Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun bir ay gecmis agzilariniz hafiftir sanirim ..Merhaba 15 ocakta ameliyt oldum föbek deliğim ve karnım güzel duruyor fakat halen istediğim gibi hareket edemiyorum ağrılarım oluyor birde kimsenin fotoğrafını göremiyorum neden acaba
Cerana canim sende resim yuklemeyi dusunuyomusun ? Bakalim soeunun benim gibimi nasil metak ettim yada ozelden yolla bende yollarimAaa sen de hala ağrı mı var ben 22 ocakta oldum turp gibiyim yalnız küçük bi ayrıntı göbeğim olduğu gibi duruyo.valla artık giden parama çektiğim acılara değilde umutlarıma yanıyorum.bence ağrıların normal canım sonucuna odaklan adına sevindim.
Yüklücem hatta sabah çocuğun toplantısındaydım orda bile aklımda bu ve sen vardın. Sana özellikle göstermek istedim.doktorumla dün watsaptan görüştük hormanel olabilir dedi.yarın öncrsinin resimlerini bana gönderecek bende eski resimlerim yoktu.göndersin ikisini bir yükleyeyim.görüşleriniz için ama olmadıysa tekrar olma imkanım yok eşim asla izin vermez.Cerana canim sende resim yuklemeyi dusunuyomusun ? Bakalim soeunun benim gibimi nasil metak ettim yada ozelden yolla bende yollarim
Canım ben ankarada oldum ama şuan için sonuç kötü görünüyor. İyi araştır ve sakın acele etme.korkmada çünkü korku düşünmeni engelliyo ben mini karın germe oldum aslında ben bile miniyle kurtulmayacağımı önceden tahmin edebiliyordum o kadar korkuyordumki doktor mini deyince balıklama atladım. Şimdi kendime çok kızıyorum göbek altı çatlaklarım bile öylece duruyor.benden sonra ameliyat olan arkadaşlar tam karın oldular resimlerini gördüm sonuç çok güzel adlarına çok seviniyorum.ha mini de öyle beş gün sonra iş başı daha basit masit bence hikaye bende bildiğin bayağı zorlandım.aklına ne geliyorsa bi kağıda yaz isteklerini belirle vaktin varsa formu baştan sona oku. Miniye tama doktor karar veriyor tamamda bence bizim isteklerimiz önemli onlar önceki karnından daha iyi bir karnın olunca sonucu iyi sayabiliyorlar demekki.özellikle elmalışşekerin doktorunun çıkardığı sonuç harika benim önceki karnım onun önceki karnından çok daha iyiyken şimdi maşallah hatunun ki fıstık gibi olmuş.benimki aynı duruyo.çok uzattım.işin özü korkmadan araştır ve bütün ajlına gelenleri sor doktorunun daha önce yaptığı ameliyat resimlerine bak beklentini net söyle.Merhabalar bayanlar ben yeni üyeyim karin germe ameliyatı olmayı düşünüyorum ankarada olup memnun kalan varsa doktor önerilerini bekliyorum teşekkürler simdiden
tamam canim bekliyorumYüklücem hatta sabah çocuğun toplantısındaydım orda bile aklımda bu ve sen vardın. Sana özellikle göstermek istedim.doktorumla dün watsaptan görüştük hormanel olabilir dedi.yarın öncrsinin resimlerini bana gönderecek bende eski resimlerim yoktu.göndersin ikisini bir yükleyeyim.görüşleriniz için ama olmadıysa tekrar olma imkanım yok eşim asla izin vermez.
Bekletilerimi ben soylemistim aslinda dr da merak etmeyin guzel olur diyince guveniyoruz tabiCanım ben ankarada oldum ama şuan için sonuç kötü görünüyor. İyi araştır ve sakın acele etme.korkmada çünkü korku düşünmeni engelliyo ben mini karın germe oldum aslında ben bile miniyle kurtulmayacağımı önceden tahmin edebiliyordum o kadar korkuyordumki doktor mini deyince balıklama atladım. Şimdi kendime çok kızıyorum göbek altı çatlaklarım bile öylece duruyor.benden sonra ameliyat olan arkadaşlar tam karın oldular resimlerini gördüm sonuç çok güzel adlarına çok seviniyorum.ha mini de öyle beş gün sonra iş başı daha basit masit bence hikaye bende bildiğin bayağı zorlandım.aklına ne geliyorsa bi kağıda yaz isteklerini belirle vaktin varsa formu baştan sona oku. Miniye tama doktor karar veriyor tamamda bence bizim isteklerimiz önemli onlar önceki karnından daha iyi bir karnın olunca sonucu iyi sayabiliyorlar demekki.özellikle elmalışşekerin doktorunun çıkardığı sonuç harika benim önceki karnım onun önceki karnından çok daha iyiyken şimdi maşallah hatunun ki fıstık gibi olmuş.benimki aynı duruyo.çok uzattım.işin özü korkmadan araştır ve bütün ajlına gelenleri sor doktorunun daha önce yaptığı ameliyat resimlerine bak beklentini net söyle.
