Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Gunaydın canım,
daha c.tesıye coook var,kesınlestı mı Develı de mı bulusma?
kesın kac kısı gelıyor? sabah ısım yok gıbı ama gelırsem oglusumla gelırım orası kesın
sevgıler

5 6 kişi oluruz heralde hastanenin yanında pelit pastanesi var 10 da ordayız. ya gel ben memene degilde karnına bakmak istiyorum iz konusunda takıntılıyım seni bir göreyim benim icin cok iyi olur. bazıları izlerinin cok kötü oldugunu cok uzun oldugunu mutsuz olduklarını yazmışlardı ben keşke yaptırmasaydım demek istemiyorum

5 6 kişi oluruz heralde hastanenin yanında pelit pastanesi var 10 da ordayız. ya gel ben memene degilde karnına bakmak istiyorum iz konusunda takıntılıyım seni bir göreyim benim icin cok iyi olur. bazıları izlerinin cok kötü oldugunu cok uzun oldugunu mutsuz olduklarını yazmışlardı ben keşke yaptırmasaydım demek istemiyorum

pelıt mı? develı ne oldu?
pelıtde durmaz benımkı? oyun alanı fılan yok orda bıldıgım kadarıyla,
sız ercan bey ıle mı goruseceksınız?toplu randevu:))
haberlesırız cnm, olmassa bır aksam palladyumda fılan bulusalım,yanı sız dr. ıslerı fılan bıtınce yada?

pelıt mı? develı ne oldu?
pelıtde durmaz benımkı? oyun alanı fılan yok orda bıldıgım kadarıyla,
sız ercan bey ıle mı goruseceksınız?toplu randevu:))
haberlesırız cnm, olmassa bır aksam palladyumda fılan bulusalım,yanı sız dr. ıslerı fılan bıtınce yada?

yok canım ya topluca ercan beyle görüşmeyecegiz zaten cogumuz amaliyat olmuşuz sadece ogltkn görüşecekti oda görüştü cumartesi günü amaliyat günü aldı.amaliyat olanlar bakacagız nasıl diye birde tanışmış oluruz mekan cocuklar gelecekse develi tabi benimkide durmaz oyun odası var rahat olur.

Merhaba jelesec, sen karnina ve gögsüne lipo mu yartirdin? Sarkma olmadi mi? Yoksa kilon mu az?
Ben 86 dan 75 e indim ama karnim ve gögsüm sarkik deri fazlaligi var yani, ben lipoyla düzelmez karin germe gerekir diye düsünüyorum. Sarkiklik iyi durmuyor. Sonra sirtderken kürek kemiginin oraya mi yaptilar benim orada yaglanma var , kambur duruyor, orayi da aldirmak istiyorum. Bu arada senin doktorun ercan karacalar dimi?

EDBEER özelden mesajım gelmiyor mesjların dolu silmen lazım buluşma ile ilgili detay verdim

Arkadaslar hepinize merhaba.
Ameliyat olanlara gecmis olsun. Olmayanlara simdiden kolayliklar dilerim.
Bu siteye bu konuya yazabilmek icin uye oldum.
Ben bir ay once karin germe ameliyati oldum. Ayni operasyonda iki dogum nedeniyle acilmis karin kaslarim da onarildi. Aralarindaki aciklik kapatildi yani. Liposuction da yapildi. Tum karin cevremden yaglar temizlendi.
Ameliyata girmeden once 34-36 beden giyiniyordum zaten, yani kilo problemim yoktu ama gobegim vardi biraz ve kaslar gevsemis oldugu icin aksamlari cok ciddi siskinlik oluyordu. Hamile gibi oluyordum.

Ameliyati benimle ayni zamanda veya daha once olan arkadaslara sorum var.
Karnim yamru yumru,ornegin mezura ile olcsem yukarisi, asagisi ve gobek deligi cevrem beser santim farkli cikar.
Sizlerde de boyle durumlar var mi?
Doktorum duzelir dese de bu ara ona karsi biraz gergin oldugum icin inanamiyorum. Yasamis kisilerden duymak istiyorum.

Cevap yazacak kisilere simdiden tesekkur ederim. Ameliyatla ilgili sorusu olanlari seve seve cevaplarim.

Arkadaslar hepinize merhaba.
Ameliyat olanlara gecmis olsun. Olmayanlara simdiden kolayliklar dilerim.
Bu siteye bu konuya yazabilmek icin uye oldum.
Ben bir ay once karin germe ameliyati oldum. Ayni operasyonda iki dogum nedeniyle acilmis karin kaslarim da onarildi. Aralarindaki aciklik kapatildi yani. Liposuction da yapildi. Tum karin cevremden yaglar temizlendi.
Ameliyata girmeden once 34-36 beden giyiniyordum zaten, yani kilo problemim yoktu ama gobegim vardi biraz ve kaslar gevsemis oldugu icin aksamlari cok ciddi siskinlik oluyordu. Hamile gibi oluyordum.

Ameliyati benimle ayni zamanda veya daha once olan arkadaslara sorum var.
Karnim yamru yumru,ornegin mezura ile olcsem yukarisi, asagisi ve gobek deligi cevrem beser santim farkli cikar.
Sizlerde de boyle durumlar var mi?
Doktorum duzelir dese de bu ara ona karsi biraz gergin oldugum icin inanamiyorum. Yasamis kisilerden duymak istiyorum.

