- 19 Nisan 2011
- 50
- 0
bende tam dik duramıyorum icimden bişiler cekiliymuş da kpacakmış gibi luyo.acaba tam dik ne zaman yürüyebilecegiz
Hamileliğimde karnım çok sivriydi öne doğru, doğumdan sonra göbek deliğim yerine inmeyince göbek fıtığı olmuşşun demişti kadın doğumcum. Kaslarım felaketti. Hemen bir genel cerraha gittim o da spor yap kasların biraz toparlansın böyle ameliyat yapamam demişti. Ciddi bir şekilde spor yaptım. O zamandan bu zamana ne çok doktor gezdim ben unuttum sayısını, Hele bir tanesi karnını dikine açıp yama koyarım demişti 6 haftada iyileşirsin deyince karın germe olmaya karar verdim. Hem çatlaklar hem dikine kocaman bir iz olacağına karın germe olsun demiştim. Off bir anlatsam doktorların söylediklerini herbiri ayrı birşey söyledi. Neyseki hep ertelemiş diyorum boşuna yama konulacaktı, vücuduma yabancı madde girecekti. En ilginci fıtık bile değilmiş, ona benzer birşeymiş. Dedim ki gittiğim tüm doktorlar nasıl yanıldı inanılır gibi değil. Bu hikayem uzun, burada keseyim en iyisi
Göbek deliğimi değil ama içerde bir yerde muhtemelen kaslarımı hissediyorumdur. Zaten üstte karnımın derisine dokununca hiçbir hissetmiyorum. Ayağa kalktığımda biraz dikleşince (ama tam dik falan değil yukarıdan omuzlarından öne doğru kambur gibi) içimde birşey çekiliyor gibi hissediyorum. İçim bir tuhaf oluyor.
hazirandacım hatrı sayılır derken uzunluğunumu kastettin anlamadım kalınlığıımı çünkü benim tam 40 cm uzunluğu ve yordan ipi denecek kadar da inceliği varslm kızlar
pek bi sessizleşmişiz yine
herkes iyidir umarım .
benm sabahki kremlenişimde gördümki artık yara kabuklarım tamamen döküldüama buda ortaya şunu çıkardıki hatırı sayılır izlerim var
hazirandacım hatrı sayılır derken uzunluğunumu kastettin anlamadım kalınlığıımı çünkü benim tam 40 cm uzunluğu ve yordan ipi denecek kadar da inceliği var
slm herkeze bu gün 39 gün oldu aml olalı artık korsesizliği hazırım :))))) ayalarımın üstünde durabilecek cesaretim var karnımın altındaki şişlik baya azaldı artık gerginliğini hissetmiyorum demmeki dr haklıymış kan kendi kendine geri çekiliyor bu benim çok sevineceğim bir durum aksı halde revizyona gidilebilirdi gerek kalmaz diye dua ediyorum genel görüntümden çok memnunum göbeğim ve dikişlerin rengi hafif de olsa farkedilir şekilde açıldı üç ayı bir bitirsem derin bir ohhhh çekicem çünkü sanki halllaa birşeyler aksı gidecekmiş hissi gitmedi benden ve yoruyor bu beni stres oluyorum sizdede bu varmı omuzlerımda sanki ağırlık var gibi sürekli bir temkinli yürüyorum yatyorum geziyorum ??????
bu arada ameliyat oldugumu bilen arkadaşlarım göbegimi görmeye geliyorlar herkes hayranlıkla seyrediyo.hani sünnet olan cocuklar pipisini gösterirya bende onlar gibi her gelene göbegimi acıpgösteriyorum.
arkadaşlar ben göbegimdeki ize falan takamıyorum şimdilik cünkü göz cevremdeki izler daha önemli benim icin . bügün aile hekimimize gidip contractubex yazdırdım .şaclarımın icinde beni rahatsız eden dikişler vardı onları aldırdım .ilk defa bu kadar uzun saat dışarda kaldım dolayısı ile cok yoruldum .zaten ameliyattan sonraki halsizligimi tam anlamıyle atamadım.evet sizlerinde dedigi gibi sabır gerekli.
slm herkeze bu gün 39 gün oldu aml olalı artık korsesizliği hazırım :))))) ayalarımın üstünde durabilecek cesaretim var karnımın altındaki şişlik baya azaldı artık gerginliğini hissetmiyorum demmeki dr haklıymış kan kendi kendine geri çekiliyor bu benim çok sevineceğim bir durum aksı halde revizyona gidilebilirdi gerek kalmaz diye dua ediyorum genel görüntümden çok memnunum göbeğim ve dikişlerin rengi hafif de olsa farkedilir şekilde açıldı üç ayı bir bitirsem derin bir ohhhh çekicem çünkü sanki halllaa birşeyler aksı gidecekmiş hissi gitmedi benden ve yoruyor bu beni stres oluyorum sizdede bu varmı omuzlerımda sanki ağırlık var gibi sürekli bir temkinli yürüyorum yatyorum geziyorum ??????
kücük altın ne demek bence tam altın hakkettik.dikişler kulak arkasından başlıyor tac şeklinde bütün başın icinden şaclı deriden diger kulak memesinin arkasına kadar uzanıyor.aslında cok kolay bi ameliyat diil .sıkıntılı bişi.nazarlık koyalımda bizlere nazar degmesin.
uzunluğu kastetmedim limonumo normal işte beklenen gibi bi belden diğer bele kadar .
kastettiğim şey izim benmde ince ama ecüş bücüş gibi bişi görübüyor gözümeyani biliyorum henüz çok erken 23 günde mucize beklemem imkansız ama ne bilim işte bi an öncede az görünür olsa pek memnun olucam
biz kadınlarında isteği bitmiyo dimi kızlarşahsen ben aml. öncesi iz konuşulurken ay diyodum gergin bi karnım olsunda o iz umrumda değil zaten sezaryen izim var filan ama şimdide daha mükemmeli istiyorum çokmu oluyorum ne
Bende merak ettim birazdan ölçücem kabaca, dikişlerimin üstü kapalı daha. Benim dikişlerimde kabarık kabarık duruyor. Yarın kontrol var krem verecek doktorum. Geçen kontrolde çok temkinli davranıyorsun dedi bende pansumanda yatağa uzanırken biraz rahat davrandım sonra göbek deliğinin orası çok kötü oldu dikişlerim attı dedim abartmıyorum rahat yarım saat çok acıdı. Daha bugün geçti acısı. Ayrıca bugün dışarı çıktım hava güzeldi sitemizde çardak var orada oturduk. İyi geldi çok bunalmışım.
ya kızlar ben bugün çok kaşınıyorum ama yara yerlerim değil yane böyle hani gebelikte yaşadıysanız bilirsiniz öyle bi kaşıntı var karnımda ve çok korkuyorum çatlıyormuyum yoksa