- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu anda mom jean hedefleme Sevcan yani jean giyemezsin dikişlerin el vermez 5-6. Hafta anca olur. İçerde de dikişler var sadece dış dikişle olmaz. Bi dönem tayt eşofmanlarla kombin yapıcan ama korkma kısa süre sonra giyiyorsun kalıp gibi dümdüz duruyormükemmel. Ya bu arada aklıma gelen küçük bir nüanstan bahsetmek istiyorum.ben low carb besleniyordum sürekli hamileliklerim dahil ama bu ameliyat sonrası bende bir börek yeme tatlı yeme isteği doğmuştu anlatamam normalde üste para versen yemem nasıl zevk alarak yedim anlatamam.herkes şoka girdi 53 kg girip 100 kg bitireceksin bu işi diye. Doktorum korkma bir dönem direnç düşüyor yüksek enerji veren şeyler istiyor vücut abartma tabi demişti. Neyse 15.gün bitti gitti o istek. Low carb hayatıma döndüm.Ameliyatın 2. Günü hastanede cektim bu resmi göbeğimij iç dunyasini bilmiyorum ama duzlugune bayildim
Harika görünüyor benim ödemim çok fazla sanırım drenlerin erken çekilmesi sebep oldu 2. Günde alındı ama gerçi koca gün dolmadı bileAmeliyatın 2. Günü hastanede cektim bu resmi göbeğimij iç dunyasini bilmiyorum ama duzlugune bayildim
Zaten 1 ay korseyle yapışık gezicez mom jean de giysek içinde korse olacakE peki ise gidip gelirken ne giyicez hadi şimdi eşofman pijama okeyde işte napicaz
Fotoğrafında sadece diz kapaklarından itibaren tam kırık görünmüyor vücudunun merkezi aşağıda kalıyor biraz gibi yatman gerekiyor.dümdüz yatman gerekiyor dediğine emin misin?ben aynen ayaklarım v şeklinde sırttan destekle yattım günlerce. Ve bozuk bir form yada çökme olması 2. Ayımdayım. Formu okursan herkes bu şekilde yatıyor Doktoru yanlış anlamış olabilirsin. Malesef oturarak uyuyamazsın uzun süre oturmak için erken. Direnlerin oturma pozisyonundan dolayı değil de sıvı gelişinden dolayı kalması uzar. Benim 2. Gün çıkarıldı hiç sıvı gelmiyordu ilk geceden sonra ama açıkçası 1. Ayım bitene kadar seroma olurum erken mi çekildi oldum, şükür bir şey olmadı. Çok hareket etmeniz,oturur pozisyon uzun süre kalmanızda seromaya sebep olabilir bu süreci biraz dinlenerek geçirmelisiniz.Bişi daha okuduğum yorumlarda oturarak uyundugunu gördüm benim doktorum korseli bel ve göbek kısmı dümdüz yatmalı korse katlanmamali kısmı şişlikler çökmeler sertlesmeler ve düzensiz bir form kazanması olur aksine gerilir vücut diyor benim size attığım resimde çok doğru bir pozisyon değildi o yuzden drenleri iki gün daha tutmuştu oturur gibi izin verse yeminle rahatlicam yatmaktan kuyruk sokumum agriyo zaten sırtıma kadar morarmış durumdayım
Karnımın kesisi dikişi yormadi beni bu sabit yatmalar ve oturamamalar maaf etti.
Benim eski piercing yerlerim gitmiş göbek deliğimden + göbek üstümdeki çatlaklar vajen üstüne doğru geçmiş çoğu çatlaklarim gitmiş canım yeni göbek deligimi çok beğendim ben minnacık duruyor benim safra ameliyatimda kocaman bir delik bıraktılar bana 10 cm olan saframi cikarttilar ordan.Bugün ağrı kesicileri almayı bıraktım, durumlar fena değil bugün güldüm öksürmek kötü saniyodum meğer gülmek felaket acı veriyormuş
Oldukça eğik olduğum için belim sırtım aşırı ağrıyor gün içinde salonda yatıyorum ana şuanda karyolama geldim kesinlikle daha rahat. Doktorum bana daha ilk gece sağa sola yan yatabilirsin demişti ama hiç cesaretim yok yatan var mı?
Onun dışında geçmiş sayfaları okuyorum ben sıkıntıdan göbek deliği konusu olmuş beni arzum uyarınca ben doktora direk istediğim deliği gostermistim ama olmamış. Benim göbek deligim fitikta bağımsız olarak dışarı çıkıntısı olan bir gobekti herhalde bu yeni delik acsalar bile eski deliğin içi kullaniliyo anlamadım ded ki onu biraz kurcaladım ama bağırsak olduğunu düşünerek onu cikarmadjm gösterdiğin göbeği yapamadim yani dedi. Ama daha küçük dar ve uzun yaptım görüntüsünü dedi.
Yine geçmiş sayfalarda okuduğuma göre bı arkadaşın piercing deligi kapanmamış ona çok üzüldüm ne kadar çok yuklenilmis o kıza üstelik göbek deliginide tamamen cekistirilmis dikiş izleri cepe çevre
Yani bu operasyonun guzel geçmesinin ne kadarı bizim kilomuz catlagimiz sarkikligimiz veyahut cilt kalitemiz doktorun elinede çok bağlı olduğunu düşünüyorum.
