Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kantoron yagini icmekte iyi geliyormus . ben de hazir almadim yakin aile dostumuz yapmis 1 yildir bekliyormus verdi

Kantaron yağı;
*Antiseptik özelliğiyle yarada mikrop üremesini engeller
* İltihap önleyici özelliğiyle yarada herhangi bir iltihap oluşmasına engel olur
*Damar büzücü etkisiyle kanamayı kısa sürede durdurur
*Hücre yenileyici özelliğiyle yaranın çabuk kapanmasını sağlar
*Aynı zamanda sürüldüğü sürece yaranın sebep olduğu ağrı ve sızıları yok eder, büyük bir rahatlama sağlar.

Trafik kazaları sonucu meydana gelen iç yaralanma ve iç kanamalarda hem sürülerek, hem de dahilen içilerek kullanılır. Damar büzücü oluşu sebebiyle iç kanamaların durmasına yardımcı olur.

Hematomlarda (derideki mavi-mor lekeler), beze şişkinliklerinde ilgili bölgeye sürülüp masaj yapılır.

Pürüzsüz bir cilde sahip olabilmek için, cilt bakım yağı olarak yararlanabilirsiniz.

Kantaron yağının bebeklerin pişiklerinde de çok etkili olduğu kanıtlanmış.

Uyarı: dahilen kullanımlarda günde bir tatlı kaşığından fazla içilmesi uygun değildir.

düzeltmen iyi oldu akocum azcık düşündürmüştü beni hemen gidip ölçümlerimi aldım ödemlerim baya azalmış anladım ve dedimki demek derim yapışmaya başladı

günaydın hazirandacım, akşam eşimle doktorun söylediklerini konuşurken farkettim yanlış yazdığımı. Korseyide zaten derinin yapışması için takmıyormuyuz. Ayrıca kendimizi güvende hissettiriyor. Ben tam göremedim ama kesi yerim kabuklanmaya başlamış benimde, perşembe dr kreme başlarız dedi. Bakalım bana ne verecek. Ameliyattan önce bende avokado ve buğday yağı almıştım yüzüme sürmek için bende onları sürücem izime.

yarın bir haftam doluyor... benimde canım devamlı birşey yemek istiyor ama hemen doyuyorum, belkide sıkıntıdan oturmaktandır. Neyse bugün biraz bilgisayar başında işim var, rapor hazırlıcam yoksa aklım devamlı yemekte

ameliyat öncesi çatlaklarım çoktu karnım o kadar gevşekti ki bu hali bile bana güzel görünüyor bu kadar sıkıntıya değdiğini düşünmeye başladım :)

günaydın arkadaşlar insanın evinde uyanması ne güzelmiş.ama evde olmak iş yapmak anlamına geliyo tabi yavaş yavaş yapıcam.yüzüm bügün daha şiş gibi acaba ödemi azaltmak icin ne yapmam gerekir.

ewet herkeze merhaba ama en çok da limon sana merhaba çook geçmiş olsun.iş yerimde girmek yasaklandığı için uzun süredir giremiyordum.son iki gündür bütün mesajları okudum.limonun ameliyat olduğunu ve sonuçtan mutlu olduğunu öğrendim ve çok sevindim.ameliyat olan tüm arkadaşlara sağlıklı bir iyileşme süreci diliyorum.ben henüz cesaretini toplayamayanlardanım.

Benim göbek deliğim yerinde değildi o yüzden yeniden yapıldı. Sizin göbek deliğinizle ilgili işlem yapıldı mı? göbeğim karın duvarıma dikildiği için çekilme hissediyorum özellikle ayağa kalınca eğilmeme sebep oluyor ve acıyor. Sizin durumunuz nasıl ?

slm canım cesatten bahsediyorsun ama ben şunu açıklıkla söyleyeyim ki ben halaa aml olduğğumu kabul etmeye bile cesraret edemiyorum rüya gibi hayal gibi geliyor o kadar umutsuzdum bu aml için ben çünkü herşeyi çok sık inceliyordum ve eğer yazılarımı okuduysan büyük hayal kırıklığı yaşadığım için kimseye de güvenemiyodum ki biricik arkadaşım yardımcım yazıcı1975 aml olana kadar her konuda desteğini yardımını hiç esirgemedi saolsun . sana gelince ben olduysan bu alm sende olursun maddi acıdan ve aile içinde sorun yoksa .benim eşim hiç istemedi aml olmamı. hatta aml gelmedi bile o kadar yani annemle gittim anml oldum ve çok mutluyum daha ne diyim darısı başına sevgiler

ilk zaman böyle hissetmen çok normal bende böyle hissediyordum ve sanki düz durmak için diretirsem göbeğim dikişlerden kurtulacak gibi geliyordu ama olmadı:)))))) düzelecek arkadaşım sevgiler

arkadaşlar bende 50 kilo ile hamile kadım ve 80 kilo ile sezeyanla doğum yaptım hamile kalmadan önce hiç göbeğim yoktu... sonra zayıflamaya karar verdim herşeyden az yiyerek bol bol su içerek ve spor yaparak bazen günde 250 mekik çektiğimi hatırlıyorum şuan 54 kiloyum vücudum göbeğim mankenlerinki gibi dümdüz göbeğim var boyum 1,65 bu arada 52 olmak istiyorum 2 kilom kadı kzımda 1,5 yaşında şimdi birdaha istiyoruz kısmetse ... ama 3 doğumdan sonra bende bu amaliyatı yaptırmak isterim göbeğim gevşek sarkık olursa ... birde şuna inanıyorum kaç kilo ile ve nasıl hamile kalıyosan o kiloya dönmek gerçekten kolay oluyo ...

