- 12 Ekim 2012
- 61
- 18
14 ödeme yapacağım benim dr anlaşmalı hast.var orda oldum özel medideste sanada kolay gelsin inşallah anlamadan kurtulursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 ödeme yapacağım benim dr anlaşmalı hast.var orda oldum özel medideste sanada kolay gelsin inşallah anlamadan kurtulursun
Valla arkadaşim ameliyat ve sonrası 2 gün hiç birşey anlamadım çok zorluk cekmedim ama sonrası sabır işi benim sanssizligim vücudum ödem yaptı karnım sırtımda bile şişlik oldu antibiyotik tedavisi oldum şimdi iyiyim normal şişliklerin inmesi için 1.5 2 aygeçmesi gerek bugün 18 günüm dışarı çıkıyorum araç kullanıyorum sıkıntım yok dediğim gibi karnımda ki sertlik biterse olay tamam dr. Çok şeker sürekli iletisimdeyiz beni sürekli motive etti 'korkma ben senin yanındayım hepsi bitince çok mutlu olacaksın v.s.' senin içinde hakkında hayırlısı olsun ben resim yukleyemedim boyutu büyük geldi herhalde sürekli hata verdi elimden geldiğince buradaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım hatta hastaneye gelip çıkan yağları beraber inceledigim arkadaş dahi oldu yepyeni1 de benim dr ameliyat oldu ben ödem tedavisi olurken o da ameliyata girdi sürekli onun odasına gitip moral vermeye çalıştım inşallah yardımcı olabilmişimdirDeniz hanim nasıl oldunuz bende düşünüyorum ist doktorunuz kim bilgilendirirseniz sevinirim benide izleme alırsanız resimleri görmek isterim.
Valla arkadaşim ameliyat ve sonrası 2 gün hiç birşey anlamadım çok zorluk cekmedim ama sonrası sabır işi benim sanssizligim vücudum ödem yaptı karnım sırtımda bile şişlik oldu antibiyotik tedavisi oldum şimdi iyiyim normal şişliklerin inmesi için 1.5 2 aygeçmesi gerek bugün 18 günüm dışarı çıkıyorum araç kullanıyorum sıkıntım yok dediğim gibi karnımda ki sertlik biterse olay tamam dr. Çok şeker sürekli iletisimdeyiz beni sürekli motive etti 'korkma ben senin yanındayım hepsi bitince çok mutlu olacaksın v.s.' senin içinde hakkında hayırlısı olsun ben resim yukleyemedim boyutu büyük geldi herhalde sürekli hata verdi elimden geldiğince buradaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım hatta hastaneye gelip çıkan yağları beraber inceledigim arkadaş dahi oldu yepyeni1 de benim dr ameliyat oldu ben ödem tedavisi olurken o da ameliyata girdi sürekli onun odasına gitip moral vermeye çalıştım inşallah yardımcı olabilmişimdir
Elif eren aydın 17 bin dedi ama benim kombin olduğu için indirim yaptı 14 bin anlaştık arkadaş dediğim kişi ile bu platformda tanıştık onda sıkıntı olmadı 5. Gün almanyaya uçtuCok tesekkur ederim cevapladigin icin Doktor kimdi ve ne kadar ödedin. Bu arada arkadaşından şişlikler oldumu doktordan memnun kaldinmi
Nesrin nasılsınCok gecmis olsun cnm bende ayne amaliyet yapacam bi Hafta sonra sen nerde yaptin ve nekadar ödedin ? Kendine iyi bak
Günaydınlar uzun zamandır istediğim ama bir türlü çıkan sorunlardan dolayı ertelediğim karın germe ameliyatını oldum. Bu gün 2. GünümYeni ameliyat olanlara gecmis olsun
Geçmiş olsun benimkide 1 martta çok korkuyorum gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim çok agrin oldumu sonuçtan memnunmusun[/QUOTE
Daha önce karından bir operasyon geçirdiysen az çok kavrayabilirsin yani ilk yürümeler oturup kalkmada zorluk çekiyorsun ilk dönem benim ağrım sızım olmadı ameliyattan sonra da sadece kan dirhemlerini çıkarırken sıkıntı yaşadım o da sadece 1 dk sürdü ama çok acıdı gerç
Sadece karın gerdirme devlet hastahanesi fiyatı nedir ? ( lipo ya da başka ek müdahale olmadan)
Nasılsın geçmiş olsun şişliklerin ne durumdaGünaydınlar uzun zamandır istediğim ama bir türlü çıkan sorunlardan dolayı ertelediğim karın germe ameliyatını oldum. Bu gün 2. Günüm
Slm benimda 9 martta bende cok korkuyorum ama ben sonuctan cok korkuyorum ya kotu olursa ya pişman olursam dşyeGeçmiş olsun benimkide 1 martta çok korkuyorum gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim çok agrin oldumu sonuçtan memnunmusun
alm deniz benimde ayın 9 ameliyatım var banada yardımcı olursan cok sewinşrim benim tek korkum ya sonuctan pişman olursam diye sonuctan mutlumusun hani şiş odem var diyosun ya peki bu odem oldugu haldeValla arkadaşim ameliyat ve sonrası 2 gün hiç birşey anlamadım çok zorluk cekmedim ama sonrası sabır işi benim sanssizligim vücudum ödem yaptı karnım sırtımda bile şişlik oldu antibiyotik tedavisi oldum şimdi iyiyim normal şişliklerin inmesi için 1.5 2 aygeçmesi gerek bugün 18 günüm dışarı çıkıyorum araç kullanıyorum sıkıntım yok dediğim gibi karnımda ki sertlik biterse olay tamam dr. Çok şeker sürekli iletisimdeyiz beni sürekli motive etti 'korkma ben senin yanındayım hepsi bitince çok mutlu olacaksın v.s.' senin içinde hakkında hayırlısı olsun ben resim yukleyemedim boyutu büyük geldi herhalde sürekli hata verdi elimden geldiğince buradaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım hatta hastaneye gelip çıkan yağları beraber inceledigim arkadaş dahi oldu yepyeni1 de benim dr ameliyat oldu ben ödem tedavisi olurken o da ameliyata girdi sürekli onun odasına gitip moral vermeye çalıştım inşallah yardımcı olabilmişimdir
slm benimde ameliyatıma az kaldı siz ne zaman olucaksınızDeniz nasıl oldun şişlikler varmı dikiş izi nasıl resim varmı yarın için randevu aldım nasıl ilerliyor randevudan sonra dk aynı olunca sana sorayım dedim çok mu oldu ne heyecanlıyım
Hmmm hadi hayırlısı bakalım geldikten sonra gelişmeleri ve kararını yazarsan sevinirimben ilk randevuya bugun gideceğim.bakalım ne dıyecek