Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Aklıma gelmişken ben araştırma hastanesinde oldun.aynı işlem için aşırı fazla ücretler vermek mantıklı gelmedi.karın germenin çok fazla çeşitli bi yöntemi yok.işlem aynı.daha lüks bi hastanede kalıp milletin samimiyetsiz gülümsemeleri için onca para vermek pek mantıklı gelmedi bana.bir çok doktorla görüştüm.gittim devlette oldum Cuma girdim ameliyata pazartesi çıktım.özel hastaneden farkı yokdu.gece hemşireleri de gayet sevimliydi ilgiliydi.hastane temiz.hele o asistan doktorlar yokmu Kurtarıcı gibiler.nazımıda çektiler ufak korkularımda Bugün dünya kadar para verdiğiniz doktorlara bakın bakalım nerden gelmişler hepsi devlet hastanesinde pişiyor parayı bulunca muayenehane açıyorlar sonra gelsin paralar
Çok haklısın ama güvendiğin bi doktorsa bu dediğin çok doğru.. benim doktorum 20 bin istedi benden ve sadece 1 hastanede yapıoyo bende mecburen vericem o parayı

Yok ya hiç de tarih olmadı benimkiler sonuçta üst deride bi yere kadar gerilebiliyor.göbek deliğinin üstünde kalan pörsümüş çatlaklar artık göbek deliğinin altında kaldı.gergin duruyor o buruşuk torba gibi sarkmış hali yok buna şükür
Çok haklısın ama güvendiğin bi doktorsa bu dediğin çok doğru.. benim doktorum 20 bin istedi benden ve sadece 1 hastanede yapıoyo bende mecburen vericem o parayı
Cidden 20 bin cokk fazla degilmi ua

:110: Kesinlikle fazla.nerde ve kime yaptırıyorsun merak ettim.en ünlü doktor bile 14 bin fiyat verdi.lipo dahil hemde.hadi ol da bakalım mücize mi yaratacak görelim Benimkini sigorta karşıladı

Cnm yapma etme 20 bin nedir ya o nasıl bir paradır sadece karın germe için mi bu yoksa içinde lipo karın dudak meme vs de varmı yani kombin mi yaptırcaksın yoksa sadece bi karın germe bi lipoya mı vereceksin o parayı. Eğer öyleyse çok ama çok fazla o para buda bende dr un çok para göz izlenimi uyandırıyor. Şimdi devlette4 binden başlayıp özelde ve nam salmış drlarda en fazla 14 bine kdr çıkıyor lipo ve karın germe. Hadi dr un abartsın 16 bin istesin 20 bin nedir cnm dikişleri atacağı ip altın fln mıymış. Bence dr una bi sor mutlaka cnm dışarda fiyatlar bu aralıkta değişirken sizin ekstradan yaptığınız bir işlemmi varda bu kdr fark çıkıyor die.

