Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bende tam dik duramıyorum icimden bişiler cekiliymuş da kpacakmış gibi luyo.acaba tam dik ne zaman yürüyebilecegiz

bende tam dik duramıyorum icimden bişiler cekiliymuş da kpacakmış gibi luyo.acaba tam dik ne zaman yürüyebilecegiz

Merhaba Ayser Hanım, bende dört gözle dik yürüyebileceğim günü bekliyorum. Dr ye göre amlden 2 hafta sonra. Ne kadar sabırsızım 2 gün önce birinin yardımı olmadan yürüyemiyor kalkamıyordum. Bugün yalnız kalkıp yürüyebiliyorum ona şükretmem lazımken dik yürümeyi istiyorum. Sabır sabır sabır :)

gerçekten şanslıymışsın ako böyle saçma sapan bi aml.tan kurtulmuşsun iyikide olmamışsın dr.larda yanılabiliyo malasef ama insan üzerinde yanılma payı asla olmamalı
neyse çok şükür bişi çıkmamış hem bak estetikte aradan çıktı
acını anlıyorum az daha sabret cnm her sabah farklı uyanıcaksın iyi günler yakında

Herkese iyi akşamlar .. Ben karnımı çok şiş hissediyorum.sizdede bu his varmı dokununca çok sert morarma sarılık yada kızarıklık hiç yok. şişkinlik önceki karnım gibi
benim göbek deliğim değişmedi.sadece biri gündür şişlik hissediyorum

slm kızlar
pek bi sessizleşmişiz yine
herkes iyidir umarım .
benm sabahki kremlenişimde gördümki artık yara kabuklarım tamamen döküldü ama buda ortaya şunu çıkardıki hatırı sayılır izlerim var

hazirandacım hatrı sayılır derken uzunluğunumu kastettin anlamadım kalınlığıımı çünkü benim tam 40 cm uzunluğu ve yordan ipi denecek kadar da inceliği var

slm herkeze bu gün 39 gün oldu aml olalı artık korsesizliği hazırım :))))) ayalarımın üstünde durabilecek cesaretim var karnımın altındaki şişlik baya azaldı artık gerginliğini hissetmiyorum demmeki dr haklıymış kan kendi kendine geri çekiliyor bu benim çok sevineceğim bir durum aksı halde revizyona gidilebilirdi gerek kalmaz diye dua ediyorum genel görüntümden çok memnunum göbeğim ve dikişlerin rengi hafif de olsa farkedilir şekilde açıldı üç ayı bir bitirsem derin bir ohhhh çekicem çünkü sanki halllaa birşeyler aksı gidecekmiş hissi gitmedi benden ve yoruyor bu beni stres oluyorum sizdede bu varmı omuzlerımda sanki ağırlık var gibi sürekli bir temkinli yürüyorum yatyorum geziyorum ??????

hazirandacım hatrı sayılır derken uzunluğunumu kastettin anlamadım kalınlığıımı çünkü benim tam 40 cm uzunluğu ve yordan ipi denecek kadar da inceliği var

uzunluğu kastetmedim limonum o normal işte beklenen gibi bi belden diğer bele kadar .
kastettiğim şey izim benmde ince ama ecüş bücüş gibi bişi görübüyor gözüme yani biliyorum henüz çok erken 23 günde mucize beklemem imkansız ama ne bilim işte bi an öncede az görünür olsa pek memnun olucam
biz kadınlarında isteği bitmiyo dimi kızlar şahsen ben aml. öncesi iz konuşulurken ay diyodum gergin bi karnım olsunda o iz umrumda değil zaten sezaryen izim var filan ama şimdide daha mükemmeli istiyorum çokmu oluyorum ne

seni tbrk ederim korsesiz günlerinde mutluluk ve sağlık dilerim cnm darısı hepimize olsun ayy çok sıkıldım bende korsede hele o geceler yokmu ahhh şöle sere serpe yatmayı nasıl özledim :18:
ltfn olumsuz şeyler düşünme cnm ben çekim gücüne çok inanırım hep iyiyi,güzeli düşün sen en zor şeyleri atlattın şimdiden sonrası senin için yepyeni çok güzel bi dönem olucak

