- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 49
Hastane ücreti adı altında 4000 lira istendi. Çok fazla.Kulakçık zor bi operasyon mu benim solum da birşey yok ama sağımda kaldı nasıl yapılıyor bu operasyon bilginiz varmı ve ek ücret aliyorlarmi 4 ay oldu benimde olali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane ücreti adı altında 4000 lira istendi. Çok fazla.Kulakçık zor bi operasyon mu benim solum da birşey yok ama sağımda kaldı nasıl yapılıyor bu operasyon bilginiz varmı ve ek ücret aliyorlarmi 4 ay oldu benimde olali
Sizin revizyonunuz nereden olacakKulakçık zor bi operasyon mu benim solum da birşey yok ama sağımda kaldı nasıl yapılıyor bu operasyon bilginiz varmı ve ek ücret aliyorlarmi 4 ay oldu benimde olali
Karın germe yaptırdım 4 ay önce sol dumduz ama sağda dikiş bitiminde bir şişlik kaldı inmiyorSizin revizyonunuz nereden olacak
Çok fazlaymis yaa cidden İstanbul'da Olcam ben egerki inmezseHastane ücreti adı altında 4000 lira istendi. Çok fazla.
Gecmis olsun kimse ameliyat oldunuz ?Merhaba;
17 Nisanda tam gerin germe ve lipo oldum. Sonrasındaki iki gün ağrılarla başa çıkmakta gerçekten çok zorlandım. 3. gün evdeydim ama zorunlu yatış pozisyonuna bağlı sırt ve bel ağrısı, korsenin mideme yaptığı bası uykusuz geceleri, ağlamaları, isyanı 5. Güne kadar devam ettirdi. (Bu arada Ameliyattan ilk çıktığımda anestezi etkisindeyken ağrısız süreçte yapılan kontrolde gördüğüm manzaraya hayran kalmıştım. Midem içine çökmüş, yanlarım oyuntulu ve karnım hayatımda hiç olmadığı kadar dümdüzdü) Doktorum iyi iş çıkarmıştı). Sonrasında ödem toplamaya başladım tabi ama ödemlerde yavaş yavaş gidiyor sanki bu günlerde. İyileşme sürwcim biraz yavaş. Yani hala dik yürüyemiyorum, karnımın sağ tarafında sıvı toplanıyor ve dikişlerde küçücük bir yerden sızma yapıyor. Gerçi bu beklediğimiz birşeydi çünkü benim kılcal damarlarımın doku beslemede performansı kötü. O küçücük yer dışında genel dikiş iyileşmesi çok iyi. Vücudumun formunu çok beğendim ve ödemlerin gitmesi ve dik yürüyebilmek için sabırsızlanıyorum. İzmir de oldum ameliyatı ve Doktorumun gerek ilgi alakası, gerekse istediğim zaman kendisiyle iletişime geçebilmem büyük rahatlık ki sağlam bir titre sahip bir profesör. Ben 10 yıldır bu ameliyat için doğru zamanı bekledim ve bu forumda okumadığım yorum çok azdır. Kendimde deneyimledikten sonra net olarak şunu söyleyebilirim. En az 10 gün sizinle ilgilenecek biri olmalı. Ama sadece karın germe olduysanız yani kaslarınıza müdehale olmadıysa ve lipo yaptırmadıysanız süreç çok daha kısa olur tabi.
Çok teşekkür ederim Doktor ismini swve seve paylaşırım ama süreci biraz daha görmek istiyorum. Şu ana kadar herşey yolunda ama yinede erken. Siz okmuştunuz gibi hatırlıyorum ben ama Yanılıyor muyum?Gecmis olsun kimse ameliyat oldunuz ?
6 sene once oldum ama basarisiz bir ameliyat oldu ve tekrar olmam gerek dr ismini bilsem simdiden arastirma yapmak istiyorum aslinda ve oncesi sonra resminiz varsa gormek isterimÇok teşekkür ederim Doktor ismini swve seve paylaşırım ama süreci biraz daha görmek istiyorum. Şu ana kadar herşey yolunda ama yinede erken. Siz okmuştunuz gibi hatırlıyorum ben ama Yanılıyor muyum?
Gecmis olsun kimse ameliyat oldunuz
Haftaya paylaşaağım sizinle6 sene once oldum ama basarisiz bir ameliyat oldu ve tekrar olmam gerek dr ismini bilsem simdiden arastirma yapmak istiyorum aslinda ve oncesi sonra resminiz varsa gormek isterim
Benim 4.ayim ilk zamanlar ödem çok oluyor sonra yavaş yavaş iniyor bel liposuctionim yeni yeni iniyor mesela benim bekleyinKarın germe olan arkadaslar benım 1 ayı gectı midem ve karnım şiş ozellıkle mıde doktorum mıdeyede liposuction yaptı bel bolgesınede ama net bısry yok ortada sızınde boyle bır sıkıntınız oldumh acaba
Anladım canım bende şiş olunca kafaya takıyorum bel liposuction banada yapıldı karın kasları dıkıldi senın midede şişlık oldumuBenim 4.ayim ilk zamanlar ödem çok oluyor sonra yavaş yavaş iniyor bel liposuctionim yeni yeni iniyor mesela benim bekleyin
İftar sonrası şişiyor çok kaçırınca normalde sis değil okadarAnladım canım bende şiş olunca kafaya takıyorum bel liposuction banada yapıldı karın kasları dıkıldi senın midede şişlık oldumu
Benim 4.ayim ilk zamanlar ödem çok oluyor sonra yavaş yavaş iniyor bel liposuctionim yeni yeni iniyor mesela benim bekleyin
Karın germe olan arkadaslar benım 1 ayı gectı midem ve karnım şiş ozellıkle mıde doktorum mıdeyede liposuction yaptı bel bolgesınede ama net bısry yok ortada sızınde boyle bır sıkıntınız oldumh acaba
Anladım tesekkur ederimİftar sonrası şişiyor çok kaçırınca normalde sis değil okadar
Birde ben kurşunlu su ile kompres yapıyorum mide bölgesine hergün. Çok yumuşattı ödemi. Hastanede serumdan şişen elimede uygulamışlardı.Anladım tesekkur ederim