Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,
ben de bugün oldum ameliyat.şu an hastaneden bildiriyorum:)
aylardır, bu forum sayesinde, birçok konuda bilgi alabildim.şimdi de ben, naçizane, yardımlarımı esirgemek istemem.
biraz daha dinçleşince uzun uzun yazarım ama sizin öncelikli sormak istediğiniz bir şey olursa hemen yazmaya çalışırım...
sevgiler hepinize
Kalıcı makyaj yaptırdıysan o zaman ne kadar acır acımaz tahmin edebilirsin cnm, bunda da krem sürerler bence. Bu kadar büyük bir ameliyattan sonra o kadar acıya dayanırız artık , birde hala hissizlik devam ediyor benim. Hele dikiş yerindeki hissizlik çok daha uzun süre devam edecek, o yüzden çok acımaz herhalde.
Benim yara izim çok çok uzun değil, dr özellikle kısa tuttuğu belirtti, kısa olduğu için izlerin bitim yerlerinde küçük kabartılar var onlar lokal olarak düzeltilecek yani kesik ve dikiş olacak :97: ama ilk zamanlardaki gibi sorun etmiyorum. O zamana göre epey indi 3 ay sonraya daha da inmiş olur diye bekliyorum. Bakalım 6 ay dolsun o zaman belli olacak ama her halükarda bir revizyon olacak.
ako tıbbi kamuflaj resimlerine baktım gerçekten çok iyi sonuçlar var harika bişi bu ya
Bende baktım resimlere internette çok iyi görünüyor, bizimkiler haydi haydi olur, nasıl yaralar lekeler bile kapanmış. Kalıcı makyaj çıkıyor, bu inşallah çıkmııyordur. Hiç böyle birşeyden bahsetmemişlerde şimdi geldi aklıma ???
pek kıymetli oldu karnımız ya cnm ondan kıyamıyoruz sanırım
benm izim aml. en başından beri 40 cm hiç azalmadı açıkçası ölçümlerimdede değişim olmadı yane bende ödem varmı yokmu alamadım 1 hafta sonra 4 ayım dolucak :44:
Karnına herhangi bir yağla (zeytin yağı bile olur) masaj yaparsan elinle ödemlerini hissedebilirsin, nasıl anlatılır o his bilmiyorum ama. Onu kendin hissedersin canım, Dile kolay 4 ay dolucak ne güzel, ne günler yaşamışız hiç olmamış gibi şimdid e basit şeylere takılıyoruz böyle. Ben bir dik yürüsem hiçbişey istemicem diyodum valla
geçmişolsun arkadaşım umarım bir an önce iyileşirsin
Çok çok geçmiş olsun.
çok teşeşkkür ederim haziranada.
ağrım yok gibi.sadece biraz rahatsızlık hissi var.drenler zor geliyor bana.bunlar da normal olsa gerek.çok cici bir hemşire var ve kendimi rahat hissetmemi sağlıyor.bir de burayı okuyorum ve yalnız olmadığımı anlıyorum, iyi geliyor.
ilk geldiğimde, baya acı vardı ama bir ağrıkesici sonrası bir şey kalmadı o ağrıdan...
Gecmis olsun insallah cabucak toparlarsin,
Hangi doktor yapti ameliyati ,sadece karin mi yoksa kombi ameliyat mi oldun?
Evet burada tecrübelerini paylasan arkadaslari okumak iyi geliyor haklisin.
Teşekkür ederim edbeer.
Ben karın oldum sadece.Bacak içlerimin de ihtiyacı var ama hem ağrısı hem de maddi külfeti açısından onu sonraya bıraktım. Zaten doktorum da böyle uygun gördü.
Hastane gayet iyi idi.Rahat ettim.Ama hastane ne de olsa.Bir dekimseye haber vermedim ben.Yalnız kalmak mahsunlaştırıyor biraz insanı.Eve geldim bugün.Ama zor yani; çok kolay değilmiş:) Drenler çıkarken çok korktum ama sorun olmadı pek.Dün ile bugün arasındaki "iyi hissetme" farkı da ümit verici. "Salı günü kendin gelebilir miyim pansumana" diye sordum doktora, "gelirsin" dedi.Bakalım.
İsmail Büyükçayır doktorum. Sakin, işine oldukça konsantre bir doktor.Tabii, sonuçları görmek lazım bir şeyler daha demeden ama şimdilik iyi gibi her şey.
Ben hala inanamıyorum.Sanırım, karnımı görmem lazım.Korse ve dikiş üzeri bantlar daha gerçekle karşılaşma şansı vermedi bana :) Ama doktorun söylediğine göre gayet başarılı olmuş.
4500 TL verdim arkadaşlar ben bu arada.Birçok yere sordum, çok büyük meblalardan bahsettiler.Burası hem fiyat hem de ilgi/güven açısından tatmin etti beni.
