Evet arkadaşlar.. Izleyenler biliyordur uzun zamandır karın ve üst bölgemden ameliyat için Ankara'da doktor araştırıyordum. Hatta içime sinen bir doktor olursa İstanbul'a gitmeyi bile düşünmüştüm. Ben karın germe fikriyle yola çıktım. Görüştüğüm birçok doktor değişik şeyler söyledi. Kimi direk karın germe ile lipo önerdi. Kımi de karın germe ve lipo aynı anda olmaz dedi. Daha önce iki kere liposuction ameliyatı olmuştum. Üçuncü bir ameliyat lipo ve karin germe birarada olursa hayati riski olabilecegini karın damarlardan beslenmezse necroz ortaya çikabileceğini söyledi. Açikçasi baya cesaretim kirildı ama ben kesinlikle karın bölgemdeki deformasyondan kurtulmak bu arada üst bölgemi komple inceltemek ve kalçaya yağ enjeksiyonu istiyordum. Kadınlar kulübündeki araştırmalarım sonucu Ankara'da Akay hastanesinde Orhan Erbaş hocayla birkaç kez görüştüm. İşine olan özeni ve ciddiyeti bana güven verdi. Hep olabilecek ve olamayacak isteklerimi konuştu.yapamayacağı hiçbir sey için vaadde bulunmadı. Defalarca her aradiğimda ve yanina gittiğimde sabırla yaklaştı. Bana smart lipo triplex cihazıyla sorunumu germe yapmadan çözebileceğini ve liposuction ile yağ alıp kalçaya enjekte edebileceğini söyledi. Sonuçta geçtiğimiz çarşamba günü Orhan beye ameliyat oldum. Henüz 4 gün olmasına ödemlerim olmasına rağmen farkedilir derecede bir incelme karında düzlük ve harika bir kalça oyuntusuna sahip oldum. Aynaya baktiğimda kendimi taniyamiyirum. Orhan hoca hem kullandigi cihazla ve kendi
estetik anlayısiyla bence harikalar yaratmış. Beni bilenler bu yazdıklarımın reklam olmadığını çok iyi bilir. Yalnızca benimle aynı durumda olan ve Ankara'da doktor arayışında olan kişilere destek olabilmek amacıyla yazdım. Ve tabiki Orhan hocama teşekkür maksadıyla. Yakında resim de ekliyeceğim. Ameliyat öncesi resimlerim zaten var. Orhan hocayla görüşmeden karar vermeyin derim