutsuzum ve üzgünüm bu durum beni ruh hastası yapar dedim. O da yine " ben size demiştim,o ayrı bir ameliyat, revizyon değil, bakın şöyle yapalım, 6 ay sonra extended yani genişletilmiş ameliyatı yapalım, orayı aşağı kadar toplayalım, 6 aydan önce olmaz, yalnız bu revizyon olmadığı için ücretli bir ameliyat olur 'dedi. Ben de bu ameliyatlar için maddi olarak elimdekini tükettim, hem maddi hem manevi yıprandım, nasıl bu yükün altına gireyim bu ekonomik krizde dedim. O da "üzülmeyin, ben şu an size fiyat vermiyorum, çok uygun bir şey yapacağım, düzeltiriz č dedi. Ne kadar sorduydam da, para ancak toparlarım dediysem de, sekreteri de kendi de fiyat vermedi, 6 ay sonra konuşuruz, sıkıntı yapmayın dedi. Çok sakin ve yumuşak konuştu, bilemiyorum artık, eşim çok gerildi, tekrar ameliyat, masraf, acı çekeceğim için. İstemiyorum ben demeye başladı, o da haklı. Durum bu, 6 ay sonra bakalım neler bekliyor beni. Her şerde bir hayır vardır demek istiyorum. Bu ameliyat fiyatı hakkında fikri olan var mı acaba
Çok geçmiş olsun sizdeki sıkıntı nedir tam anlayamadım ben de 10 ay önce karın germe ve meme dikleştirme oldum ancak memede kist şeklinde taş gibi sertlikler oluştu doktorum düzelteceğini bekliyorken maalesef ya kalır ya da geçer dedi canınızı sıkmayın dedi ama maalesef sağ meme büyük sol meme küçük ve kist insanın canını sıkıyor tabii ki karın bölgemde kulakçıklar vardı onları düzeltirim dedi ancak çok çok şaşırdım ben ücret almıyorum ama hastane ücreti 4000 lira dedi çok can sıkıcı bir durum

Çok geçmiş olsun sizdeki sıkıntı nedir tam anlayamadım ben de 10 ay önce karın germe ve meme dikleştirme oldum ancak memede kist şeklinde taş gibi sertlikler oluştu doktorum düzelteceğini bekliyorken maalesef ya kalır ya da geçer dedi canınızı sıkmayın dedi ama maalesef sağ meme büyük sol meme küçük ve kist insanın canını sıkıyor tabii ki karın bölgemde kulakçıklar vardı onları düzeltirim dedi ancak çok çok şaşırdım ben ücret almıyorum ama hastane ücreti 4000 lira dedi çok can sıkıcı bir durum
Revizyon için bazen hastane alıyor doktor ben istemiyorum almıyorum desede hastane malzeme anestezi oda vb şeyler için ücret aliyot

Off, ilk görüşmede vaatler edip, iş bitip, ödemeler yapılınca işler böyle oluyor, çok sıkılıyorum, sağ kolumda seroma damlaması şükür durdu 2 gündür. Meme altı çok sert ve sol meme silikonu inmiyor, koltuk altına doğru bombeli duruyor, 1 ay oldu, henüz çok mu erken acaba, sağ indi güzel görünüyor. Konu açtım resimli

Karın germe ameliyatı nda kacgun hastanede kalınıyor ve illa refakatci olması gerekir mi tek başına. Ameliyat olmak sıkıntı yaratır mi
Benim anladigim kadariyla karin/meme kendi basina yapilabilecek bir sey kol/uyluk daha cok refakatci ile yapilmasi gerek gibi ..

Forumda yazilanlara bakilinca yaninizda götürdügünüz kiyafetlere dikkat etmeniz gerekiyor.. Hemsirelerde az cok kalkarken yardimci olur galiba?

Bu konuda tecrübeli arkadaslar yardimci olabilir mi? Aranizda ameliyata yalniz giden oldumu? Bu arada insan ameliyat sonrasi WCye gidebiliyormu? Ilk dönem nasil oluyor? Ve özel esyalarinizi naptiniz? Özellikle ameliyata refaktacisi olmadan gidenler, yaninizda para götürmeseniz bile cüzdaniniz vardi herhalde banka karti vs ile. Veya yaninda Laptop götürenler, hastane güvenilir mi?