Evet arkadaşlar.. Izleyenler biliyordur uzun zamandır karın ve üst bölgemden ameliyat için Ankara'da doktor araştırıyordum. Hatta içime sinen bir doktor olursa İstanbul'a gitmeyi bile düşünmüştüm. Ben karın germe fikriyle yola çıktım. Görüştüğüm birçok doktor değişik şeyler söyledi. Kimi direk karın germe ile lipo önerdi. Kımi de karın germe ve lipo aynı anda olmaz dedi. Daha önce iki kere liposuction ameliyatı olmuştum. Üçuncü bir ameliyat lipo ve karin germe birarada olursa hayati riski olabilecegini karın damarlardan beslenmezse necroz ortaya çikabileceğini söyledi. Açikçasi baya cesaretim kirildı ama ben kesinlikle karın bölgemdeki deformasyondan kurtulmak bu arada üst bölgemi komple inceltemek ve kalçaya yağ enjeksiyonu istiyordum. Kadınlar kulübündeki araştırmalarım sonucu Ankara'da Akay hastanesinde Orhan Erbaş hocayla birkaç kez görüştüm. İşine olan özeni ve ciddiyeti bana güven verdi. Hep olabilecek ve olamayacak isteklerimi konuştu.yapamayacağı hiçbir sey için vaadde bulunmadı. Defalarca her aradiğimda ve yanina gittiğimde sabırla yaklaştı. Bana smart lipo triplex cihazıyla sorunumu germe yapmadan çözebileceğini ve liposuction ile yağ alıp kalçaya enjekte edebileceğini söyledi. Sonuçta geçtiğimiz çarşamba günü Orhan beye ameliyat oldum. Henüz 4 gün olmasına ödemlerim olmasına rağmen farkedilir derecede bir incelme karında düzlük ve harika bir kalça oyuntusuna sahip oldum. Aynaya baktiğimda kendimi taniyamiyirum. Orhan hoca hem kullandigi cihazla ve kendi estetik anlayısiyla bence harikalar yaratmış. Beni bilenler bu yazdıklarımın reklam olmadığını çok iyi bilir. Yalnızca benimle aynı durumda olan ve Ankara'da doktor arayışında olan kişilere destek olabilmek amacıyla yazdım. Ve tabiki Orhan hocama teşekkür maksadıyla. Yakında resim de ekliyeceğim. Ameliyat öncesi resimlerim zaten var. Orhan hocayla görüşmeden karar vermeyin derim
Cnm resimlerini görmem mümkün mü bende ankaradayım ve arayış içindeyiö. Benim göbeğimde çatlağım vs hiç yok sarkmada yok ama bir alt karnım var ah o yağlar gitmiyor hiçbir yere gitmiyor. Bende dedimki madem gitmiyor karın germe ve lipo yaptırayım ki daha önce lipo vs hiçbişi yaptırmadım lipoda alınan yağıda popoya transfer ettireyim dedim ama aslında öyle büyük göbeğim yok sadece lipo da çökme olur mu yada tekrar o bölgeler yağlanır mı sonra bazı arkadaşlar lipo yaptırmış param boşa gitti demiş öyle bir hüsrana mı ugrarım bilemediğim için karın germeyide soktum düşüncelerimin içine ama şu an rus salatası kıvamında kafam. Resimlerini görebilirsem eğer bi karar vereyim ona göre bu arada ne kdr ücret ödedin cnm toplamda

Cnm resimlerini görmem mümkün mü bende ankaradayım ve arayış içindeyiö. Benim göbeğimde çatlağım vs hiç yok sarkmada yok ama bir alt karnım var ah o yağlar gitmiyor hiçbir yere gitmiyor. Bende dedimki madem gitmiyor karın germe ve lipo yaptırayım ki daha önce lipo vs hiçbişi yaptırmadım lipoda alınan yağıda popoya transfer ettireyim dedim ama aslında öyle büyük göbeğim yok sadece lipo da çökme olur mu yada tekrar o bölgeler yağlanır mı sonra bazı arkadaşlar lipo yaptırmış param boşa gitti demiş öyle bir hüsrana mı ugrarım bilemediğim için karın germeyide soktum düşüncelerimin içine ama şu an rus salatası kıvamında kafam. Resimlerini görebilirsem eğer bi karar vereyim ona göre bu arada ne kdr ücret ödedin cnm toplamda

Profilimde eski resimlerim var. Yarın resim çekip koymayı düşünüyorum. Benim de kafam karışmıştı ve bu siteden çok destek aldım. Ben daha önce lazer lipo olduğum ićin kesin karın germe olucam diyordum ama Orhan hoca kalçaya yağ enj istiyorsam üst bölgedeki fazla yağları komple almamiz lazım dedi. Su an dördüncü günüm henüz şişlikler olmasina rağmen eskiyle kiyaslanmaz. Dört saatin üzerinde ameliyat yapmiyor ve sonuçtan anladıgim kadariyla dört saat dinlenmeden çalışmıs. Daha önce de lipo olmuştum ama aynı bölgeler olmasına rağmen iki buçuk saat sürmüştü. Akşam da yatırmamıştı doktor. Bu sefer iki gün kaldım doktor izlemeden bırakmadı. İzlemeye alıyorum sizi yarın yeni resimleri eklerim büyuk ihtimal

Profilimde eski resimlerim var. Yarın resim çekip koymayı düşünüyorum. Benim de kafam karışmıştı ve bu siteden çok destek aldım. Ben daha önce lazer lipo olduğum ićin kesin karın germe olucam diyordum ama Orhan hoca kalçaya yağ enj istiyorsam üst bölgedeki fazla yağları komple almamiz lazım dedi. Su an dördüncü günüm henüz şişlikler olmasina rağmen eskiyle kiyaslanmaz. Dört saatin üzerinde ameliyat yapmiyor ve sonuçtan anladıgim kadariyla dört saat dinlenmeden çalışmıs. Daha önce de lipo olmuştum ama aynı bölgeler olmasına rağmen iki buçuk saat sürmüştü. Akşam da yatırmamıştı doktor. Bu sefer iki gün kaldım doktor izlemeden bırakmadı. İzlemeye alıyorum sizi yarın yeni resimleri eklerim büyuk ihtimal
Çok tşk ederim bekliyorum resimlerinizi sabırsızlıkla. Çok geçmiş olsun tekrar