Ewet ismail bey cok sakin kibar biri ben de temmuz da slimlipo yaptirdim ona, insallah yilbasinda karin germe
ve gögüs istiyorum. Simdi diyet yapiyorum. Bacaklar kilo alinca gercekten sorun oluyor ben gittigim zaman
sorucam doktora ne yapabilir diye gevsek oldu benimkiler yürürken sallaniyor.
Dikis izin ne kadar uzunlukta acaba? Acilinca anlatirsin , benim en büyük korkum dikis izinin büyük olmasi.
Hangi hastanede oldun, ben estetica leventte olmustum sen de mi orda oldun?
Tekrar gecmis olsun, insallah hemen toparlanirsin.
Çok sağol edbeer.
Dikiş izimi açılmadan anlamak zor, dediğin gibi. Ama tam iki leğen kemiğinin arası gibi duruyor.Çok uzun sayılmaz.Ve sanırım buna dikkat ediyor Doktor.
Aynı hastanede olmuşuz.
Sliplipo istiyorum ben de bacaklarıma.Üst baldırlarım için. Ben 96 kilodan 68 civarına düştüm. Karnım ve üst bacaklarım sorunlu idi.Gerçi bu ara yine aldım ve bacaklarım da aldı galiba ama gevşedi yani.Sliplipodan sonra kilo alma oluyor mu yani o bölgede? Karında olmyacağını söyledi İsmail Bey.
Slimlipoyu bacaklarına yaptırdın diye anladım, doğru mu?
Teşekkür ederim edbeer.
Ben karın oldum sadece.Bacak içlerimin de ihtiyacı var ama hem ağrısı hem de maddi külfeti açısından onu sonraya bıraktım. Zaten doktorum da böyle uygun gördü.
Hastane gayet iyi idi.Rahat ettim.Ama hastane ne de olsa.Bir dekimseye haber vermedim ben.Yalnız kalmak mahsunlaştırıyor biraz insanı.Eve geldim bugün.Ama zor yani; çok kolay değilmiş:) Drenler çıkarken çok korktum ama sorun olmadı pek.Dün ile bugün arasındaki "iyi hissetme" farkı da ümit verici. "Salı günü kendin gelebilir miyim pansumana" diye sordum doktora, "gelirsin" dedi.Bakalım.
İsmail Büyükçayır doktorum. Sakin, işine oldukça konsantre bir doktor.Tabii, sonuçları görmek lazım bir şeyler daha demeden ama şimdilik iyi gibi her şey.
Ben hala inanamıyorum.Sanırım, karnımı görmem lazım.Korse ve dikiş üzeri bantlar daha gerçekle karşılaşma şansı vermedi bana :) Ama doktorun söylediğine göre gayet başarılı olmuş.
4500 TL verdim arkadaşlar ben bu arada.Birçok yere sordum, çok büyük meblalardan bahsettiler.Burası hem fiyat hem de ilgi/güven açısından tatmin etti beni.
Merhaba whiterabbit ve tum arkadaşlar,
oncelıkle cok gecmıs olsun whitrerabbit,yakında buna benzer bır yazıda benden gelecek ınsallah,cok sevındım senın adına,
sana bırkac sorum var benımde, calısıyormusun? ne kadar ızın aldın? bende kımseye soylemeden alıp cantamı olayım aml. dıyorum ama sonrasında kesın bırısı lazım, arkadaslarım calısıyor,yakın akrabaları da karıstırmak ıstemıyorum bakalım 2 ayım var,acele etmıyorum, ben anadolu yakasında ozel bır hastanede olacagım, bır arkadasımın tavsıye ettıgı bır dr.1 defa gorustuk dr.ile, anlattı ettı,para olarak kesınlıkde daha fazla ıstıyor ama hastanenın cok ıyı olması ve dr. nın doc.ve yurtdısı yapması fıyatı yukseltır sanırım bu kadar.henuz esımın haberı yok? sen evlımısın? esler nasıl karsılıyor bu durumu sızın eslerınız ne tepkı verdı bunu da merak edıyorum? cok tesekkurler, gorusmek uzere,...
Hayir, bacaklarima degil, sirtima kalcaüstü ve karin bölgesi, üc yerden biraz biraz aldi doktor 2,5 kilo kadar
aldim dedi doktor. Ben iki ay icinde 66 dan 86 ya cikmistim. Dayanamiyordum hareketlerimi engelledi kilolar
Lipo beni biraz rahatlatti,yirmi gün korse giydim. Cok vaktim yoktu zaten büyük ameliyat olmak istemedim.
O motivasyonla diyete basladim, 5 kilo verdim simdilik ,60 olsam iyi olur ameliyattan önce.
Tamamen. 3 ay sonra sonuc görünür dedi doktor 26 temmuzda olmustum slimlipoyu.
Ama önü zor kapanan bluzler. Rahat kapanir oldu bunu söyleyebilirim. Slimliponun özelligi deri kendini biraz topluyormus, sikilasiyormus, lazerden dolayi aletin ucunda lazerisigi var.toparlanma icin ben bir sey
söyleyemicem cünkü kilo verdigim icin farkedemiyorum.
