Bana doktorum bantlari koruyucu tabaka olusturan spreyden yaxdi cok rahat sikiyorum bantlarin ustune 1 dk bekleyip banyoya giriyorum hic su sizdirmiyoSiz yine iyi durumdasınız benim direnlerimin biri 12. Gün de diğeri 15. Gün çıktı yanlış hatırlamıyorsam ve o süre boyunca hiç banyo yapamadım saçlarımı kuaförde yıkatıp dön çektiriyor 2 '3 gün idare ediyordum ilk banyoda saçlarını yıka dikişli yerlerin dışında liflen dikişler saçından akan Sudan artık ne kadar nasiplenirlerseki ben suyun iyi bile geldiğini düşünüyorum yalnız çıktığında muhakkak dön makinasıyla dikişlerini kurutman lazım bantlar düşüyor zaten her duşta biraz mümkün mertebe nemli kalmasın
Gögüs protez ve karin germe ameliyati olmus olan arkadaslar, korseleri kac hafta taktiniz? Doktorum her iki korseyede 3 hafta söyledi. Yeterlimi? Gögüse daha sonra masaj yapilmalimi? Doktorum bununla ilgili Hic birsey söylemedi. Ameliyat gününü saymassak bugün 4. Günüm. Bugün banyo yapabilirsin dedi doktorum. Cok korkuyorum. Bantlar daha dikislerin üstünde
. Nasil olacak? erken degilmi daha banyo icin? Nasil yaptiniz banyo isini? Yardimci olursaniz sevinirim.
Gögüs protez ve karin germe ameliyati olmus olan arkadaslar, korseleri kac hafta taktiniz? Doktorum her iki korseyede 3 hafta söyledi. Yeterlimi? Gögüse daha sonra masaj yapilmalimi? Doktorum bununla ilgili Hic birsey söylemedi. Ameliyat gününü saymassak bugün 4. Günüm. Bugün banyo yapabilirsin dedi doktorum. Cok korkuyorum. Bantlar daha dikislerin üstünde
. Nasil olacak? erken degilmi daha banyo icin? Nasil yaptiniz banyo isini? Yardimci olursaniz sevinirim.
Canim bi muddet hafif oluyo o da deri altinda ödem olmasindan dolayi ama bombe seklinde degilArkadaslar normalde hep karın bombeli hamile gibi ya (doğum yapan ve karın germe olmayanlar için) karın germeden sonra hep düzmü oluyor?? hiç Bombelik şişlik olmuyormu
hiç üzme kendini boşver.ilişkini ve tercihlerini kimse yargılayamaz.kötü de olsa iki çocuğunun babası.sevdiğin adamdı.mücadele etmek en doğrusu elbette.Canim dualarim seninle heran herdakika. Rabbim evlatlarina ailene sevdiklerine vagislasin ve asla pisman etmesin
sen hiç kendini üzme.ben okuduğumda onların nasıl bi insan olduklarını çözemedim.sorduğun sorudan çok hayatının ve ilişkinin derinlerine inmeye ve kendilerine göre ön yargıda bulanarak duysal saldırıya geçmişler.bunlar bide pro üye.şaşırdım gerçekten.hayat senin hayatın kararlar senin kararın.kocan çok kötüde olabilir bu onu sevdiğin için mücadele etmemene sebep değil.ne adamlar var yanlış yoldan dönüp eşinin değerini anlıyor.sebep ne olursa olsun yargılamak kimseye düşüp ahlak bekçiliği yapmaya hakkı yok.onlar ne kadar eminler acaba kocalarının veya sevgililerinin onları aldatmadığına veya başlarına gelmediğini...sen sonuna kadar kocan için mücadeleni bırakma.kocamız için güzelleşmeyeceksek kimin için güzelleşicez :) kocam beni koca kalçalı görmek istiyorsa koca kalçalı yaparım kendimi.kime neKorkma hergecen gun 1 gun omcesinden daha iyi oluyo. Gozun aydin zoru atlattin bende siddetli bi bulanti ile uyandim. Gozun aydin canim
Cok haklisin canim ben pes etmeyim fazlasiyla mucadele ettim ve ettigim icinde pisman degilim ben elimden geleni yaptim olmayinca olmiyor iste. Seninde dedigin gibi acaba onlar cokmu mukemmelki. Neyse hayurlisi olsun onemli olan cocuklar zarar gormesinhiç üzme kendini boşver.ilişkini ve tercihlerini kimse yargılayamaz.kötü de olsa iki çocuğunun babası.sevdiğin adamdı.mücadele etmek en doğrusu elbette.