Cnm yapma etme 20 bin nedir ya o nasıl bir paradır sadece karın germe için mi bu yoksa içinde lipo karın dudak meme vs de varmı yani kombin mi yaptırcaksın yoksa sadece bi karın germe bi lipoya mı vereceksin o parayı. Eğer öyleyse çok ama çok fazla o para buda bende dr un çok para göz izlenimi uyandırıyor. Şimdi devlette4 binden başlayıp özelde ve nam salmış drlarda en fazla 14 bine kdr çıkıyor lipo ve karın germe. Hadi dr un abartsın 16 bin istesin 20 bin nedir cnm dikişleri atacağı ip altın fln mıymış. Bence dr una bi sor mutlaka cnm dışarda fiyatlar bu aralıkta değişirken sizin ekstradan yaptığınız bir işlemmi varda bu kdr fark çıkıyor die.

Ya canım hiç sorma lipo yok bu fiyatta sadece tam karın germe.. özel bi hastanede yapıyo bşka bi hastane seçemiyosun.. ama kadının yaptığı karınlarda zerre iz yok ve göbek deliği efsane.. doktorun adı leyla arvas

:110: Kesinlikle fazla.nerde ve kime yaptırıyorsun merak ettim.en ünlü doktor bile 14 bin fiyat verdi.lipo dahil hemde.hadi ol da bakalım mücize mi yaratacak görelim Benimkini sigorta karşıladı

Doktorun adı leyla arvas sadece bi özel hastanede yapıo başka yerde yap ıyı.. tam karın germe lipo yok içinde 20binin Evet gerçekten çok ama yaptığı göbeklerde hiç iz yok bi de göbek deliği şahane.. doktorlamı ilgili yoksa kişiyle mi ilgili bilmiyorum

Doktorun adı leyla arvas sadece bi özel hastanede yapıo başka yerde yap ıyı.. tam karın germe lipo yok içinde 20binin Evet gerçekten çok ama yaptığı göbeklerde hiç iz yok bi de göbek deliği şahane.. doktorlamı ilgili yoksa kişiyle mi ilgili bilmiyorum
Ya bu kadin doktorum.programinda birinin karnini yapmisti biliyorum cok iyi yaptigi isler ama cok para valla maddi durumun iyiyse yaptir

Ya canım hiç sorma lipo yok bu fiyatta sadece tam karın germe.. özel bi hastanede yapıyo bşka bi hastane seçemiyosun.. ama kadının yaptığı karınlarda zerre iz yok ve göbek deliği efsane.. doktorun adı leyla arvas

Bence de çok pahalı ama iyi iş iyi para her zaman.. bende az bi para vermeyeceğim yarın ama bu işlerin dönüşü yok o yüzden en iyisi ve en düzgün olanı seçmek lazım.. umarım hayırlısı olur hepimiz icin. Saatler yaklaştıkça içim içime sığmıyor biraz korku biraz stres acaba cok acı çekecek miyim düşüncesi falan

Bence de çok pahalı ama iyi iş iyi para her zaman.. bende az bi para vermeyeceğim yarın ama bu işlerin dönüşü yok o yüzden en iyisi ve en düzgün olanı seçmek lazım.. umarım hayırlısı olur hepimiz icin. Saatler yaklaştıkça içim içime sığmıyor biraz korku biraz stres acaba cok acı çekecek miyim düşüncesi falan
Sade karin germeyse acikcasi bnm korktugum kadar degildi

Cnm başka hastalarına ulaşmaya çalıl ve öyle bak birde bak ben daha 24 gün önce meme büyütme oldum burda druma ameliyat olan 4 kişi daha var ikisinin izi mükemmel bnmki yara oldu sütyenden dolayı nasıl olacağı belirsiz o yüzden ama bir arkadaşta benek benek yanık gibi iz var hepimizi aynıdr ameliyat etti ama sonuçlar dikiş konusunda çok farklı sadece iz için o kdr para verme. Bende mesela burda nur arkadaşımızdı sanırım ozan bitik e ameliyat olmuş daha çok yeni ama dikişler o kdr nizami düzgün ki sanki bildiğin makine dikişi gibi ona bayıldım ama tek bir sonuçla hareket edemem. Bence dr unun baika hastalarını da bul ve izlerine bak bir sonuçtan yola çıkıp o kdr parayı verme

X