- 13 Şubat 2016
- 513
- 430
- 48
Evt ben kıbrısta yaşıyorum. Buralıyımcnm sen kıbrıstamı yaşıyorsun bnm kızımda kıbısta dogu akdenizde okuyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt ben kıbrısta yaşıyorum. Buralıyımcnm sen kıbrıstamı yaşıyorsun bnm kızımda kıbısta dogu akdenizde okuyor :)
Ne var o yorganların içinde 10 kilo kızlar merak ettim. Benimkiler hep hafif yorganMasallah bize o zaman :))
Yorgan dediysem o bildigin ince yorgan degildi babaanneden kalan yorganlzr varya yunden ondan bahsettim inan zor kaldirdim
hayırlısı olsun dilerim cok güzel gecer burda paylaşırsınız bende haziranda olucam okulların kapanmasını bekliyorum meme küçültme ve karın germe heycan korku burda okuduklarım hem motive ediyor ama herşey sanırım bizim elimizde güzle düşünelim güzel geçsin.gelişmelerden haberdar olmak isterim beni izlerseniz sevinirim.şimdiden geçmiş olsun
Kızlaarrrr... O karnınız dümdüz oluyor,fit ve gergin görüntüye ulaşılıyor,fazlalıklar katlantılar gidiyor sonuçta. Bence çekilen sıkıntılara değer
Tabiki sıkıntıları olacak,sabırlı olacaksınız.
Önemli olan başarılı geçen bir Ameliyat olsunda çekilen sıkıntılara maddi manevi her türlü değsin..
Tekrar revizyon gerektirmesin . Allah herkesin yardımcısı olsun,şans sizinle bizimle olsun kızlar
Günaydın herkese
Saf yun onlar ama ben evimde bulundurmuyorum cok terletiyor :) benimkiler de hafifNe var o yorganların içinde 10 kilo kızlar merak ettim. Benimkiler hep hafif yorgan
Cok sukur canim daha da iyi olursun insallah sicaklar gelmeden ol gitsin yoksa kisa kalir canim tabiki herseyin hayirlisiiyiyim cnm bir ay evdeyim oldum oldum bu ameliyatı yoksa bu daha mümkün değil gibi
Saf yun onlar ama ben evimde bulundurmuyorum cok terletiyor :) benimkiler de hafif
Malum durumu biliyorsun zaten aciklamaya gerek yok misafirdim ve ameliyatliydim ben
Jelesec ben de görebilir miyim fotograflarını? sanırım kilo olarak da aynı durumdaymışız ameliyata girerken, merak ettim çok :)
wooovv süper kilo vermişşin60 mı bence de yuh 1.64 boyum 83 ile girdim ameliyata ameliyat sonrası tek doktorun kesip biçmesi ile değil kendim diyet ve spor yaptım o gazla verdim fazlalıklarımı şimdi sabah 63 akşam 64 düm hala var 6 kilo vermem lazım ama keyif yapıyorum sosyal biriyim gezmeler diyet yaptırmıyor bana:)
wooovv süper kilo vermişşin
Cok haklisin otel en guzeliyorganını da ala gideydin misafir umduğunu değil bulduğu ile yetinir gerçi ben kalmıyorum kimsede tikliyim otel en güzeli basacan paranı baktırcan kendine yün yorganlar terletmez de evet ağırdır
Ben senden daha az kilolu oldugum halde senden sisman gozukuyorum mesela yuzum dolgun oldugundan sanirim
tşkler canım hala zayıf bayan olamadım ama şükür bunada eskisine bakınca manken görüyorum kendimi
Cok haklisin otel en guzeli
Istanbulda halam oldugu halde ona gitmeyi bile dusunmuyorum basacam parayi ilk ameliyatimdaki gibi mis gibi otel gibisi yok ordaki calisanlar ayakkabimi giydirmeye bile yardim etmislerdi sagolsunlar
Ben senden daha az kilolu oldugum halde senden sisman gozukuyorum mesela yuzum dolgun oldugundan sanirim
mercimekceku benim yarım kızz aman resimlerde benim gibi çıkıyor :)))))) 36 beden amme artık bilemem resim yanılgısı yok sen iyisin taş gibisin keyfini çıkar
ahahhahah valla nldglp seni resimlerde görmüş şu sosyal gezme resimleri diyor senden şişman dedim yok be kız 36 beden kadrajda var sıkıntı şhopunu yerim seninBiri bendenmi bahsetti photoshopluyum kızım ben herkez öğrendi bi sen öğrenemedin
ahahhahah valla nldglp seni resimlerde görmüş şu sosyal gezme resimleri diyor senden şişman dedim yok be kız 36 beden kadrajda var sıkıntı şhopunu yerim senin
Ulen biraz daha incelirsem yok olcam zaten
bu yaz gelicektim kıbrısa ama ameliyat cıktı seneye kısmetse haberlerşiriz bir kahve içmek isterim seninle inşl güzel bir devre geçiririm de gülerek anlatırım süreci :)Evt ben kıbrısta yaşıyorum. Buralıyım