Bende kendi göbek deligimi görmedim muhtemelen eskisinden çok farklı değil bunu açıkça soyledigi için elbette kabul etmekten başka şansım yok risk alamazdi umarım tamir edilmesi gerekenin en iyisi şekilde tamir edilmiştir.
Birde bu operasyon sonrası çatlakları kalan kaç kişi var benim muhtemelen göbek üstü yumuşayan ve bir kaç çatlak olan deri karnın orta yerinde bir yerinde olabilir ki catlagim vardı uzmez bu beni yeterki gergin ve miktarı az olsun.
Fotoğrafında sadece diz kapaklarından itibaren tam kırık görünmüyor vücudunun merkezi aşağıda kalıyor biraz gibi yatman gerekiyor.dümdüz yatman gerekiyor dediğine emin misin?ben aynen ayaklarım v şeklinde sırttan destekle yattım günlerce. Ve bozuk bir form yada çökme olması 2. Ayımdayım. Formu okursan herkes bu şekilde yatıyor Doktoru yanlış anlamış olabilirsin. Malesef oturarak uyuyamazsın uzun süre oturmak için erken. Direnlerin oturma pozisyonundan dolayı değil de sıvı gelişinden dolayı kalması uzar. Benim 2. Gün çıkarıldı hiç sıvı gelmiyordu ilk geceden sonra ama açıkçası 1. Ayım bitene kadar seroma olurum erken mi çekildi oldum, şükür bir şey olmadı. Çok hareket etmeniz,oturur pozisyon uzun süre kalmanızda seromaya sebep olabilir bu süreci biraz dinlenerek geçirmelisiniz.
Benim korsem medikal korse böyle boyda boya cırtlı karnım çok iz iz ben hiç anlayamadım catlaklari doktor korse çıkana kadar karnını kiriş kiris görebilirsin dedi dün banyo oldum o zaman biraz biraz baktım gobegime fena değildi sanki rüya gibi o sarkık o berbat görüntüden sonra her ne olduysa güzel olmustur mutlaka ama temennim tabi keşke çatlaklar full gitseBenim eski piercing yerlerim gitmiş göbek deliğimden + göbek üstümdeki çatlaklar vajen üstüne doğru geçmiş çoğu çatlaklarim gitmiş canım yeni göbek deligimi çok beğendim ben minnacık duruyor benim safra ameliyatimda kocaman bir delik bıraktılar bana 10 cm olan saframi cikarttilar ordan.
Ben ilk günden beri oturuyorum yatıyorum yan bir sorun olmadı
Full gitmiyor sanırım göbek delik üstü oldu ise kalıyor benim göbek deliğinin üstüne kadardı şimdi alt kısma doğru çekilmiş orası.Benim korsem medikal korse böyle boyda boya cırtlı karnım çok iz iz ben hiç anlayamadım catlaklari doktor korse çıkana kadar karnını kiriş kiris görebilirsin dedi dün banyo oldum o zaman biraz biraz baktım gobegime fena değildi sanki rüya gibi o sarkık o berbat görüntüden sonra her ne olduysa güzel olmustur mutlaka ama temennim tabi keşke çatlaklar full gitse
Bu ameliyat sonrası hep medikal korse kullanılıyor Sevcan. Bazen doktorlar lipo için korse veriyor. Bende cırtlı korse kullandım o iyi sarıyor ben rahat etmiştim.çatlak konusunda bilgim yok ben iki hamilelikte de 7,5-10 kg aldım çatlak olmadı. Ama mantiken göbek altı kesilince üzerindeki deri alta taşınıyor ve çatlaklar gerilerek aşağıya gelir. Ama eskisinden daha az belli olmaz mı sanki.Benim korsem medikal korse böyle boyda boya cırtlı karnım çok iz iz ben hiç anlayamadım catlaklari doktor korse çıkana kadar karnını kiriş kiris görebilirsin dedi dün banyo oldum o zaman biraz biraz baktım gobegime fena değildi sanki rüya gibi o sarkık o berbat görüntüden sonra her ne olduysa güzel olmustur mutlaka ama temennim tabi keşke çatlaklar full gitse
Banada hiç bı kuvvet uzun bişi giydiremeyecek en sevdiğim görüntüde su seymada görüyoruz pantolonun beli bol bel o kadar ince göbeği açık tanrimmmBu ameliyat sonrası hep medikal korse kullanılıyor Sevcan. Bazen doktorlar lipo için korse veriyor. Bende cırtlı korse kullandım o iyi sarıyor ben rahat etmiştim.çatlak konusunda bilgim yok ben iki hamilelikte de 7,5-10 kg aldım çatlak olmadı. Ama mantiken göbek altı kesilince üzerindeki deri alta taşınıyor ve çatlaklar gerilerek aşağıya gelir. Ama eskisinden daha az belli olmaz mı sanki.
ay 2ay geçsin de sen keyfini gör işin benim henüz 2 ay yeni olacak yarın 1,5 aydan beri crop crop crop aşk yaşıyorum uzun bir şey bol bi şey asla giymiyorum