Merhaba
Karın germe ameliyatımın bugün 14. günü. Sizlerle kendi tecrübemi paylaşmak istiyorum.
40 yaşındayım ve 3 çocuğum var. 67 kg 163 cm boyum. İkinci çocuğumu doğurduğumdan beri daha düz bir karın hayaliyle bu operasyonu olmak istiyordum. Kısa bir süre sonra plan dışı bir bebeğim daha oldu. Bu son hamileliğim çok zor geçti. Vücudum yaklaşık 40 kg su tuttu. Diğer hamileliklerimde 7-13 kg arası kilo almıştım. Hiç ödem problemim olmamıştı. Ama dediğim gibi vücudun su tutması beni de bedenimi de çok yıprattı. Bu beş yıl içinde kilo verme deneyimlerim oldu. Ancak karnım o kadar sarkıyordu ki kilo vermek beni hiç mutlu etmiyordu. Sürekli korse giymek, pişik problemi yaşamak, hele yazın tam bir işkence oluyordu. Eşime bedenimi göstermemek için nasıl çabaladığıma değinmek bile istemiyorum. Eşim bu sürecin beni ne kadar yıprattığını bildiği için "ikna etme" gibi bir süreç yaşamadım. Beraber doktor aradık, görüşmelere beraber gittik. Hangi doktor olacağına birlikte karar verdik. Gelelim ameliyata😊
Ameliyata girerken bir iğne vurdular, sonrasını hatırlamıyorum😊 Ayılma anı, odaya nasıl geldiğim falan hiç yok hatırımda. O gün hep uyudum. Ertesi günse tam bir kabustu. Sıfır ağrı, bol miktarda acı, öksürük, mide bulantısı... Bu şekilde 4 gün yaşadım. Tuvalete gitmek gibi bir sorun yok çünkü sonda var. Ama dolaşmanız lazım ve bu yüzden sık sık kaldırıyorlar. Öksürük ve mide bulantısı yüzünden bu kalkışlarda çok zorlandım. Bu süre içinde hiç bir şey yiyemedim. Herkes bu durumu yaşayacak diye bir kural yok. Benim bu kadar sorun yaşamam benden kaynaklandı. Ameliyatıma bir hafta kala alerjik reaksiyon sebebiyle geniz akıntısı, ses kısılması ve öksürük problemi yaşadım. Tarihi 6-7 gün kadar erteledik. Ancak ameliyat sonrası geniz akıntısı tekrarladı. Bu da mide bulantısı ve gıcık öksürüğüne neden oldu ve toparlayamadım. İyileşme sürecim uzamış oldu. 5. Gün eve geldim. Ağrım yoktu ama acım çoktu. Öksürük ve mide bulantısı azalmakla birlikte devam ediyordu. Yine bir şey yiyemedim. 6. Gün ilk banyomu yaptım. Eşim yıkadı. Yalnız yapmak imkansızdı zaten. Hem halim yoktu hem de baş dönmesi oluyor. 7. ve 8. gün de benzer geçti. 9. Gün öksürük ve mide bulantısı da neredeyse geçti. 10. Günden sonra acı hisside iyiden iyiye geçti. Aynı gün kendi banyomu yaptım. Sonrasında gün gün daha iyi oluyorsunuz. Bugün 14. Günüm ve çok daha iyiyim. Ödemlerim daha az ama hala var ve uzun bir süre de olacaklar sanırım. Korse kullanıyorum. Daha da kullanacağım. Bu arada sadece tuvalete gidip geliyorum. Bunun dışında hiç bir şey yapmıyorum. Bu operasyonu düşünüyorsanız en 3 hafta hiç bir şey yapmamanız gerekiyor. Bunu göze alarak, evinizle ve çocuklarınızla ilgilenecek birini bulmanız lazım.
Sonuç olarak benim için oldukça zor bir operasyondu ama çektiğim bütün acılara ve sıkıntılara rağmen çok mutluyum. İyi ki oldum. Bundan sonra başka operasyonlar da yaptırmak istiyorum.
Merhaba, ben de sizinle aynı boy ve kilodayım. Karar verdim karın germe ameliyatı olmaya. Ne kadar ödediniz

Slm kizlar 2ocakta ameliyat oldum , mini ve tam arasi bisey yaptim dedi doktorum.lakin karnim yumusadi ve oturunca kirisikliklar oluyor doktorum ödem gecince duzelcek diyor ama bana hic öyle gelmiyor ya .fotu koydum sizce dusuncelerim dogrumuki yoksa beklemlimiyim bu karar icin
Suan nasilsiniz memnunmusunuz ameliyattan

Merhaba ben coktan bu konuu okumadim benim 6 sene once basarisiz bir karin germem oldu ve yeniden ameliyat olmam icin tercubeye ihtiyacim var ..
burda revizyon olan varmi ikinci ameliyat?
eger varsa lutfen benimle paylasirmisiniz. Sevgiler❤️

Benim anladigim kadariyla karin/meme kendi basina yapilabilecek bir sey kol/uyluk daha cok refakatci ile yapilmasi gerek gibi ..

Forumda yazilanlara bakilinca yaninizda götürdügünüz kiyafetlere dikkat etmeniz gerekiyor.. Hemsirelerde az cok kalkarken yardimci olur galiba?

Bu konuda tecrübeli arkadaslar yardimci olabilir mi? Aranizda ameliyata yalniz giden oldumu? Bu arada insan ameliyat sonrasi WCye gidebiliyormu? Ilk dönem nasil oluyor? Ve özel esyalarinizi naptiniz? Özellikle ameliyata refaktacisi olmadan gidenler, yaninizda para götürmeseniz bile cüzdaniniz vardi herhalde banka karti vs ile. Veya yaninda Laptop götürenler, hastane güvenilir mi?
Benim ameliyat oldug7m hastanede ozel esyalarimi koynak icin odada kasa vardi ameliyata girerken oraya koydum valla hastanede hemsireler yardimci oluyolar ama eve gelince size bakacak biri yoksa bu ameliyatin hayalini bile kurmayin ben bitek karin germe oldum lipo yoktu annem bakti 2 hafta bana

Merhaba ben coktan bu konuu okumadim benim 6 sene once basarisiz bir karin germem oldu ve yeniden ameliyat olmam icin tercubeye ihtiyacim var ..
burda revizyon olan varmi ikinci ameliyat?
eger varsa lutfen benimle paylasirmisiniz. Sevgiler❤️
Ben olacağım kulakçıklar için. Sizin revizyon hangi bölgeden ve ne için. Yazar misiniz

Ben olacağım kulakçıklar için. Sizin revizyon hangi bölgeden ve ne için. Yazar misiniz
Kulakçık zor bi operasyon mu benim solum da birşey yok ama sağımda kaldı nasıl yapılıyor bu operasyon bilginiz varmı ve ek ücret aliyorlarmi 4 ay oldu benimde olali

X