arkadaşlar ben göbegimdeki ize falan takamıyorum şimdilik cünkü göz cevremdeki izler daha önemli benim icin . bügün aile hekimimize gidip contractubex yazdırdım .şaclarımın icinde beni rahatsız eden dikişler vardı onları aldırdım .ilk defa bu kadar uzun saat dışarda kaldım dolayısı ile cok yoruldum .zaten ameliyattan sonraki halsizligimi tam anlamıyle atamadım.evet sizlerinde dedigi gibi sabır gerekli.

bu arada ameliyat oldugumu bilen arkadaşlarım göbegimi görmeye geliyorlar herkes hayranlıkla seyrediyo.hani sünnet olan cocuklar pipisini gösterirya bende onlar gibi her gelene göbegimi acıpgösteriyorum.

bu arada ameliyat oldugumu bilen arkadaşlarım göbegimi görmeye geliyorlar herkes hayranlıkla seyrediyo.hani sünnet olan cocuklar pipisini gösterirya bende onlar gibi her gelene göbegimi acıpgösteriyorum.

ay çok hoşsunuz yaa
görenler maşallah desin ama ltfn ha bide birer küçük altını haketmedikmi sizce

yüz germe işini hep merak etmişimdir dikişlerin tamamını saçın altınamı gizliyolar acaba ?

kücük altın ne demek bence tam altın hakkettik.dikişler kulak arkasından başlıyor tac şeklinde bütün başın icinden şaclı deriden diger kulak memesinin arkasına kadar uzanıyor.aslında cok kolay bi ameliyat diil .sıkıntılı bişi.nazarlık koyalımda bizlere nazar degmesin.

Senin adına sevindim canım. Uzun bir süre temkinli davrandığın için stress olman normal, bu zamana kadar bir sürü şey yaşadın bundan sonrası daha kolay olacaktır. Sonuçta 1 ayda yara iyileşmesi oluyormuş. Sen bu süreyi çoktan doldurmuşsun. Bundan sonra keyfini çıkar bence

evt evt haklısınız tam altın istiyoruz

saçlı deriye dikiş atılırken saçlar kesilmiyo dimi

ya kızlar ben bugün çok kaşınıyorum ama yara yerlerim değil yane böyle hani gebelikte yaşadıysanız bilirsiniz öyle bi kaşıntı var karnımda ve çok korkuyorum çatlıyormuyum yoksa

Bende merak ettim birazdan ölçücem kabaca, dikişlerimin üstü kapalı daha. Benim dikişlerimde kabarık kabarık duruyor. Yarın kontrol var krem verecek doktorum. Geçen kontrolde çok temkinli davranıyorsun dedi bende pansumanda yatağa uzanırken biraz rahat davrandım sonra göbek deliğinin orası çok kötü oldu dikişlerim attı dedim abartmıyorum rahat yarım saat çok acıdı. Daha bugün geçti acısı. Ayrıca bugün dışarı çıktım hava güzeldi sitemizde çardak var orada oturduk. İyi geldi çok bunalmışım.

sen dr.lara bakma cnm onlara göre herşey normal biz abartıyoruz
ilk pansumanımda baktım kimsenin el vericeği yok bana dedim ltfn yardım edermisiniz yane kalkamıyorum bi suratla el verildi şahsen kendimi zorlayamam ,normalde çok hızlıyımdır ama bu aml. sonra hız filan kalmadı bişi olur korkusuyla

ya kızlar ben bugün çok kaşınıyorum ama yara yerlerim değil yane böyle hani gebelikte yaşadıysanız bilirsiniz öyle bi kaşıntı var karnımda ve çok korkuyorum çatlıyormuyum yoksa

Bende de kaşıntı var, biz ona yara iyileşirken kaşınır deriz. Bence ondandır, iyileşiyorsun Hazirandacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…