C Cerana Benimde tam karın germedik bir durumum yoktu ama tam karın germe ile daha iyi sonuç aldım. Mini olsaydım bu kadar gergin sıkı bir karnım olmazdı ..Canım ben ankarada oldum ama şuan için sonuç kötü görünüyor. İyi araştır ve sakın acele etme.korkmada çünkü korku düşünmeni engelliyo ben mini karın germe oldum aslında ben bile miniyle kurtulmayacağımı önceden tahmin edebiliyordum o kadar korkuyordumki doktor mini deyince balıklama atladım. Şimdi kendime çok kızıyorum göbek altı çatlaklarım bile öylece duruyor.benden sonra ameliyat olan arkadaşlar tam karın oldular resimlerini gördüm sonuç çok güzel adlarına çok seviniyorum.ha mini de öyle beş gün sonra iş başı daha basit masit bence hikaye bende bildiğin bayağı zorlandım.aklına ne geliyorsa bi kağıda yaz isteklerini belirle vaktin varsa formu baştan sona oku. Miniye tama doktor karar veriyor tamamda bence bizim isteklerimiz önemli onlar önceki karnından daha iyi bir karnın olunca sonucu iyi sayabiliyorlar demekki.özellikle elmalışşekerin doktorunun çıkardığı sonuç harika benim önceki karnım onun önceki karnından çok daha iyiyken şimdi maşallah hatunun ki fıstık gibi olmuş.benimki aynı duruyo.çok uzattım.işin özü korkmadan araştır ve bütün ajlına gelenleri sor doktorunun daha önce yaptığı ameliyat resimlerine bak beklentini net söyle.
Masallah KIB butonuna basan cok olmus
Evet korkunç ağrılar değil ama normal hayatıma devam edecek değil engelliyor beni.. bu arada resim yüklemiştim ilk olduğum haftaGecmis olsun bir ay gecmis agzilariniz hafiftir sanirim ..
Sizde resim yuklerseniz bizi gorebilirsiniz
Gecmis olsun bir ay gecmis agzilariniz hafiftir sanirim ..
Sizde resim yuklerseniz bizi gorebilirsiniz
Şu karınları ben de görmek istiyorumCanım ben ankarada oldum ama şuan için sonuç kötü görünüyor. İyi araştır ve sakın acele etme.korkmada çünkü korku düşünmeni engelliyo ben mini karın germe oldum aslında ben bile miniyle kurtulmayacağımı önceden tahmin edebiliyordum o kadar korkuyordumki doktor mini deyince balıklama atladım. Şimdi kendime çok kızıyorum göbek altı çatlaklarım bile öylece duruyor.benden sonra ameliyat olan arkadaşlar tam karın oldular resimlerini gördüm sonuç çok güzel adlarına çok seviniyorum.ha mini de öyle beş gün sonra iş başı daha basit masit bence hikaye bende bildiğin bayağı zorlandım.aklına ne geliyorsa bi kağıda yaz isteklerini belirle vaktin varsa formu baştan sona oku. Miniye tama doktor karar veriyor tamamda bence bizim isteklerimiz önemli onlar önceki karnından daha iyi bir karnın olunca sonucu iyi sayabiliyorlar demekki.özellikle elmalışşekerin doktorunun çıkardığı sonuç harika benim önceki karnım onun önceki karnından çok daha iyiyken şimdi maşallah hatunun ki fıstık gibi olmuş.benimki aynı duruyo.çok uzattım.işin özü korkmadan araştır ve bütün ajlına gelenleri sor doktorunun daha önce yaptığı ameliyat resimlerine bak beklentini net söyle.
Acaba hangi doktor veya hangi hastanede oldunuz ogrenebilirmiyimCanım ben ankarada oldum ama şuan için sonuç kötü görünüyor. İyi araştır ve sakın acele etme.korkmada çünkü korku düşünmeni engelliyo ben mini karın germe oldum aslında ben bile miniyle kurtulmayacağımı önceden tahmin edebiliyordum o kadar korkuyordumki doktor mini deyince balıklama atladım. Şimdi kendime çok kızıyorum göbek altı çatlaklarım bile öylece duruyor.benden sonra ameliyat olan arkadaşlar tam karın oldular resimlerini gördüm sonuç çok güzel adlarına çok seviniyorum.ha mini de öyle beş gün sonra iş başı daha basit masit bence hikaye bende bildiğin bayağı zorlandım.aklına ne geliyorsa bi kağıda yaz isteklerini belirle vaktin varsa formu baştan sona oku. Miniye tama doktor karar veriyor tamamda bence bizim isteklerimiz önemli onlar önceki karnından daha iyi bir karnın olunca sonucu iyi sayabiliyorlar demekki.özellikle elmalışşekerin doktorunun çıkardığı sonuç harika benim önceki karnım onun önceki karnından çok daha iyiyken şimdi maşallah hatunun ki fıstık gibi olmuş.benimki aynı duruyo.çok uzattım.işin özü korkmadan araştır ve bütün ajlına gelenleri sor doktorunun daha önce yaptığı ameliyat resimlerine bak beklentini net söyle.
canm sana yorum yaptığın yerde bişeyler yazdım okudunmu
ahhahah okudum okudum whatsupdan yazacağım sana o tarafa zıplayabilirim önümüzdeki hafta
beklerim hayatım