- 20 Mart 2017
- 54
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam,
ben 1 Mart'ta tam karın germe ve meme dikleştirme oldum, ilk 3 gün çok eğiktim,4.gün işe geldim,ama narkozu atamadığım için sanırım tansiyonum sürekli düştü ilk günler,tekrar izin kullandım.evde dinlendim. benim tavsiyem mümkünse 10 gün dinlenin.
Kızımı kucağıma alıp kaldırmadım çok uzun süre. riskli çünkü. acı hiç çekmedim,ne ameliyat sonrası ne de drenler çıkarken. kendimi çok şartlamıştım acısa da dayanıcam,değicek ilerde diye.sadece kas ağrısı oldu.çok spor yapmışım gibi,gergin oluyor tabi karın onun etkisi var. Diğer sorunuz ; 2.çocukta alıcağınız kiloya bağlı. ben de sormuştum bu soruyu doktoruma :)
Onun dışında beni tek zorlayan narkoz yüzünden birkaç gün yaşadığım tansiyon düşüklüğü ve öksürük krizleriydi,dikiş patlar sandım,öksürürken acıyodu,ama doktorum bu sargılarla ve sağlam dikişlerle bişey olmaz merak etme diyince rahatladım. bol su ve boğazımı rahatlatan şeyler içtim,pastil de iyi geldi.tansiyon ve eğik yürüme yüzünden de birkaç gün yemeğimi vs yapamadım.Allah'tan annem bende kaldı. yardımcı olacak birisi iyi olur o günlerde.
10 bin tl olan nedir cnm karın germe mi göğüsmü?10.bin
karın germe o kadar mış ya çok pahalıymış10 bin tl olan nedir cnm karın germe mi göğüsmü?
ben 6 ya anlaştım mayıs sonu.karın germe o kadar mış ya çok pahalıymış
uyanamamak var mı acabaBir uyanıyorsunuz karın dümdüz olmuş rüya gibi
Allah korusun öyle düşünmeyinuyanamamak var mı acaba
sen ameliyat oldun mu cnmAllah korusun öyle düşünmeyin
Benim çok yüksek risk olmasına rağmen (daha önce pıhtı atmıştı ve genetik çıktı) hiç öyle düşünmedim evdekiler benden çok korktular. Ben şöyle düşündüm, eğer ömür bitmiş ise illaki başka bir şey vesile olur ömür biter (ameliyat olmasam bile) eğer ömrüm varsa bir şey olmaz güzelce uyanirim
41 keere maşşallah sana.Evet 31 martta oldum...resimlerime bakabilir siniz.
Çok çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim canım ,inşaallah istediğindende güzel olmuştur göbeğinBende görebilirmiyim fotolarınıAyrıca fiat bayağı hesaplı devlet hastanesi mi? Ben sekinbin beş yüz e olmuştum.
GörebilirsinizÇok çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim canım ,inşaallah istediğindende güzel olmuştur göbeğinBende görebilirmiyim fotolarını
Haklısın bende öyle istiyorum 2 çocukta karın gögüs gitti
Maşaallah çok güzel olmuş göbeğinizGörebilirsiniz
Teşekkür ederimMaşaallah çok güzel olmuş göbeğiniz
Cnm hangi şehir de oldun dr un kimdi öncesi sonrası resmin var mıArkadaşlar merhaba, ben 6 ay önce karın germe ameliyatı oldum. Sürecimde çok iyi gidiyor. Fakat şu son 2-3 haftadır karnımda sertleşme biraz daha fazla olmaya başladı. Böyle gerginlik ve karın kaslarımda dikiş acısı var. Bu kadar süre sonra bu normal mi sizde yani ameliyat olan arkadaslarimda hiç böyle bir durum oldu mu? Doktorum olabileceğini söyledi. Ama niye geçmiyor onu anlamadım.
Karın germe ameliyatı olan arkadaşlar geçen hafta meme büyütme oldum kendimi toparlayınca da karın germe olmak istiyorum ama arzum77 aekadaşımızdan başka resim görmedim rica etsem resminiz varsa beni takip edebilirseniz çok sevinirim. Albümde birçok fotom mevcut rahat olabilirsiniz. Onun dışında ankarada olanlar dr larını memnun olup olmadıklarını vs anlatabilirlersee çooookkkkk büyük sevaba girmiş olursunuzInan hiç de zor bir ameliyat değil. Hatta insan neden daha önce olmamışım diyor ben öyle oldum şahsen...