Ben Kendimi bildim bileli diyet yaparim hep ne yedigime dikkat ederim, devamli spora gidiyorum ama 2006 yilinda 30 kilo almistim onun ancak 20 kilosunu verebildim.
Annemi kaybettim, esimden ayrildim, isimi kaybettim en son cocuklar da babaya gidince kilolar geldi Travma yani.
bu nisan ayi idi galiba oglum babasiyla bogaz bogaza gelmis onlari görünce öyle sinir krizine girdim ardindan depresyon ilaci, spora gitmedim diyetime dikkat etmedim,
isyan ettim sanki her hafta 2-3 kilo arasi aldim iki haftada pantolon aliyordum cünkü olmuyordu. Tamamen duygusal bir kilo alma . Ama simdi
terapy yaptim duygularimi kontrol etmeyi ögrendim o yüzden kilo almiycam. Bir de diyetisyenle kilo vermek sinir bozuyor hem yavas gidiyor (ayda bir kilo)
hem de gram gram hesaplamak gerekiyordu. Simdi dukan diyeti yapiyorum.
Aci var dikis fln yok sizlama var kanli su akiyor ilk gün cok zor ikinci 3 gün iyilesiliyor bir hafta sonra ise baslamistim masabasi isi benim isim.
Ismail bey 15-20 gün korsenizi giyin dedi ben 20 gün giydim Hava sicak degildi bizim burda(Almanya) o yüzden zorluk cekmedim.
Agrilar: hamlamis olursun da spor yapinca her yerin agrir tutulur ya onun gibi bir agri var.
Ben dört hafta izin alicam yilbasi icin iyice dinlenip öyle dönerim buraya , doktorlar iki haftadan sonra karin germede baslayabilirsiniz ise diyorlar ama yine de iyice dinlenmek sart.
canım benım,neler atlatmıssın? hepımız neler yasıyoruz? hayat boyle bırsey,ne zaman ne olacak,basımıza ne gelecek hıc bellı degıl?
bundan sonrası ıcın yuzun gulsun ınsallah arkadasım,hakkında en ıyısı olsun.zaman o kadar cabuk gecıyorkı,
ben kılolu bırını gorunce ıkı sey gelır aklıma, ya saglık sorunu (kı onun nedenıde sıkıtılardır) yada başına duygularını yerle bır edecek bırseyler gelmıs,sıkıntılar yanı..yada toplu olarak her ıkısı..
ustesınden gelınse bıle yınede kalbın,beynın yara aldı mı ne kadar terapy vs alsanda ıcınde kalan kalıyorrrrr AMAAAAAAA bu hayat bızım,dunyaya bırdaha gelıp gelmeyecegımızı bılmedıgımıze gore ıstedıgımız gıbı yasamak en azından ımkan varsa ıstedıgımız bedenle yasamaya calısmalıyız,hergun mutlu olmalıyız,ve sukretmelıyız, Allah beterınden saklasın,ve ne garıptır kı hayatta mutlu olabılme,ayakta kalabılme gucu de yıne bızım ıcımızde..hepımıze Allah kolaylıklar versın