Bana her gittigim yer kilo ver öyle gel dedi,sinirlrim bozulmustu ama ismail bey yaparim ben deyince hic
düsunmedim daha önce taner bey ile görüstüm o beni ameliyat etmek istemedi mesela kiloluyum diye.
Gerci slimlipo ameliyat sayilmaz daha hafif bir sey.
Kontrole gittiginde sorarsin doktora bacaklara en uygun ne yapabilir diye fikir verir , biz tahminen konusuyoruz
Aslinda doktorlar hergünbu isin icindeler en uygununu söyleyecektir.
İki ayda özel bir şey mi oldu, sakıncası yoksa sormamın? Hastalık vs gibi?
Benim bacaklarıma slimlipoyu önerdi aslında.Ama karın kısmına odaklandığımız için arada geçti konuşma. Pansumana gidince konuşmak iyi olur herhalde dediğin gibi.
Anladığım kadarıyla bir acı vs olmadı slimlipoda? 20 gün korse biraz gözümü korkuttu, ondan sorma ihtiyacı hissettim:)
Ben Kendimi bildim bileli diyet yaparim hep ne yedigime dikkat ederim, devamli spora gidiyorum ama 2006 yilinda 30 kilo almistim onun ancak 20 kilosunu verebildim.
Annemi kaybettim, esimden ayrildim, isimi kaybettim en son cocuklar da babaya gidince kilolar geldi Travma yani.
bu nisan ayi idi galiba oglum babasiyla bogaz bogaza gelmis onlari görünce öyle sinir krizine girdim ardindan depresyon ilaci, spora gitmedim diyetime dikkat etmedim,
isyan ettim sanki her hafta 2-3 kilo arasi aldim iki haftada pantolon aliyordum cünkü olmuyordu. Tamamen duygusal bir kilo alma . Ama simdi
terapy yaptim duygularimi kontrol etmeyi ögrendim o yüzden kilo almiycam. Bir de diyetisyenle kilo vermek sinir bozuyor hem yavas gidiyor (ayda bir kilo)
hem de gram gram hesaplamak gerekiyordu. Simdi dukan diyeti yapiyorum.
Aci var dikis fln yok sizlama var kanli su akiyor ilk gün cok zor ikinci 3 gün iyilesiliyor bir hafta sonra ise baslamistim masabasi isi benim isim.
Ismail bey 15-20 gün korsenizi giyin dedi ben 20 gün giydim Hava sicak degildi bizim burda(Almanya) o yüzden zorluk cekmedim.
Agrilar: hamlamis olursun da spor yapinca her yerin agrir tutulur ya onun gibi bir agri var.
Ben dört hafta izin alicam yilbasi icin iyice dinlenip öyle dönerim buraya , doktorlar iki haftadan sonra karin germede baslayabilirsiniz ise diyorlar ama yine de iyice dinlenmek sart.
Teşekkür ederim glorys. Darısı başına diyelim o halde:) İyi haberlerini bekliyoruz.
Ben çalışmıyorum şu an. Okulum var 25 Eylül'de, Belçika'ya gitmem lazım.Bunu belirttim doktora ve "bir sorun olmaz" dedi. Ama, çalışıyor olsam bu hafta kesinlikle işe gidemezdim, rahatlıkla söyleyebilirm.Haftaya rahatlardım gibime geliyor. 1 hafta izin (haftasonu ile 9 gün) uygun olacaktır.
Aslında birisine hastanede kesinlikle ihtiyaç yok Sonrasında da taksiye bindim ben çıkarken.Ama eve gelmeden bir yerden aldı beni arkadaşım.Şu anda da yardım almak iyi oluyor doğrusu oturup kalkarken. Eğer iki gece hastanede kalırsan, birine olan ihtiyacın çok daha az olacaktır tahminen.
Sana verilen fiyatı bilmiyorum ve çok etkilemek de istemem açıkcası ama hastane açısından tavsiye ederim benim gittiğim yeri.Hani "şu da olsaydı" deiğim ya da beni rahatsız eden hiçbir şey olmadı.Daha önce, Amerikan Hastane'sinde bir operasyon geçirmiştim ben (estetik kaygılarla değil ama estetik bir operasyon sayılabiliecek bir işlemdi).Bir fazlası yok.
Ben evli değilim ama erkek arkadaşımın yanındayım şu an.Söylemedim ben. Sevmiyorum işime karıştırmayı. Muhakkak, "bu acıya değmez" ayaklarına girecektir ama anlatamazsın zaten "kendim istiyorum"u:) Bana öyle geliyor yani. Yani; sana,ilişkinize,eşinin karakterine vs bağlı ama ben mümkün olduğunca bilinmemesi gerektiğini düşündüm sanırım.Doğru olan bu demiyorum, ben öyle hissettim sadece:)
Sen çalışıyor musun? Masa başı bir iş mi, çalışıyorsan?
Rica ederim. Sevgiler...