sen hiç kendini üzme.ben okuduğumda onların nasıl bi insan olduklarını çözemedim.sorduğun sorudan çok hayatının ve ilişkinin derinlerine inmeye ve kendilerine göre ön yargıda bulanarak duysal saldırıya geçmişler.bunlar bide pro üye.şaşırdım gerçekten.hayat senin hayatın kararlar senin kararın.kocan çok kötüde olabilir bu onu sevdiğin için mücadele etmemene sebep değil.ne adamlar var yanlış yoldan dönüp eşinin değerini anlıyor.sebep ne olursa olsun yargılamak kimseye düşüp ahlak bekçiliği yapmaya hakkı yok.onlar ne kadar eminler acaba kocalarının veya sevgililerinin onları aldatmadığına veya başlarına gelmediğini...sen sonuna kadar kocan için mücadeleni bırakma.kocamız için güzelleşmeyeceksek kimin için güzelleşicez :) kocam beni koca kalçalı görmek istiyorsa koca kalçalı yaparım kendimi.kime nekimse kimsenin derdinden anlamaz.boşuna burdan kimseye bu gibi özel şeyleri paylaşmaya gerek yok.yardımcı olacaklarına saldırmak daha kolay geliyor insanlara.
Turkish Delight 3 saat 50dakika oldu ameliyata gireli
Kizlar simdi konustum Turkish Delight ile sesi gayet iyiydi masallah 2bucuk saat surmus bulantisi varmis. Gozum saatte dakika saydim resmen ama.masalllah sesi cok guzel geldi insallah hemen ayaklanir
Şükürler olsun bı arkadaş daha ıyı çıkmış amelıyattan darısı olacaklara bu amelıyata gırenlerı beklemek ve sonunda ıyı haberlerını almak çok güzel guzel duygular sımdıden gecmıs olsun bıde kendı yazdığını görürsek daha ıyı demekkı ıyı yazıyor dıyoruz büyük mutluluk
Ben sesini duydum masallah cok iyiydi yazamamaktaki sebep fitsat bulamamaktan oluyo. Darisi olmak isteyenlere
Çok sukur iyiyim hepinize ayrı ayrı tskr ederim hepinizi seviyorum sezeryanda ameliyatı ile aynı kimse korkmasın :)))Çok geçmiş olsun bitir çok şükür bitti.
Hiç korkma korkacak bişey yok cnmInsallah amalyatin Iyi gecer cnm,ve istedigin Sonucu alirsin, Ben Amalyat dan cok narkoz dan korkuyorum
Bilgilendirirsen sevinirim amalyatini:)
Çok güzel geçti uyudum ve uyanmadım kaslarım dikilmiş çok agiriyor ve öksürük beni öldürdü.Turkish Delight iyi hissettiğinde yaz mutlaka nasıl geçti acaba geçmiş olsun canım
Bu amelıyatta kasların ıllakı dikilmesimi gerekiyor acaba
Çok güzel geçti uyudum ve uyanmadım kaslarım dikilmiş çok agiriyor ve öksürük beni öldürdü.
Benimki bombeli canım malesef 82 kiloda girdim 77 kiloyum şimdi ama içine çekmem gerekiyor karnımı düz olması için sanırım daha çok kilo verip iç yağlarımı eritmem gerekiyor ama ilk zamanlar bile sanki karnım daha düzdü gibi şimdikine göre hiç anlamadım bu işten bişeyArkadaslar normalde hep karın bombeli hamile gibi ya (doğum yapan ve karın germe olmayanlar için) karın germeden sonra hep düzmü oluyor?? hiç Bombelik şişlik olmuyormu
Üstelik 4 kilo gitti ameliyatta diye biliyorum ama ben o dönem zaten diyetteydim hiç öyle hooop diye 4 kiloda gitmedi benden ayrıca 2 buçuk kilo daha fazla çıktım ameliyat sonrasındaBenimki bombeli canım malesef 82 kiloda girdim 77 kiloyum şimdi ama içine çekmem gerekiyor karnımı düz olması için sanırım daha çok kilo verip iç yağlarımı eritmem gerekiyor ama ilk zamanlar bile sanki karnım daha düzdü gibi şimdikine göre hiç anlamadım bu işten bişey
miss blue seni çok seviyorum
miss blue seni çok seviyorum
Kaslari dikmediyse hamileligin rahat gecer canim korkma rabbim ogunleri de gormeyi nasip etsinBenim kaslarım dikilmedi deri alındı germe oldu ben hiç doğum yapmadım ileride sorun olur mu diye endişelerim vardı doktorum kaslarında çok hasar yoksa dikmem demişti dikmemişte sadece deri alındı germe yapıldı
Ben 63 kilo ile girdim ameliyata babamgilde cok fazla yemek yiyordum dun eve gelimce tartildim 62.900ciktimÜstelik 4 kilo gitti ameliyatta diye biliyorum ama ben o dönem zaten diyetteydim hiç öyle hooop diye 4 kiloda gitmedi benden ayrıca 2 buçuk kilo daha fazla çıktım ameliyat sonrasında