arkadaşlar bende 50 kilo ile hamile kadım ve 80 kilo ile sezeyanla doğum yaptım hamile kalmadan önce hiç göbeğim yoktu... sonra zayıflamaya karar verdim herşeyden az yiyerek bol bol su içerek ve spor yaparak bazen günde 250 mekik çektiğimi hatırlıyorum şuan 54 kiloyum vücudum göbeğim mankenlerinki gibi dümdüz göbeğim var boyum 1,65 bu arada 52 olmak istiyorum 2 kilom kadı kzımda 1,5 yaşında şimdi birdaha istiyoruz kısmetse ... ama 3 doğumdan sonra bende bu amaliyatı yaptırmak isterim göbeğim gevşek sarkık olursa ... birde şuna inanıyorum kaç kilo ile ve nasıl hamile kalıyosan o kiloya dönmek gerçekten kolay oluyo ...

sorma akocum surekli kiraz sapi yesil cay biberiye icerek midemi dolduruyorum yoksa aha cok yiyeceim neyse evime doneyimde orda diyetime sporuma donicem insallah :) esimde onumde yemezse yemekleri degmeyin keyfime ::)

selamlar kızlar bakıyorum herkesten güzel haberler var bugünde
bende bugün sinirsel bi durum yaşadım biraz bağırdım filan :78: ve o dktan beri inanılmaz kas ağrısı çekiyorum sanırım zorladım biraz ne alaka diyesi geliyo insanın ama öyle işte :44: hatta kortum yani kaslarımı yırttım diye

korkma hazirandacım öyle kolay kolay kaslar yırtılmaz herhalde ameliyat olalıda eeee 3 hafta oldu.agır falan kaldırmamak lazım.genede dikkatli olmakta fayda var.

korkma hazirandacım öyle kolay kolay kaslar yırtılmaz herhalde ameliyat olalıda eeee 3 hafta oldu.agır falan kaldırmamak lazım.genede dikkatli olmakta fayda var.

ilk zaman böyle hissetmen çok normal bende böyle hissediyordum ve sanki düz durmak için diretirsem göbeğim dikişlerden kurtulacak gibi geliyordu ama olmadı:)))))) düzelecek arkadaşım sevgiler

Ay böyle oturmaktan devamlı birşeylere takıyorum saol canım

arkadaşlar mesela mesaj tekrarı oldu onu nasıl siliysunuz .ben biraz bilgisayar özürlüyümde

mesaj yadığımız yerin altında mesaj düzenleme paneli oluyor onunla düzeltmelermizi yapıyoruz ama msj tekrarı siteyle alakalı bi sorun silmekte yasak iyisimi siz ellemeyin

göbek deliklerimizin yerleri hepimizde değişti akocum benmde daha önceki yerin yukarsında çokta güzel yere denk gelmiş kızlarla kafa buluyorum yazın pirsing filan yaptrıcam diye
benm göbek deliğimin olduğu yerde yukarı doğru kasların dikildiği yer yani o kısıma kadar tamamen hissiz hatta göbek deliğimin dikişini almıştı dr.um 1. haftamda naptını anlamamış sorumştum oldu bitti bi kaç dikiş vardı aldım demişti :44: dolayısıyla acıda hissetmedim hiç sen nasıl hissediyosunki acaba ?

Hamileliğimde karnım çok sivriydi öne doğru, doğumdan sonra göbek deliğim yerine inmeyince göbek fıtığı olmuşşun demişti kadın doğumcum. Kaslarım felaketti. Hemen bir genel cerraha gittim o da spor yap kasların biraz toparlansın böyle ameliyat yapamam demişti. Ciddi bir şekilde spor yaptım. O zamandan bu zamana ne çok doktor gezdim ben unuttum sayısını, Hele bir tanesi karnını dikine açıp yama koyarım demişti 6 haftada iyileşirsin deyince karın germe olmaya karar verdim. Hem çatlaklar hem dikine kocaman bir iz olacağına karın germe olsun demiştim. Off bir anlatsam doktorların söylediklerini herbiri ayrı birşey söyledi. Neyseki hep ertelemiş diyorum boşuna yama konulacaktı, vücuduma yabancı madde girecekti. En ilginci fıtık bile değilmiş, ona benzer birşeymiş. Dedim ki gittiğim tüm doktorlar nasıl yanıldı inanılır gibi değil. Bu hikayem uzun, burada keseyim en iyisi

Göbek deliğimi değil ama içerde bir yerde muhtemelen kaslarımı hissediyorumdur. Zaten üstte karnımın derisine dokununca hiçbir hissetmiyorum. Ayağa kalktığımda biraz dikleşince (ama tam dik falan değil yukarıdan omuzlarından öne doğru kambur gibi) içimde birşey çekiliyor gibi hissediyorum. İçim bir tuhaf oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…