Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Orta bölümden kastın göbek deliğin mi yoksa kasların mı? Nasıl dikiş atılacak ? Ben böyle bir durum yaşamadım. Benim dikiş bitim yerlerinde minik potluklar var. 6 ayı doldurdum. Fırsat bulunca doktorumu görmeye gidicem. O potlukları lokalle düzelticek. İz için doktor bir krem verdi onu 1 ay düzenli sürdüm ondan sonra aklıma geldikçe sürdüm izler bazı yerler tamamen silindi bazı yerlerde hafif kızarıklıklar var. İz düzgünse kızarıklıklar sorun değil zamanla silikleşiyor. Benim erimesi gereken iç dikişlerin hala bir kısmı erimedi, ozellikle izin orta kısmınde sıkı yada dar birşey giyersem kızarıklık oluyor içerden tahriş ediyor cildimi.Zaman zaman hala karnım göbek deliği civarı sertleşebiliyor ve hala birçok yerde his yok. Bunlar bir süre sonra pek rahatsız etmiyor. İik zamanlar bunlarla yaıtp kalkıyor insan bir an önce sonuçları görmek istiyor.karın derisi gerildiği için nemlendirici tarzında kremler yada yağlar cildi rahatlatıyor. Ödemlerim için ozonlu yağlardan kullandım onlar tüyleri biraz güçlendiriyor o yüzden onu da bıraktım. Daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım. Ben en az 8-9 ay geçtikten sonra yani 3 ay sonra filan tıbbi kamuflaj yaptırıcam. Bir çeşit kalıcı makyaj biri birşey yara izini kendi cildimin rengine boyatıcam, bundan doktorum sayesinde haberim olmuştu.
Bu bir süreç çok sabır gerektiyor. Önce orta kısımdaki kapanmayan yerinle ilgili sıkıntıların bir geçsin, diğer şeyler kendiliğinden hiç birşey yapmasanda geçiyor zaten.