- 25 Ekim 2008
- 143
- 36
kilom 59 boyum 1.60 derim esek ama siki degil yayiyo kendini hemenBence tam germelik karnin var eger derin esnek olursa iyi gerilir kilolu gozukmuyorsun kac kilosun boyun kac ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilom 59 boyum 1.60 derim esek ama siki degil yayiyo kendini hemenBence tam germelik karnin var eger derin esnek olursa iyi gerilir kilolu gozukmuyorsun kac kilosun boyun kac ?
yok ozellikle bir kac kez sordum 10 bin euro dediler10 bin tl olmasin bu ? €uro ise cokkk pahali
Bende yavriiiiiiiiÖzledim uşağum
Yayilmasi daha iyi canim ne kadar esnek o kadar gergin bir karin olur kiloda iyi bence bende 163 boy 60 kiloyumkilom 59 boyum 1.60 derim esek ama siki degil yayiyo kendini hemen
Cok yurt disinda mi yasiyosun ondan olabilir ?yok ozellikle bir kac kez sordum 10 bin euro dediler
Aklinda ne varsa cekinme sor bence mesela lipo yapilacakmi yapilacaksa beline de yaptir ki boyle kum saati sekli olsun .. Sonra extra dikey izin olacakmi yani benim derim yetismemis ve eski gobek deligimin izi dikey olarak camasir disinda kaldi malesef arti o eski gobekte piercing izi vardi onlar daha da cok belli onuda mutlaka danisYeni bir sorum var deneyimli hanimlardan doktor gorusmelerinde nelere dikkat etmek ne sorular sorulmasini tavsiye edersiniz ? sonadan ben niye bu konuyu konusmadim dediginiz bir durum oldumu? Doktor seciminde doktora duydugunuz guven disinda neler sizce etkili /onemliolmali? Belki bazi seyler kisilere gore degisebilir ama sizlerin kisisel deneyimleri belki tahmininizden daha fazla yardimci olabilir biz yeni arastirma yapmaya baslayanlara. tesekkurler
Tesekkurler Chanel bende yurt disindayim gider gitmez gorusup ameliyat olacagim icin gereiliyorum ama sizin tavsiyeleriniz deneyimleriniz ban isik tutacak cok tesekkurlerYayilmasi daha iyi canim ne kadar esnek o kadar gergin bir karin olur kiloda iyi bence bende 163 boy 60 kiloyum
Cok yurt disinda mi yasiyosun ondan olabilir ?
Aklinda ne varsa cekinme sor bence mesela lipo yapilacakmi yapilacaksa beline de yaptir ki boyle kum saati sekli olsun .. Sonra extra dikey izin olacakmi yani benim derim yetismemis ve eski gobek deligimin izi dikey olarak camasir disinda kaldi malesef arti o eski gobekte piercing izi vardi onlar daha da cok belli onuda mutlaka danis
Gobek deligini nasil istiyorsan soyle kucuk icine cokuk bir gobek deligi ideal
Ben doktoruma cok guvendigim icin benden daha iyi bildigin icin hic birsey soylemedim ama bazen diyorum keske soyleseydim tam olarak isteklerimi benim avantajim yoktu yurt disindan geldim ilk gorusmede ameliyat oldu hem heyecan hem korku konusamadim da ..
Doktor konusunda guvenden sonra tabiki isinin arkasinda durmasi onemli yani ameliyattan sonra surec zor oluyor seni rahatlatmasi ve eger gerek olursa revizyon icin arkanda olmali( ki insallah gerekmez)...
Bak bir kac doktora mail ile yada what ap ile ulas fotolarini yolla fiyat alTesekkurler Chanel bende yurt disindayim gider gitmez gorusup ameliyat olacagim icin gereiliyorum ama sizin tavsiyeleriniz deneyimleriniz ban isik tutacak cok tesekkurler
Rica ederimTesekkurler Chanel81 evet insan doktor daha iyi bilir diye dusunup sormuyor fazla ben gecen gittigimde gordum bir iki doktoe hicsormadim bu sorulari arti gosterdikleri resimler hep ic camasirliydi izler nerde nasil hic gormedim
oha diyorum ucmuş bunlar yaa doktoruma kurban benden karın ve meme için 10 bin istedi valla cok iyi demiş bu fiyatlara göreyok ozellikle bir kac kez sordum 10 bin euro dediler
Canim senin doktorum kimdi ? Memeyi diklestirme mi olacak ne olacak bakimoha diyorum ucmuş bunlar yaa doktoruma kurban benden karın ve meme için 10 bin istedi valla cok iyi demiş bu fiyatlara göre
jelommmm sağol bitanemm.. korkutmaya çalışıyorum ama korkmuyo valal gözünü kararttı..kızın bu taraklarda bezi yoktu benden sebep etkilendi heralde hem karın hem göğüs zor olmaz inşallah...karın germe yapılırken yağ nasıl alınıyor biliyor musun? karın kesilmeden önce liposuction ile yani kanüüller kullanılarak mı alınıyor yoksa karnı açtık nasıl olsa diyerek direk ameliyat sırasında mı alınıyor..
cnm benim karın germe ve meme küçültme olucak allah kısmet ederse inşl. Emin Sır doktorum İzmirde cok iyi referans ile gidiyorum kendiside çok kibar ve cok net biri inşl bitince ameliyatlarda güzel yorumlarım olucak inşl aminCanim senin doktorum kimdi ? Memeyi diklestirme mi olacak ne olacak bakim
Bana çok yüksek geldi bu fiyat.yurt dışında olduğun için acaba transfer ve konaklamayıda mı koydular diycem ama yine de buradaki fiyat ortamalarının çok üstünde bana göre.Bir kac doktoru aradim bu gun fikir almak icin fiyat konusunda Serder Eren karin germe icin 10 bin euro diyor baya bir ucuk geldi fiyat bana sizcede oylemi ?
Insallah canim cok mutlu olcnm benim karın germe ve meme küçültme olucak allah kısmet ederse inşl. Emin Sır doktorum İzmirde cok iyi referans ile gidiyorum kendiside çok kibar ve cok net biri inşl bitince ameliyatlarda güzel yorumlarım olucak inşl amin
Bana çok yüksek geldi bu fiyat.yurt dışında olduğun için acaba transfer ve konaklamayıda mı koydular diycem ama yine de buradaki fiyat ortamalarının çok üstünde bana göre.
Insallah canim cok mutlu ol