- 29 Aralık 2015
- 262
- 127
- 54
hayırlısı oılsun cnm, yalnızca karın mıKızlar amaliyat randevu mu aldım bir aksilik çıkmazsa yadaaaaa benn vazgeçmeden 20 temmuz inssllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı oılsun cnm, yalnızca karın mıKızlar amaliyat randevu mu aldım bir aksilik çıkmazsa yadaaaaa benn vazgeçmeden 20 temmuz inssllah
hayırlısı oılsun cnm, yalnızca karın mı
Ben baktim gayet normal cizilmis karninizAmaliyat olan arkadaşlar lütfen benim fotma yorum yapsın doktorum çizim yaptı nasıl olacak bilmiyorum
Sağol canim ben senin fotolarini göremiyorum beni izlemektenmi çıkardın canimBen baktim gayet normal cizilmis karniniz
Cnm baktım resmine. Çizimler gayet normal. Boşuna endişe etme. Dr'un kim?Canim benim albüme bakarmisin yorumuna ihtiyacim var bugün bir görüşme yaptım doktorum kesip çıkaracağı bölgeyi çizdi düz olarak kesilmiyecekmiydi ya ben hep öyle saniyordum[/QUOTE
Izlemeye aldım canim ben seni gorebilirsin
üniversite hastanesi canim doktorum zeynep hanimCnm baktım resmine. Çizimler gayet normal. Boşuna endişe etme. Dr'un kim?
Yanlara ve mide kısmına lipo yapıp germe yapicakkaslarimin çok gevşek olduğunu soyledi iç dikiş le düzeltecek mis canimCnm baktım resmine. Çizimler gayet normal. Boşuna endişe etme. Dr'un kim?
Aktif olmayinca ve fotolara yorum yapilmayinca silmisim demek canim yeniden aldimSağol canim ben senin fotolarini göremiyorum beni izlemektenmi çıkardın canim
Beni de izler misinIzlemeye aldım canim ben seni gorebilirsin
Çok güzelsin canim incecik beline masallahhhhkızlar otururken çektiğim bir tane foto ekledim bakmak isteyen
Beni de izler misin
Izledim canimBeni de izler misin
Haklisin canim bi ara cok yogun dum vakit bulup giremedim forma fotolatina baktım revizyonami karar verdin canim senAktif olmayinca ve fotolara yorum yapilmayinca silmisim demek canim yeniden aldim
Evet canim revizyon olacagimHaklisin canim bi ara cok yogun dum vakit bulup giremedim forma fotolatina baktım revizyonami karar verdin canim sen
Karın germede yapılması gerekeni yapacak yani. Kas onarımı, bele ve mideye lipo, alttaki deri de çıkınca tamamdır.Yanlara ve mide kısmına lipo yapıp germe yapicakkaslarimin çok gevşek olduğunu soyledi iç dikiş le düzeltecek mis canim
O zmn revizyonu en erken zamanda yaptır da kurtul cnm bir an önce. Bekledikçe daha çok yıpranıyorsunEvet canim revizyon olacagim
Cok yiprandim bu aralar surekli uyuyorum gunler gecsin diye kafamdan atamiyorum bu sayfayi kapatip hayatima normal bir sekilde devam etmek istiyordum ki cok projelerim yarim kaldi malesef ...
Keske yaptirabilsem bu yaz tasinma telasi var iste o elimi kolumu bagladi resmen daha ev tutacagim yer belli bile degil istedigim evi bulamadim daha :/O zmn revizyonu en erken zamanda yaptır da kurtul cnm bir an önce. Bekledikçe daha çok yıpranıyorsun