Slm canım bende bu amekyatı olucam inşallah beni izlemeye alırmsn resimlerini görmek isterim birde nasıl oldun iyimisin iyileşme sürceci çokmu zor benim iligilenicek kimsem yok kendim enazından 3cü günü felan kalkıp yatabilirmiyimki beni az bilgilendirsen birde nekadar para verdin özelden yazarsan sevinirimMerhaba hanimlar bugun 18. Gunum odemler azaldi daha dik yuruyorum dikislerim iyi durumda korseye devam :) ameliyat olmak isteyenlere bende bikac bisey soyleyim ben ameliyatim icin hic bir ozel dr. Gitmedim arastirma icinede girmedim ozelleri , burda universite hastanelerinde yapildigini duyunca direk hacettepeye gittim muane oldum ve bir hafta icinde ameliyat oldum ve en onemlisi ozelde verilen paranin 4/1 ne hemde iki ameliyat birden hem gogus hem karin ameliyati oldum doktorum Dicle Yaşar Aksöyler muayene gunu watsaptan yazismaya bi basladik ameliyat oldum hala sohbet ediyoruz resim cekip gelismeleri atiyorum cok cici bi hatun vesselam ve sicak kanlı hastalarıni ozenle takip ediyor ankarada ameliyat olacaklara duyrulur olmuslarada gecmis olsun