selam canim, insallah sislik durumun cabuk gecer, benide izlemeye aliran sevinirim bende 20 gun sonra ameliyat olucam, sizin gelismeleriniz beni umutlandiriyor..tesekurler
Tmm alıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canim, insallah sislik durumun cabuk gecer, benide izlemeye aliran sevinirim bende 20 gun sonra ameliyat olucam, sizin gelismeleriniz beni umutlandiriyor..tesekurler
Gobek deligin cok guzeldi uzuldum boyle olduysa ama cagresi var jelesec in gobek deligi kucuktu sonradan buyuttu dr'u..
arkadaşlar revizyon en kısa ne zaman yapılıyor
benmdw hala şiş karnım yoksa bölemi son hali 1 buçuk ay oldu birde o köpek kulağı dediğiniz nasıl bişey anlatılana bakılırsa bendede oluşmaya başladı
evet yaaa yoktu yeni olmaya başladı biraz kilo akdım ondanmı acaba ayaktada belli oluyor oturuncadaköpek kulağı dediğimiz şey yanlarda olan deri katlantısı senin yoktu alah allah sonradanmı oldu
evet yaaa yoktu yeni olmaya başladı biraz kilo akdım ondanmı acaba ayaktada belli oluyor oturuncada
bak resim yükledimköpek kulağı olduğuna eminmisin ? eğer buysa tekrar kesebilir doktorun ama yaptıran bir vardı bu işlemdede dikiş kesi izi uzuyor
bak resim yükledim
aldım evet kilo amaa anlayamadım işte bu nedir diye deri sarkmasımı bucanım kilo mu aldın aldıysan da kaç kilo aldın yani şaşırdım cidden resmini görünce
aldım evet kilo amaa anlayamadım işte bu nedir diye deri sarkmasımı bu
Jelesec 10 gün sora dr kontrolum var bakalım söylicem tabiki bakalım ne dicek
yaa bildiğin gibi diil nasıl bir iştah patlaması yaşıyorum bu nasıl düzelir revizyonmu istiyim dr bilemedimevet bu deri sarması ama yağlı bir kat köpek kulağı bu değil cidden onun görüntüsü çok kötüydü ismini vermeyeceğim bir dr nin hastasında oldu bu başlıkta tekrar revizyonla kesildi ama bu sefer dikiş bele doğu arkaya kesilip dikildi yani falzca uzadı dikişi ne olur kilo alma bak bu evrelerde boşluyoruz iştah tekrar açılıyor
yaa bildiğin gibi diil nasıl bir iştah patlaması yaşıyorum bu nasıl düzelir revizyonmu istiyim dr bilemedim