düzeltmen iyi oldu akocum azcık düşündürmüştü beni hemen gidip ölçümlerimi aldım ödemlerim baya azalmış anladım ve dedimki demek derim yapışmaya başladı
benimde bugun tam 13 gun oldu ben fildir fildir geziyorum kizlar alsancakta alisverise cikmak istiomda korse var ya dahalen giydiklerim guzle durmuyor 2 hafta daha gecsinde ole alicam ama benim istahim cok acildi bu aralr surkeli yiyorum ya da yedigimi saniyorum bilmiom ama tatali cok yiyesim var oldum ameliyat ise yaamicak bu gidisle amerikaya dondugumde evinde diyetimi yapicam artik annemin evinde gelsin borekler gitsin corekler tatlilar olmaz boleee
bu arada eczanaedne aldim ilaci iz kremini yani annem ustune yazdirdi demek ssk karsiliyormuskantaron yazgidna bende surdum dun yuzume burnumda hafifi sivilce cikti masaj yapmaktan hemen bir gecede gecirmis kanataron yagi. bugunde gobegime surcem bakalim nasil olcak .
bilmezmiyim zaman geçmek bilmiyordu ilk günlerde benim boyum 1,67 75 kilo ile aml gidrim bir ay doldu 70 kilo olmuşum biraz hizli vermişim mide ye yer kalmayıp erkenden doyunca işe yaradı demmekki kilo verdim :) . biraz daha sabır herşey bundan sonra güzelleşmeye başlıyor sevgiler
slm canım cesatten bahsediyorsun ama ben şunu açıklıkla söyleyeyim ki ben halaa aml olduğğumu kabul etmeye bile cesraret edemiyorum rüya gibi hayal gibi geliyor o kadar umutsuzdum bu aml için ben çünkü herşeyi çok sık inceliyordum ve eğer yazılarımı okuduysan büyük hayal kırıklığı yaşadığım için kimseye de güvenemiyodum ki biricik arkadaşım yardımcım yazıcı1975 aml olana kadar her konuda desteğini yardımını hiç esirgemedi saolsun . sana gelince ben olduysan bu alm sende olursun maddi acıdan ve aile içinde sorun yoksa .benim eşim hiç istemedi aml olmamı. hatta aml gelmedi bile o kadar yani annemle gittim anml oldum ve çok mutluyum daha ne diyim darısı başına sevgilerewet herkeze merhaba ama en çok da limon sana merhaba çook geçmiş olsun.iş yerimde girmek yasaklandığı için uzun süredir giremiyordum.son iki gündür bütün mesajları okudum.limonun ameliyat olduğunu ve sonuçtan mutlu olduğunu öğrendim ve çok sevindim.ameliyat olan tüm arkadaşlara sağlıklı bir iyileşme süreci diliyorum.ben henüz cesaretini toplayamayanlardanım.
ilk zaman böyle hissetmen çok normal bende böyle hissediyordum ve sanki düz durmak için diretirsem göbeğim dikişlerden kurtulacak gibi geliyordu ama olmadı:)))))) düzelecek arkadaşım sevgilerBenim göbek deliğim yerinde değildi o yüzden yeniden yapıldı. Sizin göbek deliğinizle ilgili işlem yapıldı mı? göbeğim karın duvarıma dikildiği için çekilme hissediyorum özellikle ayağa kalınca eğilmeme sebep oluyor ve acıyor. Sizin durumunuz nasıl ?
yarın bir haftam doluyor... benimde canım devamlı birşey yemek istiyor ama hemen doyuyorum, belkide sıkıntıdan oturmaktandır. Neyse bugün biraz bilgisayar başında işim var, rapor hazırlıcam yoksa aklım devamlı yemekte
ameliyat öncesi çatlaklarım çoktu karnım o kadar gevşekti ki bu hali bile bana güzel görünüyor bu kadar sıkıntıya değdiğini düşünmeye başladım :)
ilk zaman böyle hissetmen çok normal bende böyle hissediyordum ve sanki düz durmak için diretirsem göbeğim dikişlerden kurtulacak gibi geliyordu ama olmadı:)))))) düzelecek arkadaşım sevgiler
arkadaşlar mesela mesaj tekrarı oldu onu nasıl siliysunuz .ben biraz bilgisayar özürlüyümde
Benim göbek deliğim yerinde değildi o yüzden yeniden yapıldı. Sizin göbek deliğinizle ilgili işlem yapıldı mı? göbeğim karın duvarıma dikildiği için çekilme hissediyorum özellikle ayağa kalınca eğilmeme sebep oluyor ve acıyor. Sizin durumunuz nasıl ?
göbek deliklerimizin yerleri hepimizde değişti akocum benmde daha önceki yerin yukarsında çokta güzel yere denk gelmiş kızlarla kafa buluyorum yazın pirsing filan yaptrıcam diye
benm göbek deliğimin olduğu yerde yukarı doğru kasların dikildiği yer yani o kısıma kadar tamamen hissiz hatta göbek deliğimin dikişini almıştı dr.um 1. haftamda naptını anlamamış sorumştum oldu bitti bi kaç dikiş vardı aldım demişti :44: dolayısıyla acıda hissetmedim hiç sen nasıl hissediyosunki acaba ?