- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
merhaba beni izlemeye alırmısın :) .bende haziran ayında meme küçültme ve karın germe olucam ama kilo problemim de var.benim merak ettiğim 2 sey var 1cisi kilo veremeden ameliyat olursak sonuçta karındaki fazlalık alınmıyor mu olan kilo gitmiyormu ? 110 dan 94 düştüm suan diyatteyim ama 2 ayda ne kadar veriririm bilmiyorum. 2cisi ise siğara konusu suan içiyorum ameliyat öncesi ve sonrası içen varmı bu konuda bilginiz varmı acaba?şimdiden cok teşekkür ederim .
merhaba hazirana daha var 94 fazla çünkü diye biliyorum bu ameliyata en son bir arkadaşımızı doktor ameliyat yapmadı ver gel dedi bende 83 le girdim ben veremedim lipo ve germe ile yapıldı sonrası verdim kilomu:) yok o kilo ameliyatta öyle 10 kilo gitmiyor arkadaşım gideceği seni de mutlu etmez zayıflama ameliyatı değil çünkü öyle baklava kaslı sımsıkı karın hiç birinde görmedim ben :) sporla desteklersen oda iyi spor ameliyat sonrası anca öyle...iyi vermişsin 110 dan 94 düşmüşsün bu hızla devam et diyetine...siğara bende içtim ama doktorum bu konuda beni uyardı ameliyat öncesi 4 taneye izin alabildim sonrası 2 ay içmedim çok canım cektimi bir iki nefes söndürdüm...içmemek en iyisi ama bende tiryakiyim:) bişey değil kolay gelsin