Cevap yazacak kisilere simdiden tesekkur ederim. Ameliyatla ilgili sorusu olanlari seve seve cevaplarim.

oncelıkle gecmıs olsun kılo sorunun yoksa lıpo nıye yapıldıkı anlamadım sadece karın kasların onarılsaydı yeterdı dıye dusunuyorum tabı doktor degılım bılemem benım de gobegım var ve kaslarım da deforme varmıs dun doktorum bır hastasını pansumanına soktu benı ve gordum yaşı buyuk bır bayandaı ve bır suru estetık bırlıkte olmus karıunı gerılmıs karnından alınan yaglar yuzune ve goguslerıne enjekte edılmıs ve 5 gun olmasına karsın cok ıyı durumdayıd sasırdım inşallah benımde oyle olurbılemıyorum alllahım bu gunumu aratmasın dıyorum korkuyorum tabıkıde ,izler yenıydı fakat az egık yuruyordu o dıkıslerını aşagıda ıstememıs belkı ondan gergınlık daha azdı bılemıyorum benım aşagıdan olucak dıkıs ızlerı doktorum iç çamasınının altından kalıcak dedı dusuk bel gıydıgım ıcın gozukmesını ıstemedım ve gogus sililkon takılacak ayın ocak 21 de aldım tarıhı cunkı 15 tatıle gelsın ıstedım bakalım dualarım sızınle sızınde benle olsun .... cok gecmıs olsun ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olsunn..

Merhaba Sibel,
Dogumlarda kilo almistim. Simdi zayif olsam da gobegim vardi. Yag hucrelerinin ici bosalsa da kendileri duruyor, onlar temizlendi.
Benim dikisim de iccamasiri altinda kalacak sekilde. Cok asagida. Gobekdeligimin yeri de degismedi. Cok az doku alindigi icin gerek kalmadi.
Senin ameliyatin da cok basarili olur umarim :)

Son düzenleme:
bugün 13. günüm dikişlerim henüz alınmadı cumartesi alınacak ama sanırım karnımda su toplanması oldu. drenler 5. gün çıkartıldı ama hala sıvı 50 ss idi bir günde geliyordu. acaba erken mi çıkartıldı. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. hala eğik yürüyorum düzleşmeye çalıştığımda çok gerildiğini hissediyorum. ne zaman dik yürüyeceğim sizlerinki nasıldı.

bu arada kilomda sadece iki kilo farklılık var doktor 3 4 kilo aldığını söylemişti. szlerin ne kadar değişti

tuscany gecmis olsun.
benim direnlerim ameliyattan 24 saat sonra cikarildi. Sanirim bunun etkisi bendeki.
Bu arada size yazdiktan sonra problemin ne oldugunu anladim. Korseyi cikarttiktan hemen sonra karnimda o yamukluklar oldugunu gormus ve size yazmistim. O yamukluklarin sebebi karnimda hala odem olmasi ve giydigim kiyafetlerin seklini almasi sanirim. Beli lastikli esorfman giyiyorum mesela, lastigin hatti boyunca cukur oluyor. Benim odemlerim biraz gec inecek galiba.
Benim kilom degismedi bu arada.

Ben ayin 15 de persembe aksam geliyorum, 17 si gelebilirim, adres veya telefon yazarsan ozelden iletisime gecebiliriz.
Ayrica tesekkür ederim, ben de kim gidicek benle diyordum kardeslerime söylesem diye. Korkuyorlar birsey olur diye bosver yaptirma diyorlar biliyor musun.

yaaa, ben de gelmek ve hepinizle tanışmayı çok isterdim ama pazar ancak gelebileceğim:KK43:

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Orta bölümden kastın göbek deliğin mi yoksa kasların mı? Nasıl dikiş atılacak ? Ben böyle bir durum yaşamadım. Benim dikiş bitim yerlerinde minik potluklar var. 6 ayı doldurdum. Fırsat bulunca doktorumu görmeye gidicem. O potlukları lokalle düzelticek. İz için doktor bir krem verdi onu 1 ay düzenli sürdüm ondan sonra aklıma geldikçe sürdüm izler bazı yerler tamamen silindi bazı yerlerde hafif kızarıklıklar var. İz düzgünse kızarıklıklar sorun değil zamanla silikleşiyor. Benim erimesi gereken iç dikişlerin hala bir kısmı erimedi, ozellikle izin orta kısmınde sıkı yada dar birşey giyersem kızarıklık oluyor içerden tahriş ediyor cildimi.Zaman zaman hala karnım göbek deliği civarı sertleşebiliyor ve hala birçok yerde his yok. Bunlar bir süre sonra pek rahatsız etmiyor. İik zamanlar bunlarla yaıtp kalkıyor insan bir an önce sonuçları görmek istiyor.karın derisi gerildiği için nemlendirici tarzında kremler yada yağlar cildi rahatlatıyor. Ödemlerim için ozonlu yağlardan kullandım onlar tüyleri biraz güçlendiriyor o yüzden onu da bıraktım. Daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım. Ben en az 8-9 ay geçtikten sonra yani 3 ay sonra filan tıbbi kamuflaj yaptırıcam. Bir çeşit kalıcı makyaj biri birşey yara izini kendi cildimin rengine boyatıcam, bundan doktorum sayesinde haberim olmuştu.

Bu bir süreç çok sabır gerektiyor. Önce orta kısımdaki kapanmayan yerinle ilgili sıkıntıların bir geçsin, diğer şeyler kendiliğinden hiç birşey yapmasanda geçiyor zaten.

ako, nerede yaptıracaksın tıbbi kamulajı? benim için henüz erken ama ben de istiyorum ileride...

X