- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
Hiç o konuda takılacağını sanmıyorum işlemedende sonuca ulaşırsın güzel göbeğin şekillendikten sonra karşı taraftan bile yaptır tepkisi alabilirsinValla zuzum yaza kesin yaptircam kocisi de işleye işleye ikna ettim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç o konuda takılacağını sanmıyorum işlemedende sonuca ulaşırsın güzel göbeğin şekillendikten sonra karşı taraftan bile yaptır tepkisi alabilirsinValla zuzum yaza kesin yaptircam kocisi de işleye işleye ikna ettim gibi
Taktırmadan iki taneyse Sonrasını kestiremiyorum :))Be insaf iki tanem var
Gider kapısına dayanır zorla alırımgöbişindekinide sökerim
Be insaf iki tanem var
şimdi de geyikten ban yiyeceksinizHiç o konuda takılacağını sanmıyorum işlemedende sonuca ulaşırsın güzel göbeğin şekillendikten sonra karşı taraftan bile yaptır tepkisi alabilirsin
Kaçııııııın geyiğe koşunşimdi de geyikten ban yiyeceksiniz
zuzu sen milli olun bak iyi olur
Kaçııııııın geyiğe koşun
Yok efendim ben SAYGI duruşundayım :)) etliye sütlüye karışmam boynu bükük bakıyorumkız bak Ddc112 hiç tınlıyor mu alıştı bana sen korkak ne olacak bandan ye aramızda ayrı gayrı olmasın ban candır
ne yapsak suç ölek biz vallaşimdi de geyikten ban yiyeceksiniz
zuzu sen milli olun bak iyi olur
saçımızı süpürge ettik olmuyor olmuyor olmuyor ne ettiysem sevdiremedim kendimi Jelesec bi bağrına basmadın benine yapsak suç ölek biz valla
Sallanan taşlı sonra renk ayrımları hobi olurmuş bendeTaktırmadan iki taneyse Sonrasını kestiremiyorum :))
bu iş böyle uzar giderSallanan taşlı sonra renk ayrımları hobi olurmuş bende
ne yapsak acep çıkışta saldıralımmısaçımızı süpürge ettik olmuyor olmuyor olmuyor ne ettiysem sevdiremedim kendimi Jelesec bi bağrına basmadın beni
Gerginlik gitse yumuşasa biraz göbüşte taksalar artık yaa Zuzu hemen değiştirdinmi sen pearcingBu
bu iş böyle uzar gider
Yirmi gün sonra farklı model taktırdım tatlımGerginlik gitse yumuşasa biraz göbüşte taksalar artık yaa Zuzu hemen değiştirdinmi sen pearcing
Siper al komut bekle ablan sayılırım :))ne yapsak acep çıkışta saldıralımmı
Süper ozaman iyi durumdadır şimdide şişlik felan varmı bakımı NasılYirmi gün sonra farklı model taktırdım tatlım
MASHALLAHHHHH BEN BOYLE GUZELLIK GORMEDIM SUPERSINNN, BAYILDIM YANINDA OLSAM SOYUP SOYUP BAKARIM PES ETME SAKIN HERKESI NASIL MOTIVE EDIYORSUN BIR BILSEN.. COK TESEKURLER BANADA GORME FIRSATI VERDIGINIZ ICINNN..canimm, cok tesekurler bana vakit ayirip yazdigin icin, tabi hafta sonu nedeniyle ben ancak gordum mesaji ve yine goremiyorum album ve fotlari, zuzu53 album yuklemedi heniz diyor!!! ya ben yanlis bisey yapiyorum yada biseyler oluyor..
birde mobil phoneden 'de girilince resim gorunup veya yukleniyormu ben bir turlu cozemedim.. cok sevgiler herbirinize..
eter bende bayıltsak yeter korksunSiper al komut bekle ablan sayılırım :))
Beklediğim şeyler olmadı uyardılar üstelik olabilir korkmayın diye fakat ben temkinli davrandım bactroban kullandım her duş sonrası özellikle kuruduktan sonra kulak çubuğu ile uyguladımSüper ozaman iyi durumdadır şimdide şişlik felan varmı bakımı Nasıl