Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korseyi kullanmanızı öneririm,doktorunuz nasıl tavsiye etti bilmem ama 15 gün kıssa bir süre.15 gün oldu
Hadi hayirli olsun
İstediğin sonuca ulaşırsa umarim
@kapnax merhaba nasilsiniz oldunuz mu ameliyat. memnunmusunuz doktorunuz kim3kasım da bel+karın lazer lipoliz ve abdominoplasti yapılacak..korkuyorum birazzz
zuzu53 merhaba şimdi nasilsiniz memnunmusunuz. doktorunuz kim. ben Ankaradayim daha önce lazer liposaction oldum ama memnun kalmadim. şimdi karın gerne için doktor araştırıyorum. ankara olmazsa istanbul da olur. kime olucam bilmiyotum. ćok zor doğru doktoru bulmam lazim. Tekrar tekrar ameliyat olmak istemiyorum.istanbul'da ali rıza öreroğlu ile tel de görüstüm. güven veren birine benziyor ama daha ćok burun amiyatlarıni gördüm. Doktoru duyan var mı bana kim yardımcı olur bu sitede. bir de necdet uçara karın germe ameliyati olan var mıKesinlikle iki gündür gece gündüz kullanıyorum
Seni izlemeye aldimCansuceren lütfen beni izlemisin
Nebil beye ameliyat olan @ffz arkadaşımız vardı,memnundu aslında ama tabi her sonuç iyi olacak siye bir garanti yok. Şans diyelim. Doktorla iletişimiz iyi geçmediyse içinize sinmediyse eleyin.
gordum harika gorunuiyorsun mesaj da yazdim ben ayion 11 inde hasan beyle gorusme aldim ameliyati birdahaki gelisime olucam ama simdi konusup kendisini gormek istedim. Fit fit beni en cok korkutan izler senin izlerin nasil oldu memnunmusun halinden izlerini gosteren bir resim paylasabilirmisin sakincasi yoksa cok tesekkurler
fitifit beni de alırmısınız izlemeye. Ben sizi alfim ve de resim ekledim. Daha önce yazdım mı size bilmiyorum. Rahatdizlik veriyorsam özür. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Biran önce doktor için karar vermem lazımmkesinlikle tekrar yaptırırdım hiç tereddüt etmem herşeye değer
hilkad kime oldunuz ameliyatıCok tesekkur ederim canim goguslerde 2 ay oldu onlarda oturdu yerine iyice ayni toparlanacaklar insallah bu arada sizinde masallahiniz var 1 tane resim gordum oda sahane
mercimekceku beni de izlemeye alırmısın. Merak ettim sonucunu. Ben resim ekledim kötü karnımın resmini. Bakabilirsin. umarım ameliyat sonrası çok çokkkk güzel resimler koyucammEvet sonuç gerçekten müthiş oldu Jelesec doktorumda işin ehli yanlız hakkını yiyemem
Merhaba, herşey yolunda gidiyor. Bahsettiğiniz doktorlarla ilgili bilgi sahibi değilim, deneyimleyen forum üyelerimiz olursa muhakkak size yardımcı olacaklardır. Sizi izlemeye alıyorum detaylara oradan ulaşacaksınız, sevgiler.zuzu53 merhaba şimdi nasilsiniz memnunmusunuz. doktorunuz kim. ben Ankaradayim daha önce lazer liposaction oldum ama memnun kalmadim. şimdi karın gerne için doktor araştırıyorum. ankara olmazsa istanbul da olur. kime olucam bilmiyotum. ćok zor doğru doktoru bulmam lazim. Tekrar tekrar ameliyat olmak istemiyorum.istanbul'da ali rıza öreroğlu ile tel de görüstüm. güven veren birine benziyor ama daha ćok burun amiyatlarıni gördüm. Doktoru duyan var mı bana kim yardımcı olur bu sitede. bir de necdet uçara karın germe ameliyati olan var mı
mercimekceku beni de izlemeye alırmısın. Merak ettim sonucunu. Ben resim ekledim kötü karnımın resmini. Bakabilirsin. umarım ameliyat sonrası çok çokkkk güzel resimler koyucamm[/QUO
Merhaba, herşey yolunda gidiyor. Bahsettiğiniz doktorlarla ilgili bilgi sahibi değilim, deneyimleyen forum üyelerimiz olursa muhakkak size yardımcı olacaklardır. Sizi izlemeye alıyorum detaylara oradan ulaşacaksınız, sevgiler.
beni de izlemeye alırmısın pazartesi ameliyat olucam da varsa resimlerinizi görebilir miyimMerhaba, herşey yolunda gidiyor. Bahsettiğiniz doktorlarla ilgili bilgi sahibi değilim, deneyimleyen forum üyelerimiz olursa muhakkak size yardımcı olacaklardır. Sizi izlemeye alıyorum detaylara oradan ulaşacaksınız, sevgiler.
Vallahi fake değilim bilmem nasıl kanıtlasamAllah muhafaza
Visa_hira beni de alırmısınız izlemeye. Ben sizi aldımKizlar bisey sorucam su atlet gibi. Kopcali korse varya pahali olan onu kullanip artik isin e yaramayan satmak isteyen birileri varmi acaba varsa ben almak istiyorum bana ulasirmisiniz sifiri cok pahali alamam suan benide ancak o toparlar
@NAZZOZZ merhaba ben geçen sene lazer liposaction ile birlikte popoya yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. Kesinlikle ağrı yapan birşey değil. Aynı anda yaptırabilirsimizArkadaşlar herkesin ne zaman hangi şehirde hangi dr a hangi operasyonları olduğuna dair güncel bi forum var mı? Bu ay içinde ameliyat olmak istiyorum ve İstanbul da hangi dr a ortalama ne kadar ödeyip ameliyat olup ta süreci nasıl geçti diye bir üyenin temel operasyon bilgisine ulaşıp sonrasında sistematik takip edebileceğim bi yer bulamadım.Çok şey istiyo gibi görünebilirim ama her karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı olanı bulup tüm mesajlarını inceleyip ne zaman hangi iehirde kime ameliyat olduğunu incelemek valla kolay değil :) Neyse ki arkadaşlar çok yardımsever ama tek tek ulaşıp sorular sorup kimseyi bezdirmek te istemiyorum :) Vaktim çok azaldı haftaiçi görüşme yapıp karar vermem gerekiyor ki yeni yıla yenilenmiş gireyim.Memnun olanlar istanbul da dr adı ve fiyat bilgisi versin lütfen Tam karın germe -göğüs dikleştirme (protez gerekli mi bilmiyorum)-karın germe de yapılacak olan yağ aldırma önceliklerim karından çıkan yağ ile alt bacağa dudağa popoya dolgu yaptıran varsa da deneyimlerini merak ediyorum hepsini aynı anda yaptıran var mı mesela karın göğüs le beraber popoya da dolgu olsa yatmam imkansız hale gelir mi ? Üst bacakta da deri fazlalığı yağ ve selülit var heryer düzelince çok göze batacak ama hep kötü örneklere denk geldim lipo asla düşünmem başka kesin sonuç önerisi olan var mı ?Yine uzun yazmışım şimdiden teşekkür ederim kızlar
sopjay beni de alırmısınız izlemeyeNeden bana mesaj gonderilemedigini anlamadim ayarlara baktim bulamadim ben sana ozelden gondermeye calisayim